Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Hubert

Nick w cs'e:W.P.Z.

Nick STEAM:W.P.Z.

Ile grasz na serwerach wch? : 11 dni

Średnio godzin? : 5 godzin

Zajęcia:Student Historii

Miałem admina? :tak miałem .

Gdzie? :Cs-Gra.pl

Umiejętności :Amx 8/10 , kultura zobowiazująca do prowadzenia porzadku . Niezależny

Co mogę zaproponować? : Kulturę na serwerze , szacunek do graczy zachęcanie nowych ludzi do korzystania z serwera

Dlaczego ja? : Bo ogladam progam na polsacie ^^.

Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiśćie

Linki do 10 reklam: Cenzura

Gdy grasz sobie to czy masz obowiazek wchodzenia na forum i pisania o jeżynach w kapuście?. Ogarnijcie się panowie , ale skoro nie wiecie to wam objaśnie głownym ,, zadaniem ADMINA jest utrzymywanie na serwerze porządku " a nie jak według niektórych pisanie typu jaki fajny jestes . Sorry ale jeżeli widzicie świat innymi kolorami niż ja to wolę dostać odpowiedz na nie a co jednego użytkownika ,,

Kramarq "

który używa słownictwa ,,Za mało na forum jak dla mnie, cweli od niego na serwie" to się sami zastanówcie sami . Pozdrawiam

Gdy grasz sobie to czy masz obowiazek wchodzenia na forum i pisania o jeżynach w kapuście?. Ogarnijcie się panowie , ale skoro nie wiecie to wam objaśnie głownym ,, zadaniem ADMINA jest utrzymywanie na serwerze porządku " a nie jak według niektórych pisanie typu jaki fajny jestes . Sorry ale jeżeli widzicie świat innymi kolorami niż ja to wolę dostać odpowiedz na nie a co jednego użytkownika ,,

Kramarq "

który używa słownictwa ,,Za mało na forum jak dla mnie, cweli od niego na serwie" to się sami zastanówcie sami . Pozdrawiam

Kurwa kiedyś był fajny JB, jak grała stara ekipa, można było sie pojeździć, powyzywać, pokłócic, i nikt nie leciał z płaczem na forum. (już nie mówię nawet o Ursku ^^)

WPZ, twoim obowiązkiem jako admina jest odwiedzać forum i udzielać się, być aktywnym

kramarq ogarnij się bo ostatnio coraz więcej skarg na ciebie leci ...

Nie moja wina że jakieś 14 latki płaczą się i obrażają o byle gówno. Nie bede tolerował takiego syfu jaki często widuję na JB.

Gdy grasz sobie to czy masz obowiazek wchodzenia na forum i pisania o jeżynach w kapuście?

Tak, masz taki obowiązek jeżeli aplikujesz na administratora jakiegokolwiek serwera sieci wiejska chata.

Bez tego adminami zostają jacyś niedorozwinięci ludzie z dupy, o których nikt nic nie wie. Nie mówię o Tobie, po jednym poście ciężko stwierdzić :P.

Było wiele takich przypadków admina z dupy.

Admin nie ulotka co by ją rozdawać byle komu na ulicy, a na dzień dzisiejszy Ty jesteś takim kompletnie nieznanym nam osobnikiem.

Mi nie chodzi o poważne problemy wystepujące na serwerze . Lecz opisywanie co w danej chwili jem , to trochę zabawne. NIe mamy po 10 lat i rajcujemy się że włosy nam pod pachami wyrastaja :D. A drugą rzeczą która od razu mnie razi to wypowiedzi z słownictwem nie odpowiadającym na kulturalny portal , mający przyciągać a odciagać ludzi .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.