✪ Tytanowy Janusz Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 EloŁ Mam pytanie do wiejskiej. Co myślicie o zrobieniu serwa z modem zombie biohazard i jak mialby on wygladac w waszych oczach. Wedlug mnie powinny byc tam takie pluginy jak, grawitacja bullet dmg z tym to bez roznicy w sumie, ciekawy model zombie. Modelem admina bylaby kobieta w miniowce, a zwyklego humana nawet i standardowe, modele broni bez zmian, zeby fps nie spadaly graczom ze slabszymi podzespolami, banku ap chyba nie trzeba z reszta nawet nie wiem co mozna kupic bedac humanem, dzialajacy ranking dla Steam i NS, mapek to sie poszuka, postaram sie znalezc mapki ktore maja juz pare latek aby inne serwery takich nie mialy. Oto moja wizja biohazarda na wch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 wizja dosyc chujowa. poza tym nie widzi mi sie pisac menu do biohazarda czy tam sklepu z itemami jak na ZK. Swego czasu zrobilem na wiejskiej zombie plague, ktory byl zajebiscie prosty i zrobiony na ksztalt tego, co jest na biohazardzie, podmienilem tylko modele broni na te z motywem z Resident Evil. Mimo to postanowiles nawpierdalac wtedy kolejnych niepotrzebnych rzeczy i po raz kolejny wypierdolic serwer w kosmos. Nie chce mi sie robic tego kolejny raz. Sam silnik - bh czy zp nie robi roznicy poza tym, ze pod zp jest latwiej pisac dodatki. ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 jestem za biohazardem ,mogę podać pluginy oraz inne dodatki . Moim zdaniem , żadnego sklepu nie musi być ,a wręcz przeciwnie temu jestem . Zbieranie AP ? raczej nie , nie pasuje do tego modu . Zwykła ucieczka przed zombie , najlepiej gdyby był "Nemesis" ( bez survivala , i tylko 1 nemesis na wszystkich ). Po zabiciu nemesisa otrzymuje się autokampe , której nie można kupić w sklepie . Przykładowa mapa na zombiemod biohazard - zm_egypt rozbudowana i wprost bardzo dobra dla graczy .Żadnych lagów . Proszę o zrobienie takiego serwera ja pomogę rozkręcić i pomóc w jego tworzeniu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Atakujac z noza odpychasz zombie - nie wime jak to dokladnie wyglada w kazdym razie bardzo dawno na takich serwach gralem. Ale zrobcie normalnego ZM a nie tam jakies gowna znowu nawjebujecie na cholere. PS. Janusz nie podniecaj sie tyle ze masz model laski (bodajze z mapy deathrun_lidl xD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Dobrze by było postwaić tego zajebistego zombiaka kiedy to napierniczaliśmy równo tytanowy. Virus aka Adam ma rację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 no ma racje ma racje, jezeli nie potstawi sie to trudno, dobrze ze chociaz inicjatywa byla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Zwykły bio i bez żadnych udziwnień. Jakiś tam sklepów, nemesis itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 milion tematów o zombie modzie i każdy kasowany. nie chce mi się kolejny raz pisać tego samego. standardowy mod bez udziwnień i będzie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts