tilk Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Sadness masz zadziwiajÂ?co krĂłtkÂ? pamiĂŞĂ? (bo tak ci wygodnie) widziaÂłem doskonale jak pisaÂłeÂ? do mnie "pojebaÂło cie idioto o matko co za nob " to sÂ? twoje sÂłowa ktĂłre wyczytaÂłem pomimo Âże reszta ich nie widziaÂła dziĂŞki cenzurze ,nie pozwolĂŞ sobie Âżeby jakiÂ? tÂłuk tak siĂŞ do mnie odzywaÂł nawet jeÂ?li to koleÂżka HadminĂłw jakieÂ? chociaÂż namiastki dobrego wychowania i kultury obowiÂ?zujÂ? na serwie "chyba ze siĂŞ mylĂŞ " jeÂ?li tak to za jakiÂ? czas obrzucanie wszystkich miĂŞsem dookoÂła bĂŞdzie norma na tym serwie a chyba nie o to nam chodzi. Niestety musiaÂłem zaÂłoÂżyĂ? nowy temat bo tamten zostaÂł zamkniĂŞty zanim zdÂ?ÂżyÂłem siĂŞ wypowiedzieĂ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Chyba siĂŞ mylisz. Nie dawaj banĂłw ktĂłre bĂŞdÂ? zdejmowane bo to nikomu nie potrzebne. WolaÂłbym gdybyÂ? kazaÂł mu spierdalaĂ? a jeÂ?li wolisz mniej wulgarne opcje proponuje spadaj na drzewo > Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Kola Tilk stara sie byc w porzadku i wypowiada sie jak normalny, cywilizowany czlowiek wiec moze tez trzymaj poziom szczegolnie ze rozmawiasz z czlowiekiem duzo starszym od siebie. Ja zdecydowanie jestem po stronie Tilka, bo bez przesady zeby ktos cos ciagle mial do powiedzenia tylko dlatego ze zna ktoregos H@. Moze tez i Tilk troche przesadza, ale wiadomo, jest starszy niz wiekszosc jak i nie wszyscy z tego serwa i moze czuc sie urazony jakimis odzywkami w jego kierunku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 albo Sadness uwaÂżaj bo uÂżyje mocy kubusia pychatka i bedzie z tobÂ? ÂĽle chÂłoptasiu. Tilk nie wiem wogle ty chyba jakiÂ? ciepÂły jestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 grosso Ty tez trzymaj morde, bo Tilk moglby byc Twoim ojcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 haja o matkojebcy i huj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 GroSSo zamknij twarz jak do mnie mĂłwisz. Kola a co do banĂłw to poproszĂŞ o listĂŞ osĂłb ktĂłrych nie wolno banowaĂ? bo sÂ? to wasi znajomi z immunitetem Âżeby nie byÂło wiĂŞcej takich nieporozumieĂ? .Z powaÂżaniem Teal`c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 jesli mialbym stanac po ktorejs stronie barykady to raczej bylby to "cieply (joke) tilk". Szkoda ze ban zdjety ale zapewne bedzie jeszcze nie jedna okazja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 co do banĂłw to poproszĂŞ o listĂŞ osĂłb ktĂłrych nie wolno banowaĂ? bo sÂ? to wasi znajomi z immunitetem Âżeby nie byÂło wiĂŞcej takich nieporozumieĂ? . Ja teÂż poproszĂŞ. Amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 jak bede chcial kogos zbanowac to go zbanuje, simple Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 No tak wiem o co wszystkim chodzi, ale czy jak ja bym Ci po starych jeÂżdziÂł zbanowaÂłbyÂ? mnie Drake? WÂłaÂ?nie, inaczej patrzy siĂŞ na znajomych a inaczej na ludzi, ktĂłrych siĂŞ nie zna. Jak mi coÂ? nie pasuje, mute - on, ewentualnie gaged player i spokĂłj. BolÂ? Was aÂż tak te obelgi? ja sram na nie :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 BolÂ? Was aÂż tak te obelgi? ja sram na nie Ty nie jestes wszyscy i nie jestes wyznacznikiem moralnosci, kazdy indywidualnie podchodzi do sprawy, podobnie fakt ze Ty srasz na obelgi ma sie nijak do tego, jak na obelgi z Twojej strony zareaguja inni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Tak wiem. Ale watro przejmowaĂ? siĂŞ pustymi sÂłowami jakiegoÂ? debila? A po co banowaĂ?, skoro jest unban, serwer bez takich debili bĂŞdzie nudny a na gag sie wkurwiaja... ^^ no chyba Âże ktoÂ? konkretnie przegina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 O$ka ja myÂ?laÂłem Âże to serw dla normalnych ludzi a nie dla debili . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Serwer publiczny ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 no unban Sadness !! jakby byli takie sztywniaki jak ty tam brÂ?z Tilk albo zjeb jakis Remoray to by nudno bylo... ale wy tego smarki dalej nie umicie pojÂ?Ă? Virus palooooooooooooooo jaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeee woÂłammmmmmmmmm :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 janusze i ryby glosu nie maja. Zwazcie ze Tilk jest duzo starszy wiec jego akurat moze to ruszac bardziej niz innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Drake bo cie odwiedza w lajonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Gralem wtedy jak sedes otrzymal bana i z tego co widzialem to cisnal jakiemus napinaczowi ode mnie z teamu...jesli powiedzial cos w strone Teal'a to cenzura to "zakryla" A co do obelg...jesli tycza sie mnie to mam na to wyjebane...jesli ktos cisnie po rodzinie to jak dla mnie pokazuje swoj poziom inteligencji ktory w tym momencie jest rowny=0 i to na tyle...AVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 chodz grosso zapraszam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 i hu.j ze jest starszy... tu nie chodzi o wiek... :> jak jest starszy to niech zaÂłozy serwer "emeryci ze stulejkÂ?" i tam daje permy jak ktos powie "gĂłwno" albo za 5 x TK i hu.j ps. Grosso nie spiewaÂłes... nie ma fotek Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 haha emeryci ze stulejka omfg 1 raz powiedziales cos smiesznego xD leza Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Sedes juÂż taki jest, chcesz go nauczyĂ? kultury? PrĂŞdzej zaakceptuje go takim jaki jest albo jakim chce byĂ? i nie rĂłbmy tu salonĂłw. A teraz proszĂŞ was grzecznie nie sprawiajcie nowych problemĂłw i jebie mnie kto ma racje, kiedyÂ? poupierdalam wam wszystkim Âłby i nie bĂŞdzie siĂŞ o co k³óciĂ? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Sedes jak sedes, trzeba mu dojebaĂ? argumentĂłw i zamknie twarz. A wy z laski swojej zamknijcie to. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts