DexterShaw Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ZostaÂłem zbanowany za WH ktĂłre Misiek wymyÂ?liÂł nie wiem na podstawie czego. Albo zastosowaÂł wyliczanke albo popatrzyÂł na staty ktĂłrego byÂły caÂłkiem niezÂłe chyba 12-3 ale ktĂłre na pewno nie sÂ? wyznacznikiem tego czy ktoÂ? ma czity czy nie. Tak czy siak ban na pewno nie sÂłuszny. ProszĂŞ o odbanowanie i uwaÂżniejsze zwracanie uwagi na gre a nie od razu dawanie banĂłw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Teraz to proÂ? o litoÂ?Ă?, bo napisaÂłeÂ? takim tonem, Âże nikt CiĂŞ juÂż raczej nie odbanuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterShaw Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 CzÂłowieku nie do ciebie siĂŞ zwrĂłciÂłem z tym postem tylko do ktĂłregoÂ? z adminĂłw a szczegĂłlnie do miÂ?ka wiĂŞc bÂ?dz tak uprzejmy i siĂŞ nie odzywajxD P.S.Hahahaa:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Jestem jednym z adminĂłw i juÂż mogĂŞ Ci powiedzieĂ?, Âże szanse na unbana masz jak jeden do miliona. Ale moÂże Misiek ma akurat dobry humor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Niech ktos ogarniety przegladnie demo. Pisze sie na pewno a nie napewno. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 CzÂłowieku nie do ciebie siĂŞ zwrĂłciÂłem z tym postem tylko do ktĂłregoÂ? z adminĂłw a szczegĂłlnie do miÂ?ka wiĂŞc bÂ?dz tak uprzejmy i siĂŞ nie odzywajxD P.S.Hahahaa:D jakbyÂ? nie zauwaÂżyÂł jest to forum a wiec moga sie na nim udzielaĂ? wszyscy wiec daj na luz a jesli chodzi o demko juz oglÂ?dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 demko sciagne ale WH nie dziala update stima byl wiec pozostaje ogladac bez badz NS Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ogladalem chwilke, na szybko clear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 nawet na copie nie mom podstaw zeby podejrzewac jakos akcja o wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts