KaLaFiOr Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Witam! Podczas gry Admin MlodyMarzyciel slapowal graczy.Czyli po prostu bawil sie adminem. http://i48.tinypic.com/2132q07.jpg Plus bawil sie markerem lecz tego na ss nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyMarzyciel Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 te slapowanie to juz robilem bo jeden sotwile za mna na chowanym chodzil i mi pokazywal gdzie jestem to go slapowalem innych to zeby bylo troche tu weselej i chlopie nie tylko ja slapowalem kaktus tez kalafior jakbys byl tez adminem i by ci koles pokazywal gdzie jestes na chowanym to tez bys go slapowal bo to czasem wkurza jak ci koles pokazuje gdzie jestes ty rysowalem w takich miejscach zeby nie bylo zbytnio widac ale jak przesadzilem zbytnia iloscia markerow no to przepraszam ogranicze sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Kto mu dał admina? ✪ Vadal, KaLaFiOr and ❤ DMG 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLaFiOr Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 Nie kicknal bym go a nie bawil sie slapowaniem milion razy ze po calej mapie latal a co do tego markera to nie rysowales w takich miejsach zeby nie bylo widac tylko po calej mapie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyMarzyciel Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Eh tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLaFiOr Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 yhy a slapowanie po 1 albo 5 damage to tez bylo zwalanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyMarzyciel Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 a mozebys se oczy rozszerzyl ze kaktus tez to robil a po drugie tamten walil mnie za nic to mu dalem mini ostrzerzenia a kaktus tez mnie pare razy ze slapowal to oddalem mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLaFiOr Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 a co do tego admina to jestem ciekawy co musiales mu jeszcze zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Won do szkoły i naucz się j. Polskiego, nie zaczniesz poprawnie pisać to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj, a do mnie na pw bądź steam ma się odezwać opiekun tego serwera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyMarzyciel Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 a to juz nie odp zaproponowal mi adma mialem cos zrobic to zrobilem. jak ci nie pasi ze cos musialem priv. zrobic to przepraszam bardzo chłopie mi się niechcę polskich znaków stawiać a jak ci się nie podoba moja pisownia to już z tym problemem sam musisz poradzić jeny jednemu nie przeszkadza ze tak pisze 2 to juz musi eh co za ludzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Zamknąc to gówno Zamknąc to gówno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts