Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Bazinga

Recommended Posts

ZIOMEX ty to akurat zbugowales i ci dałem bana.

A ty BumBleBe składaj skargę na kaktusa to on dal ci bana.

Tak po pierwsze to BumBleBe jeśli nie ty zbugowałeś broń, a ci ją podrzucono to odrzuć od siebie podejrzenia, poprostu mówiąc, kto to zrobił. Administrator nie widzi wszystkiego,więc można chyba wykazać trochę inicjatywy i pomóc w ukaraniu odpowiedniej osoby. A po drugie ZIOMEX nic do Ciebie nie mam, jesteś spoko, ale bugowanie broni powinno konczyć sie banem, pomimo, że nie chciałeś nikogo zabić. Jeśli każdy mógłby bugować bron, to np. po końcu Free Day'a, więzniowie zabili by klawiszy zbugowaną bronią ,a taka gra pozbawiona jest sensu (droga na skróty).

Po pierwsze BumBleBee to ja ci dałem bana, zabiłes mnie, a widziałem, że ktoś zbugował broń więc pierwsze podejrzenie padło na cb, ale tak czy siak jeżeli ktoś podrzuca ci zbugowaną broń to na przyszłośc pamiętaj, że jeśli mnie z niej zabijesz to każdy pomyśli, że to ty ją zbugowałeś.

Po drugie bana dałem ci za wyzywanie mnie, więc myśle, że ban jest słuszny .

Ziomex rodzice nie nauczyli cię czytać ze zrozumieniem, chodziło mi o to, że w regulaminie właśnie jest napisane o tym, że nie można obrażać

* Za jakąkolwiek obrazę A/AN/H@ jest ostrzeżenie/gips/beton.

Prowokator czy gdzieś jest napisane, że ktoś mnie uraził, ciekaw jestem co Ty byś zrobił jeżeli ktoś zaczołby na cb najeżdżać :)

Powiem szczerze: Gowno rozumiem... niby rozchodzi sie o zbugowana bron pozniej ni z dupy jakis ganiany... i znowu wracacie ze sa dzieci ktorzy takimi gownami obnizaja tam poziom wiejskiej....

Niech ktos zrobi porzadny regulamin na JB zeby zas nie bylo "ale"

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.