Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Serwer Zombie

tajson
 Share

Recommended Posts

Witam . Od paru dni posiadam serwer Zombie Plague , pisze do was w takiej sprawie zeby do was dolaczyc z serwerem . Serwer Fajny podoba sie wszystkim ale to zalezy od waszej decyzji czy zechcecie zebym do was dolaczył. Serwer ma 15 slotow z hostingu mojeserwery.pl . Podam wam IP serwera zebyscie sami weszli i ocenili czy serwer jest fajny i czybyła by grywalnosć na serwerze to zalezy wszystko od was . Więc porszę o szybie zastanowienie sie i odpowiedz . :P . A o to IP

188.116.34.75:27093

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zdalem sobie sprawe ze slow virusa, biohazarda sie ciezko rozbudowuje. Poza tym w plague mozna wylaczyc klasy zombie zrobic jednego jak kiedys wgrac nowe ale to nowe mapy, wylaczyc survivora, poswiecic caly czas na modyfikacje klasy zombie by nie byla jakas zajebiscie szybka i nie odrzucalo jej, pluginow nie trzeba wgrywac no moze kilka.Ehhh szkoda ze zjebalem wtedy sprawe.

Głowa do góry Tytanowy!

Ja nie jestem zbytnio konserwatywny jeżeli chodzi o zombie moda , wręcz przeciwnie - marzy mi się zombie co był przeszło rok temu. Ammo packi zapisywane do banku, survivor,nemesis, wszystko było świetnie ustawione (klasy,odrzut,hp itd) grywalność również była na wręcz zaskakująco wysokim poziomie. Pamiętam jak się klikało 100 razy by wejść na serwer... grał wtedy tam Nasior, Redqu i paru innych znajomych mi ludzi.

5 osob zadeklarowanych jako administratorzy, przydalaby sie tez zrzutka w postaci 5zeta na serwer co miesiac.

Ja mogę się zgłosić tutaj chyba , że potrzeba jakiegoś podania o administratora :).

Zrzutka żaden problem .

I tytanowy myślę, że uda się ogarnać biohazarda , zawsze mogę wspomóc cię . :)

daje 10 zl na miesiac a jak trzeba to i wiecej!

I tytanowy myślę, że uda się ogarnać biohazarda , zawsze mogę wspomóc cię .

kazdy kazdego ma wspierac.

oczywiscie ja deklaruje sie jako admin serwa.

i preferuje aby wirus podal pomysl tego zm bo on ma niezly tok rozumowania.

mam neta na stancji 60mb to cos na serwa wrzucic, jakies mapy to nie problem :D