Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Serwer JB (część 2)

JB  

18 members have voted

1. 1. Co robimy z JB? (dużo odpowiedzi;)

• Wyjebaać Miśka z serwerem i nie ma JB
      0
    • Wyjebać Miśka i tworzymy nowy serwer JB(cześć 1)
    • Zostawiamy Miśka i jego serwa
    • Wypierdalamy Miśka i tworzymy biohazard
    • Zostawiamy Miśka i jego serwa oraz tworzymy biohazarda
    • ZIOMEX (chuju) Weź się schowaj i najlepiej spierdalaj z WCH
    • ZIOMEX (chuju) tak trzymaj trzeba wyjebać tego gnoja Miśka

Recommended Posts

A co wy do chuja pana macie do Miska i tego serwa, wg mnie temat zbedny i tylko smieci robicie. Serwer jb Zostaje wraz z nim Misiek pozdrawiam :)

ZOSTAWCIE JB a Z MISIEM POGADAJCIE I TYLE A NIE OD RAZU GO WYPIERDALAC

NO PROSZE KURWA

Dziekuje ;)))

...no musze sie zgodzic. Ankieta powinna miec gora 4-5 wariantow, a jeszcze wjebales tam cos o biohazardzie a to jest juz inny temat. ANKIETA powinna sie tyczyc czy

1."robimy wlasny serwer JB "

2."wyjebujemy miska"

3."bez zmian <nie mam glosu>"

4."odpowiedz 1 i 2 "

Reszta jest zbyteczna bo wiadomo ze Ziomex to chuj ;P

ZIOMEX niedawno mnie prosiłeś żebym ci podał passy do serwera Jb i powiedziłeś że będziesz mi pomagał przy JB a teraz chcesz mnie wyjebać z forum i serwer przed wczoraj mi szukałes pluginow na JB vipa a teraz takie numery bo BumBleBe wrócił na forum a ty odrazu podniecony bo z BumBlebe zrobisz JB na wch a to chuja prawda.więc to ty kurwa odpierdalasz

Haha nie będę słuchał takich małych popierdolonych dzieciaków które sie zalogowały oddały głos i więcej tu nie wbija. Szczerze? Jesteś na prawde popierdolony.. Wbiłeś na swoje 2 konto tylko dlatego żeby oddać głos? Załosne.

A wypierdalać to Ty mozesz pojebana dziwko;) Skurwysyn? Haha dobre. Na pewno dojrzalej się zachowuje niż Ty;) Nie licz że będę grał na tym Twoim zjebanym JB;)

Haha nie będę słuchał takich małych popierdolonych dzieciaków które sie zalogowały oddały głos i więcej tu nie wbija.
niby czemu,chuj z tym, ze tu juz nie wbija, ale znają taką ciote jak ZIOMEX(chuj) i ich głos też sie liczy bo graja na JB.
A wypierdalać to Ty mozesz pojebana dziwko;)

Sądząc po ankieci to ty wypierdalaj ...

Założyłeś ankiete, a teraz srasz w gacie bo cię wszyscy chcą wypierdolić

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.