śmierdzę kupą Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Witam to znow ja ^^ Otrzymalem bana na fake'u "hahaha" za (niby obraze admina) od pana ^ SG 1 ^ Teal´c. I teraz tak... co do resona: Po 1 nie bylo to skierowane do admina tylko z tego co pamietam do hmmm jakiegos noname nie pamietam nicka... A brzmialo to nastepujaco On mi pada od noobow a ja "ryj mat.kojebco" ..... 10sec pozniej perm ^^ Dziekuje Aaaaa jeszcze jedno... Virek wez jakies kursy szkoleniowe daj Tym adminkom bo z tego co widze chujnia sie robi... zobacz ile banow dziennie jest ; O pewnie polowa nieslusznie... Po 2 czesto spotykam sie z sytuacja ze admin na poczatku mapy daje voty na 5 innych map ^^ (pozdro smolier... czy jakos tak) End Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ZdjÂ?Ă? bana debilowi i poluzujcie z tymi banami za obrazĂŞ, czy aÂż tak Was to boli? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Sytuacji nie widziaÂłem, wiĂŞc siĂŞ nie wypowiem. Co do votĂłw natomiast to siĂŞ czujĂŞ niejako wywoÂłany do odpowiedzi, wiĂŞc oznajmiam, co nastĂŞpuje Jak zostaje wybrana mapa, na ktĂłrej sÂ? ÂĽle zrobione sloty (estate, survivor, bank - o tych wiem), to zawsze dajĂŞ vota czy na pewno chcÂ? to graĂ?. Zazwyczaj nie chcÂ?, wiĂŞc dajĂŞ vota na 4 mapy (wiĂŞcej nie moÂżna - i dobrze). Ostatnio doszedÂłem do wniosku, Âże bĂŞdĂŞ dawaÂł voty tylko na mapy mniej grane (piranesi, cpl_mill czy cbble na ten przykÂład), Âżeby trochĂŞ bardziej przybliÂżyĂ? je graczom. Nie uwaÂżam takich votĂłw za coÂ?zÂłego. No chyba, Âże przeszkadza Ci iloÂ?Ă? map moÂżliwych do wyboru. Jak dla mnie 4 to odpowiednia iloÂ?Ă?. Przy samych nominacjach jest 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 ale to nie byla obraza ; O to byla wciepa w stylu na "odpierdol sie" ;] [ Dodano: 2008-07-07, 01:57 ] Sytuacji nie widziaÂłem, wiĂŞc siĂŞ nie wypowiem.Co do votĂłw natomiast to siĂŞ czujĂŞ niejako wywoÂłany do odpowiedzi, wiĂŞc oznajmiam, co nastĂŞpuje Jak zostaje wybrana mapa, na ktĂłrej sÂ? ÂĽle zrobione sloty (estate, survivor, bank - o tych wiem), to zawsze dajĂŞ vota czy na pewno chcÂ? to graĂ?. Zazwyczaj nie chcÂ?, wiĂŞc dajĂŞ vota na 4 mapy (wiĂŞcej nie moÂżna - i dobrze). Ostatnio doszedÂłem do wniosku, Âże bĂŞdĂŞ dawaÂł voty tylko na mapy mniej grane (piranesi, cpl_mill czy cbble na ten przykÂład), Âżeby trochĂŞ bardziej przybliÂżyĂ? je graczom. Nie uwaÂżam takich votĂłw za coÂ?zÂłego. No chyba, Âże przeszkadza Ci iloÂ?Ă? map moÂżliwych do wyboru. Jak dla mnie 4 to odpowiednia iloÂ?Ă?. Przy samych nominacjach jest 5... Mi chodzi o sytuacje kiedy ludzie wybieraja mape... a admin wchodzi i mowi ze juz tyle razy dzisiaj byla to daje vota na inne ^^ hahah i do tego na 5 gdzie zvotowanie jakiejkolwiek graniczy z cudem i tak sie bawi 5 min w voty (5, 4, 3, 2) az dopnie swego i zagra i tak to co on chce ;] Sytuacja ktora miala miejsce nie byla na mapie z bledami ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 kurwa ale co to ma wspĂłlnego z banem?! :OOOOOOO morda sedes unban i sikaweczka. :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 oÂ?kiewicz morda! CzuÂłem siĂŞ w obowiÂ?zku wytÂłumaczyĂ? sprawĂŞ votĂłw Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Mi teÂż ten admin daÂł bana :D to jest wogle jakiÂ? noob Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 W trÂ?ce wam sie w rozmowĂŞ i powiem tylko tyle ze admin jest dobry a nie n00b niech sie Teal`c jak wyglÂ?daÂła sytuacja z jego strony ale myÂ?lĂŞ ze unban dla sadness`a ! jesli chodzi o zmiany map przez admina regulamin chyba mĂłwi jasno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts