Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Wczoraj dostałem bana od BumBleBle, za puszczanie takiego smiechu poprzez HLSS, owszem ostrzegał mnie o tym żebym nie puszczał, puściłem i otrzymałem bana na zawsze

Jeszcze raz przepraszam za moje zachowanie, i proszę o UB bo podoba mi sie serwer :)

Moj steam: ' STEAM_0 : 0 : 34923849 ', kontakt na steam: nazwa steam: PaTryKoSPLMPC, lub gg 36489729

Mam nadzieję, że ta prośba zostanie pomyślnie rozpatrzona

Z poważaniem:

PaTryKoS ? :)

daje mu szanse , z tego co widze , to właśnie przez takie rzeczy wiejska - chata traci graczy ...

Patrykos , może zrobimy tak ty byś odpracował bana np 10 reklamami wiejskiej chaty i by było po sprawie .

Zrozumcie to , żeby jail się rozkręcił nie można dawać perma za takie pierdoły ...

Pomyślcie o tym co napisałem . ( admini jb i inni )

Zinbo zrozumiałem , że nie tolerujesz takiego zachowania .

Ale pomyśl również o wiejskiej chacie w jaki sposób można ściągnąć więcej graczy , proponuje ci to :

Jeśli ktoś dostanie bana od 5 minut do 7 dni , może go odpracować reklamowaniem wiejskiej chaty .

Myśle , że to by wspomogło serwery wizualnie jak i finansowo .

jak się zgadzasz na moją propozycje , to najlepiej było by założyć dział pod hasłem "Odpracuj bana" ( lub coś w tym stylu , żeby każdy mógł wiedzieć o co chodzi.)

Patrykos postaraj się zrobić jak najwięcej reklam , wtedy możliwy będzie unban .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.