BumBleBe Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Czlowiek wogle nieogarnia Ludzie graja w 2ct na 4 TT i bazinga jest w tym ct nic niezrobi a jak ktos zbugowal bron i mi ja dal to ja dostalem bana no wez ogarnij tych adminow misiek a nie jakis 12 latkow masz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ja ci przecież bana nie dałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 no to kto zrobcie normalna konsole to to co jest na tym serwie to jest bagno Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 A mi kto dał bana??! Bum dobrze mówi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 ZIOMEX ty to akurat zbugowales i ci dałem bana. A ty BumBleBe składaj skargę na kaktusa to on dal ci bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Zbugowalem? LOL?! Co z tego że zbugowałem? A zrobiłem coś CT? Nawet nie chciałem do nich isc.. No ale OK. Skoro tak sie bawicie to luzik;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Tak po pierwsze to BumBleBe jeśli nie ty zbugowałeś broń, a ci ją podrzucono to odrzuć od siebie podejrzenia, poprostu mówiąc, kto to zrobił. Administrator nie widzi wszystkiego,więc można chyba wykazać trochę inicjatywy i pomóc w ukaraniu odpowiedniej osoby. A po drugie ZIOMEX nic do Ciebie nie mam, jesteś spoko, ale bugowanie broni powinno konczyć sie banem, pomimo, że nie chciałeś nikogo zabić. Jeśli każdy mógłby bugować bron, to np. po końcu Free Day'a, więzniowie zabili by klawiszy zbugowaną bronią ,a taka gra pozbawiona jest sensu (droga na skróty). Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 No wiem luzik;) Bana odczekałem i git;) Grałem na ZM;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Po pierwsze BumBleBee to ja ci dałem bana, zabiłes mnie, a widziałem, że ktoś zbugował broń więc pierwsze podejrzenie padło na cb, ale tak czy siak jeżeli ktoś podrzuca ci zbugowaną broń to na przyszłośc pamiętaj, że jeśli mnie z niej zabijesz to każdy pomyśli, że to ty ją zbugowałeś. Po drugie bana dałem ci za wyzywanie mnie, więc myśle, że ban jest słuszny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 bana dałem ci za wyzywanie mnie JAPIERDOLE urażony nastolatek wpierdala bany, i to jest ten "klimat" tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Dzisiaj Kaktus właczył ganianego jak nie miał simona i zaczął zabijać. Ja jestem za zdjęciem admina;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Jest gdzieś napisane, że żeby dać ganiaka trzeba mieć simona, jakby tak było to nie mógł bym go wpisać Kramarq, regulamin chyba wyraźnie mówi, że nie można nikogo obrażać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Kaktus, wsadź sobie ten regulamin w dupę z tego co wiem jest to wiejska, a na wiejskiej możemy się obrażać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Prowokator! Jestem z Ciebie dumny;) Robisz postępy;P Widzisz Kaktus;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 O co wam znowu chodzi, to na jakiego chuja robiliście ten jebany regulamin, żeby sobie go każdy łamał, a ja mam z tym nic nie robić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Podpiety regulamin jest stary i nie obowiazuje niedawno napisalem nowy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 A w nowym jest coś o tym, że można wyzywać bo ja widziałem tylko, że jest taki zakaz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Jest nie czytales dokladnie;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Kaktus, skoro ktoś w internecie tak bardzo Ciebie uraża,że bierzesz sobie to do siebie to może pora na to by wyłączyć komputer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ziomex rodzice nie nauczyli cię czytać ze zrozumieniem, chodziło mi o to, że w regulaminie właśnie jest napisane o tym, że nie można obrażać * Za jakąkolwiek obrazę A/AN/H@ jest ostrzeżenie/gips/beton. Prowokator czy gdzieś jest napisane, że ktoś mnie uraził, ciekaw jestem co Ty byś zrobił jeżeli ktoś zaczołby na cb najeżdżać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Olał bym to, myślisz ,że nikt nigdy na mnie nie najeżdżał? Oczywiście zdarzało się ,że odpowiadałem ale zważywszy na wiejski klimat często odbijało się to wszystko bez echa. Zrozumiał bym jak by ktoś zaczął wyzywać Twoją dziewczynę/matkę itd. Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Panowie, ale po co te spiny ! Z byle gówna powstaje kłótnia, która nie jest potrzebna. Jeśli regulamin nie byłby ważny to na serwerach panował by rozpierdol i wszystko by się posypało w huj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Powiem szczerze: Gowno rozumiem... niby rozchodzi sie o zbugowana bron pozniej ni z dupy jakis ganiany... i znowu wracacie ze sa dzieci ktorzy takimi gownami obnizaja tam poziom wiejskiej.... Niech ktos zrobi porzadny regulamin na JB zeby zas nie bylo "ale" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Misiek? Rób;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts