Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Wezcie wypierdolcie tego idiote z serwerowni, ja wam postawie serwa i go ogarne razem z ziomexem bo juz sie tam bawilem na 10 slotowym i wszystko bylo ok.

Dla mnie bylo by to tak, koniec listopada ja stawiam serwa i go robie z 1 tydz. Pozniej Rozreklamoje go na swoim "ts3.pl" i na forach. Pozbieram stara ogarnieta ekipe i bd zajebisty serwer. :P

wpierdalaj misiek bo osobiscie postaram sie o wyjebanie ciebie z forum, po pierwsze podszywasz sie pod bumble dwa oklamujesz wch trzy dzialasz ludziom na nerwy

serwer to istny burdel, nie ma FD, rozdaje adminy ludziom nawet kurwa na forum ich nie widzialem i sam nigdy tego gowna miska nie widzialem na serwie, pewnie gra pod innym nickiem.

Proponuje aby kazdy opiekun mial steama chyba ze jest zaufany i bliski serwerowni, admiow tez proponowalbym sprzedawac steamom ale nie zawsze sie uda na takiego trafic a serwer trzeba z czegos utrzyamc

No to kurwa, na co my jeszcze czekamy? Nie lepiej go wyruchać w dupsko a potem wyjabać, i jeśli faktycznie Bumblebe Bumblebe by zrobił z Ziomexem normalne JB, to byłoby GIT. Tylko to jest tylko gdybanie, niewiadomo co na to ci z Góry.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.