W.P.Z. Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Imie: Hubert Wiek: 23 Nick w cs'e:W.P.Z. Nick STEAM:W.P.Z. Ile grasz na serwerach wch? : 11 dni Średnio godzin? : 5 godzin Zajęcia:Student Historii Miałem admina? :tak miałem . Gdzie? :Cs-Gra.pl Umiejętności :Amx 8/10 , kultura zobowiazująca do prowadzenia porzadku . Niezależny Co mogę zaproponować? : Kulturę na serwerze , szacunek do graczy zachęcanie nowych ludzi do korzystania z serwera Dlaczego ja? : Bo ogladam progam na polsacie ^^. Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiśćie Linki do 10 reklam: Cenzura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Linki do 10 reklam: Cenzura zrób jak będziesz miał czas bo nikt ci nie zaliczy podania bez tego . ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 nigdy cie nie widziałem na serwerze, narazie neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Jestem na tak gość ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WyRewolweRowany Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ile grasz na serwerach wch? : 11 dni 1 postów dziękuję, pozdrawiam. Przyjdź jak będzie 11... miesięcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Jezeli piszecie tylko NIE/TAK to uzasadnijcie swoja wypowiedz. Ja tam narazie neutral ale zgadam sie z człekiem wyzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.P.Z. Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Gdy grasz sobie to czy masz obowiazek wchodzenia na forum i pisania o jeżynach w kapuście?. Ogarnijcie się panowie , ale skoro nie wiecie to wam objaśnie głownym ,, zadaniem ADMINA jest utrzymywanie na serwerze porządku " a nie jak według niektórych pisanie typu jaki fajny jestes . Sorry ale jeżeli widzicie świat innymi kolorami niż ja to wolę dostać odpowiedz na nie a co jednego użytkownika ,, Kramarq " który używa słownictwa ,,Za mało na forum jak dla mnie, cweli od niego na serwie" to się sami zastanówcie sami . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 dostać odpowiedz na nie Na życzenie masz NIE. i kramarq ogarnij się bo ostatnio coraz więcej skarg na ciebie leci ... Co do W.P.Z rozumiem spoko , ale pamiętaj zrób reklamy wtedy będę na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Gdy grasz sobie to czy masz obowiazek wchodzenia na forum i pisania o jeżynach w kapuście?. Ogarnijcie się panowie , ale skoro nie wiecie to wam objaśnie głownym ,, zadaniem ADMINA jest utrzymywanie na serwerze porządku " a nie jak według niektórych pisanie typu jaki fajny jestes . Sorry ale jeżeli widzicie świat innymi kolorami niż ja to wolę dostać odpowiedz na nie a co jednego użytkownika ,, Kramarq " który używa słownictwa ,,Za mało na forum jak dla mnie, cweli od niego na serwie" to się sami zastanówcie sami . Pozdrawiam Kurwa kiedyś był fajny JB, jak grała stara ekipa, można było sie pojeździć, powyzywać, pokłócic, i nikt nie leciał z płaczem na forum. (już nie mówię nawet o Ursku ^^)WPZ, twoim obowiązkiem jako admina jest odwiedzać forum i udzielać się, być aktywnym kramarq ogarnij się bo ostatnio coraz więcej skarg na ciebie leci ... Nie moja wina że jakieś 14 latki płaczą się i obrażają o byle gówno. Nie bede tolerował takiego syfu jaki często widuję na JB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Dobra spina tyle ,że mało zabawna i nawet do HAJANIA nie jest zaliczana. Wiejska nie ma być kojarzona z wieczną spiną i chujowym humorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Gdy grasz sobie to czy masz obowiazek wchodzenia na forum i pisania o jeżynach w kapuście? Tak, masz taki obowiązek jeżeli aplikujesz na administratora jakiegokolwiek serwera sieci wiejska chata. Bez tego adminami zostają jacyś niedorozwinięci ludzie z dupy, o których nikt nic nie wie. Nie mówię o Tobie, po jednym poście ciężko stwierdzić . Było wiele takich przypadków admina z dupy. Admin nie ulotka co by ją rozdawać byle komu na ulicy, a na dzień dzisiejszy Ty jesteś takim kompletnie nieznanym nam osobnikiem. ✪ Zinbo and ❤ DMG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.P.Z. Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 Mi nie chodzi o poważne problemy wystepujące na serwerze . Lecz opisywanie co w danej chwili jem , to trochę zabawne. NIe mamy po 10 lat i rajcujemy się że włosy nam pod pachami wyrastaja . A drugą rzeczą która od razu mnie razi to wypowiedzi z słownictwem nie odpowiadającym na kulturalny portal , mający przyciągać a odciagać ludzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 kulturalny portal aaaaaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha nie no teraz to już nie wytrzymałem. Od kiedy wiejska to kulturalny portal? ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Nie ma reklam podanie odrzucone zamykam. Club and ❤ DMG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts