BumBleBe Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Wezcie wypierdolcie tego idiote z serwerowni, ja wam postawie serwa i go ogarne razem z ziomexem bo juz sie tam bawilem na 10 slotowym i wszystko bylo ok. Dla mnie bylo by to tak, koniec listopada ja stawiam serwa i go robie z 1 tydz. Pozniej Rozreklamoje go na swoim "ts3.pl" i na forach. Pozbieram stara ogarnieta ekipe i bd zajebisty serwer. Club and ✪ Vadal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Super będzie tak jak kiedyś rozjebaliście JB Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 Szkoda ze to niebyla nasza wina wiec jak niewiesz to stol ryj ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Wyjebać gówno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Podzielam zdanie BumBleBe xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 wpierdalaj misiek bo osobiscie postaram sie o wyjebanie ciebie z forum, po pierwsze podszywasz sie pod bumble dwa oklamujesz wch trzy dzialasz ludziom na nerwy serwer to istny burdel, nie ma FD, rozdaje adminy ludziom nawet kurwa na forum ich nie widzialem i sam nigdy tego gowna miska nie widzialem na serwie, pewnie gra pod innym nickiem. Proponuje aby kazdy opiekun mial steama chyba ze jest zaufany i bliski serwerowni, admiow tez proponowalbym sprzedawac steamom ale nie zawsze sie uda na takiego trafic a serwer trzeba z czegos utrzyamc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Ja tam nie wiem co ten Misiek tutaj w ogóle robi, przecież on nawet wypowiadać się poprawnie nie potrafił. Zresztą nie bez powodu trafił też do zacnego grona kup . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 No to kurwa, na co my jeszcze czekamy? Nie lepiej go wyruchać w dupsko a potem wyjabać, i jeśli faktycznie Bumblebe Bumblebe by zrobił z Ziomexem normalne JB, to byłoby GIT. Tylko to jest tylko gdybanie, niewiadomo co na to ci z Góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 ci z gory powiedza ze serwer jb jest wiec po co zmiany bo faktycznie jest i ludzie graja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 ale kurwa jaki jest jest chujowy DO DUPYYY do podtarcia tyłka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts