Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nieporozumienie ; D

Recommended Posts

Witam :D to znow ja ^^

Otrzymalem bana na fake'u "hahaha" za (niby obraze admina) od pana ^ SG 1 ^ Teal´c.

I teraz tak... co do resona:

Po 1 nie bylo to skierowane do admina tylko z tego co pamietam do hmmm jakiegos noname nie pamietam nicka...

A brzmialo to nastepujaco

On mi pada od noobow a ja "ryj mat.kojebco" ..... 10sec pozniej perm ^^

Dziekuje :D

Aaaaa jeszcze jedno... Virek wez jakies kursy szkoleniowe daj Tym adminkom bo z tego co widze chujnia sie robi... zobacz ile banow dziennie jest ; O pewnie polowa nieslusznie...

Po 2 czesto spotykam sie z sytuacja ze admin na poczatku mapy daje voty na 5 innych map ^^ (pozdro smolier... czy jakos tak)

End :D

Sytuacji nie widziaÂłem, wiĂŞc siĂŞ nie wypowiem.

Co do votĂłw natomiast to siĂŞ czujĂŞ niejako wywoÂłany do odpowiedzi, wiĂŞc oznajmiam, co nastĂŞpuje :D

Jak zostaje wybrana mapa, na ktĂłrej sÂ? ÂĽle zrobione sloty (estate, survivor, bank - o tych wiem), to zawsze dajĂŞ vota czy na pewno chcÂ? to graĂ?. Zazwyczaj nie chcÂ?, wiĂŞc dajĂŞ vota na 4 mapy (wiĂŞcej nie moÂżna - i dobrze). Ostatnio doszedÂłem do wniosku, Âże bĂŞdĂŞ dawaÂł voty tylko na mapy mniej grane (piranesi, cpl_mill czy cbble na ten przykÂład), Âżeby trochĂŞ bardziej przybliÂżyĂ? je graczom. Nie uwaÂżam takich votĂłw za coÂ?zÂłego. No chyba, Âże przeszkadza Ci iloÂ?Ă? map moÂżliwych do wyboru. Jak dla mnie 4 to odpowiednia iloÂ?Ă?. Przy samych nominacjach jest 5...

ale to nie byla obraza ; O to byla wciepa w stylu na "odpierdol sie" ;]

[ Dodano: 2008-07-07, 01:57 ]

Sytuacji nie widziaÂłem, wiĂŞc siĂŞ nie wypowiem.

Co do votĂłw natomiast to siĂŞ czujĂŞ niejako wywoÂłany do odpowiedzi, wiĂŞc oznajmiam, co nastĂŞpuje :D

Jak zostaje wybrana mapa, na ktĂłrej sÂ? ÂĽle zrobione sloty (estate, survivor, bank - o tych wiem), to zawsze dajĂŞ vota czy na pewno chcÂ? to graĂ?. Zazwyczaj nie chcÂ?, wiĂŞc dajĂŞ vota na 4 mapy (wiĂŞcej nie moÂżna - i dobrze). Ostatnio doszedÂłem do wniosku, Âże bĂŞdĂŞ dawaÂł voty tylko na mapy mniej grane (piranesi, cpl_mill czy cbble na ten przykÂład), Âżeby trochĂŞ bardziej przybliÂżyĂ? je graczom. Nie uwaÂżam takich votĂłw za coÂ?zÂłego. No chyba, Âże przeszkadza Ci iloÂ?Ă? map moÂżliwych do wyboru. Jak dla mnie 4 to odpowiednia iloÂ?Ă?. Przy samych nominacjach jest 5...

Mi chodzi o sytuacje kiedy ludzie wybieraja mape... a admin wchodzi i mowi ze juz tyle razy dzisiaj byla to daje vota na inne ^^ hahah i do tego na 5 gdzie zvotowanie jakiejkolwiek graniczy z cudem i tak sie bawi 5 min w voty (5, 4, 3, 2) az dopnie swego i zagra i tak to co on chce ;]

Sytuacja ktora miala miejsce nie byla na mapie z bledami ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.