Misiek` Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 To jest śnieszne dal mnie dzieciak prosi mnie o passy do JB hehe Bum Złoż podanie od Opiekuna janie mogę dać ci dostępu ZIOMEX Wysłano wczoraj, 18:27 ludzie sie nie zgodza... jeny no daj a nie.. w koncu serwer twoj.. Odpowiedz Bum Wysłano wczoraj, 19:47 A co ty chcesz tam zroibć ?? Odpowiedz ZIOMEX Wysłano wczoraj, 19:59 Pisze Ci.. Nie bede sie wpierdalal w pluginy.. Bede Ci pomagal bo dobrze ogarniasz pluginy, ale slabo ogolnie;P Odpowiedz ZIOMEX Wysłano wczoraj, 20:49 Dajesz te pasy czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 I huj tu wklejasz prywatna rozmowe? Za grosz kurwa poszanowania dla drugiego rozmówcy, nie ważne o chuj chodzi Jaśnie Pan, ❤ DMG and ✪ Vadal 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Wiek opiekuna? 12 lat? 13? 14? I nie pierdol żadne 15+ czy 16+ bo po twoich postach idzie wywnioskować że jesteś osobą NIE ODPOWIEDNIĄ na tym stanowisku. Swoją Ziomex poraz 2 spalony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Szczerze powiem Ci tak. Mam 14 lat no i? Na pewno jesteś wiekszym dzieciakiem niż ja;) Ja pierdole co za pojebany zjeb... Po prostu szok. Kramarq dobrze mówil;) Jak dla mnie to teraz taki zjeb jak Bum nie istnieje. Aaa i jeszcze jedno chuju brzydki;) Swojego nicku nie umiesz wymyślić parówko? Może pamieta ktoś takiego jak Misiek ( http://forum.wiejska-chata.pl/user/5873-misiek/) To jest właśnie ten zjeb;) Mam wyjebane teraz na Ciebie i na ten zjebany serwer;) Posłuchaj w koncu ludzi co mówia o tym serwie;) tylko jak tam wbije ping +60 każda osoba. Olewasz zdanie ludzi jak dla mnie;) A i mam wyjebane na to czy jestem spalony czy nie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 dobrze prawi ZIOMEX :> ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 Kurwa ogarnij się ZIOMEX piszesz do mnie zebym ci podał passy do serwera jeden serwer rozjebałeś już jesteś dal mnie bachorem który ma lat 14 i wpierdalasz się tam gdzie nie trzeba.Raz miałeś opiekuna i rozjebałeś cały serwer powodzienie z takim i chuj ci na pape Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Szacunek trzeba cenic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Powiem tak;) WYPIERDALAJ Wpierdalam się tam gdzie nie trzeba? Zacznij w końcu ogarniać podstawy a nie na wgrywasz w chuj tych pluginów potem czekać aż to wszystko sie naładuje. W ogóle jak dla mnie to Ty jesteś większym dzieciakiem niż ja. Nie wiem czy to mogę napisać ale napisze;) Jesteś zjebany Misiek;) Wiec wypierdalaj z tym swoim jebanym serwerem;) Ja nie mam zamiaru z taką osobą pracować. Nie wiem jak wy;) ❤ DMG and Club 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Może i ZIOMEX jest młodszy od Ciebie ale po tym temacie widać ,że jest bardzej opanowany i ogarnięty w temacie amxx od Ciebie. Bum mi cały czas piszesz jakieś najprostsze rzeczy typu jak wgrać FastDL, muzykę jak wgrać czy wgl jakiś plugin poszukać. Ale nie wiem czy pamiętasz ZIOMEX ale zakazano Ci mieć jakiekolwiek FTP po ostatnim incydencie . Jeżeli oczekujesz zmian napisz to w dziale propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 Może nie umiałem zrobić FasDL ani muzykę na serwer ale postawiłem JB wszystko sam robiłem a Ziomek jak dostał opiekuna rozjebał stare Jb wch i nie było chyba z 2 lata JB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 rozjebał stare Jb wch i nie było chyba z 2 lata JB dwa lata temu to ty jeszcze w gacie srałeś ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 rozjebał stare Jb wch i nie było chyba z 2 lata JB Szczerze? Jebłem z krzesła xD ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 hahahaha misiek sie podszywal za buma hahahahahah AHAHAHAHAHHAHAHAHA 2 lata jb nie bylo HHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH, FD do teraz chyba nie ma jebana piczo, dajcie ziomexowi opiekuna a tego kretyna wypierdolcie na smietnik ❤ DMG, ✪ Vadal and Club 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 HAHHHHAA ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 WTF? Ze niby ja sie pod jakiegos "Bum" podszywam? Swoja droga Bum, te bany na tydzien za 'zabijanie na chowanym' to wg. mnie LEKKIE przegiecie, dawaj za cos takiego na godzine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 WTF? Ze niby ja sie pod jakiegos "Bum" podszywam? http://forum.wiejska-chata.pl/user/5873-misiek/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 WTF? Ze niby ja sie pod jakiegos "Bum" podszywam? nie jestes jedynym miskiem w wirtualnym swiecie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Tytan ten JB jest Miśka więc on się nim zajmuje. Ja nie mam nic do powiedzenia;P Aa i jeszcze jedno WYJEBAĆ TEGO JB;) I stwórzcie swojego ogarnietego;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Od początku mówiłem ,że to JB nie ma przyszłości. KAżde JB oprócz tego ,które było dawno dawno temu na wiejskiej jest z dupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Popieram, to nie jest serwer WCH, za wyzwanie kilku łebków skargi lecą na forum, bum (misiek, ten z gówien) rozdaje i zbiera admy jak chce, serwer jest jednym słowem do dupy Ja to już szczerze pierdole, na takim śmietniku grać nie zamierzam ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 No nie wiem DMG. JB ma do dupy zarząd lepiej jakbyś Ty śie nim zajął a nie... Misiek Co do postu Kramarqa prawdę mówisz;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts