Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Odpowiedz dla Sadnessa

Recommended Posts

Sadness masz zadziwiajÂ?co krĂłtkÂ? pamiĂŞĂ? (bo tak ci wygodnie) widziaÂłem doskonale jak pisaÂłeÂ? do mnie "pojebaÂło cie idioto o matko co za nob " to sÂ? twoje sÂłowa ktĂłre wyczytaÂłem pomimo Âże reszta ich nie widziaÂła dziĂŞki cenzurze ,nie pozwolĂŞ sobie Âżeby jakiÂ? tÂłuk tak siĂŞ do mnie odzywaÂł nawet jeÂ?li to koleÂżka HadminĂłw jakieÂ? chociaÂż namiastki dobrego wychowania i kultury obowiÂ?zujÂ? na serwie "chyba ze siĂŞ mylĂŞ " jeÂ?li tak to za jakiÂ? czas obrzucanie wszystkich miĂŞsem dookoÂła bĂŞdzie norma na tym serwie a chyba nie o to nam chodzi. Niestety musiaÂłem zaÂłoÂżyĂ? nowy temat bo tamten zostaÂł zamkniĂŞty zanim zdÂ?ÂżyÂłem siĂŞ wypowiedzieĂ? .

Kola Tilk stara sie byc w porzadku i wypowiada sie jak normalny, cywilizowany czlowiek wiec moze tez trzymaj poziom szczegolnie ze rozmawiasz z czlowiekiem duzo starszym od siebie. Ja zdecydowanie jestem po stronie Tilka, bo bez przesady zeby ktos cos ciagle mial do powiedzenia tylko dlatego ze zna ktoregos H@. Moze tez i Tilk troche przesadza, ale wiadomo, jest starszy niz wiekszosc jak i nie wszyscy z tego serwa i moze czuc sie urazony jakimis odzywkami w jego kierunku.

GroSSo zamknij twarz jak do mnie mĂłwisz. Kola a co do banĂłw to poproszĂŞ o listĂŞ osĂłb ktĂłrych nie wolno banowaĂ? bo sÂ? to wasi znajomi z immunitetem Âżeby nie byÂło wiĂŞcej takich nieporozumieĂ? .Z powaÂżaniem Teal`c

No tak wiem o co wszystkim chodzi, ale czy jak ja bym Ci po starych jeÂżdziÂł zbanowaÂłbyÂ? mnie Drake? WÂłaÂ?nie, inaczej patrzy siĂŞ na znajomych a inaczej na ludzi, ktĂłrych siĂŞ nie zna. Jak mi coÂ? nie pasuje, mute - on, ewentualnie gaged player i spokĂłj. BolÂ? Was aÂż tak te obelgi? ja sram na nie :->

BolÂ? Was aÂż tak te obelgi? ja sram na nie

Ty nie jestes wszyscy i nie jestes wyznacznikiem moralnosci, kazdy indywidualnie podchodzi do sprawy, podobnie fakt ze Ty srasz na obelgi ma sie nijak do tego, jak na obelgi z Twojej strony zareaguja inni.

Tak wiem. Ale watro przejmowaĂ? siĂŞ pustymi sÂłowami jakiegoÂ? debila? A po co banowaĂ?, skoro jest unban, serwer bez takich debili bĂŞdzie nudny a na gag sie wkurwiaja... ^^ no chyba Âże ktoÂ? konkretnie przegina.

Gralem wtedy jak sedes otrzymal bana i z tego co widzialem to cisnal jakiemus napinaczowi ode mnie z teamu...jesli powiedzial cos w strone Teal'a to cenzura to "zakryla"

A co do obelg...jesli tycza sie mnie to mam na to wyjebane...jesli ktos cisnie po rodzinie to jak dla mnie pokazuje swoj poziom inteligencji ktory w tym momencie jest rowny=0

i to na tyle...AVE

Sedes ju¿ taki jest, chcesz go nauczy� kultury? Prêdzej zaakceptuje go takim jaki jest albo jakim chce by� i nie róbmy tu salonów. A teraz proszê was grzecznie nie sprawiajcie nowych problemów i jebie mnie kto ma racje, kiedy� poupierdalam wam wszystkim ³by i nie bêdzie siê o co k³óci� :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.