Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

biohazard

Recommended Posts

EloŁ

Mam pytanie do wiejskiej. Co myślicie o zrobieniu serwa z modem zombie biohazard i jak mialby on wygladac w waszych oczach.

Wedlug mnie powinny byc tam takie pluginy jak, grawitacja bullet dmg z tym to bez roznicy w sumie, ciekawy model zombie.

Modelem admina bylaby kobieta w miniowce, a zwyklego humana nawet i standardowe, modele broni bez zmian, zeby fps nie spadaly graczom ze slabszymi podzespolami, banku ap chyba nie trzeba z reszta nawet nie wiem co mozna kupic bedac humanem, dzialajacy ranking dla Steam i NS, mapek to sie poszuka, postaram sie znalezc mapki ktore maja juz pare latek aby inne serwery takich nie mialy.

Oto moja wizja biohazarda na wch.

wizja dosyc chujowa.

poza tym nie widzi mi sie pisac menu do biohazarda czy tam sklepu z itemami jak na ZK.

Swego czasu zrobilem na wiejskiej zombie plague, ktory byl zajebiscie prosty i zrobiony na ksztalt tego, co jest na biohazardzie, podmienilem tylko modele broni na te z motywem z Resident Evil. Mimo to postanowiles nawpierdalac wtedy kolejnych niepotrzebnych rzeczy i po raz kolejny wypierdolic serwer w kosmos. Nie chce mi sie robic tego kolejny raz. Sam silnik - bh czy zp nie robi roznicy poza tym, ze pod zp jest latwiej pisac dodatki.

jestem za biohazardem ,mogę podać pluginy oraz inne dodatki .

Moim zdaniem , żadnego sklepu nie musi być ,a wręcz przeciwnie temu jestem .

Zbieranie AP ? raczej nie , nie pasuje do tego modu .

Zwykła ucieczka przed zombie , najlepiej gdyby był "Nemesis" ( bez survivala , i tylko 1 nemesis na wszystkich ).

Po zabiciu nemesisa otrzymuje się autokampe , której nie można kupić w sklepie .

Przykładowa mapa na zombiemod biohazard - zm_egypt rozbudowana i wprost bardzo dobra dla graczy .Żadnych lagów .

Proszę o zrobienie takiego serwera ja pomogę rozkręcić i pomóc w jego tworzeniu .

Atakujac z noza odpychasz zombie - nie wime jak to dokladnie wyglada w kazdym razie bardzo dawno na takich serwach gralem.

Ale zrobcie normalnego ZM a nie tam jakies gowna znowu nawjebujecie na cholere.

PS. Janusz nie podniecaj sie tyle ze masz model laski (bodajze z mapy deathrun_lidl xD)