Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

To jest śnieszne dal mnie dzieciak prosi mnie o passy do JB hehe

Bum

Złoż podanie od Opiekuna janie mogę dać ci dostępu

ZIOMEX

Wysłano wczoraj, 18:27

ludzie sie nie zgodza... jeny no daj a nie.. w koncu serwer twoj..

Odpowiedz

Bum

Wysłano wczoraj, 19:47

A co ty chcesz tam zroibć ??

Odpowiedz

ZIOMEX

Wysłano wczoraj, 19:59

Pisze Ci.. Nie bede sie wpierdalal w pluginy.. Bede Ci pomagal bo dobrze ogarniasz pluginy, ale slabo ogolnie;P

Odpowiedz

ZIOMEX

Wysłano wczoraj, 20:49

Dajesz te pasy czy nie?

Szczerze powiem Ci tak. Mam 14 lat no i? Na pewno jesteś wiekszym dzieciakiem niż ja;) Ja pierdole co za pojebany zjeb... Po prostu szok. Kramarq dobrze mówil;) Jak dla mnie to teraz taki zjeb jak Bum nie istnieje. Aaa i jeszcze jedno chuju brzydki;) Swojego nicku nie umiesz wymyślić parówko? Może pamieta ktoś takiego jak Misiek ( http://forum.wiejska-chata.pl/user/5873-misiek/) To jest właśnie ten zjeb;) Mam wyjebane teraz na Ciebie i na ten zjebany serwer;) Posłuchaj w koncu ludzi co mówia o tym serwie;) tylko jak tam wbije ping +60 każda osoba. Olewasz zdanie ludzi jak dla mnie;) A i mam wyjebane na to czy jestem spalony czy nie;)

Kurwa ogarnij się ZIOMEX piszesz do mnie zebym ci podał passy do serwera jeden serwer rozjebałeś już jesteś dal mnie bachorem który ma lat 14 i wpierdalasz się tam gdzie nie trzeba.Raz miałeś opiekuna i rozjebałeś cały serwer powodzienie z takim i chuj ci na pape

Powiem tak;) WYPIERDALAJ ;) Wpierdalam się tam gdzie nie trzeba? Zacznij w końcu ogarniać podstawy a nie na wgrywasz w chuj tych pluginów potem czekać aż to wszystko sie naładuje. W ogóle jak dla mnie to Ty jesteś większym dzieciakiem niż ja. Nie wiem czy to mogę napisać ale napisze;) Jesteś zjebany Misiek;) Wiec wypierdalaj z tym swoim jebanym serwerem;) Ja nie mam zamiaru z taką osobą pracować. Nie wiem jak wy;)

Może i ZIOMEX jest młodszy od Ciebie ale po tym temacie widać ,że jest bardzej opanowany i ogarnięty w temacie amxx od Ciebie. Bum mi cały czas piszesz jakieś najprostsze rzeczy typu jak wgrać FastDL, muzykę jak wgrać czy wgl jakiś plugin poszukać. Ale nie wiem czy pamiętasz ZIOMEX ale zakazano Ci mieć jakiekolwiek FTP po ostatnim incydencie ;). Jeżeli oczekujesz zmian napisz to w dziale propozycje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.