Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

pacze i nie mam ub

amorki22252
 Share

Recommended Posts

Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina: ---

Jestes zbanowany Permanentnie.

Zbanowany Nick : M 3

Powod : ' nie wiadomo za co ;]

Twoj SteamID : -

Twoje IP : -

gram rzadko ale z tym banem to nie czaje ale za co ??

Bo miał zły dzień.

[bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze !

[bANNEO] Powod: MULTI!

[bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.google.pl !

może wujek Google pomoże ;]

Szkoda ze nie dostałem ub bo spoko ziomki są na forum.

ja nie wydaje ludzi ale mógł by admin zerkać pod innym nickiem na cod bo trochę ludzi gra na wh i na czitach np:Cheat Fighter FX 666

ten czit działa jak walisz na full to od 3 kuli leca same banie byłe adminem i wiem ;]

To demek bym już nagrał pewnie 10 ale nie chce mi się tego robić bo to robota adminów ;]

Ok jako że jestem na stanowisku równym Miśkowi, to ja się wypowiem co do sprawy Twojego bana.

Długa wypowiedź wyjaśniająca

Jako że my dołożyliśmy wszelkich starań aby gra na naszym serwerze była bez cziterów itp tak też dołożyliśmy wszelkich starań aby admini mieli dowody (w tym przypadku ssy), jakoż że nie jesteśmy twórcami pluginu do robienia ss'ów ani producentami gry (mowa tu o cs 1.6) bez znaczenia na jaką modyfikacje screeny zostały wykonane i jest zanotowany ślad w logach serwera. Jako administracja obchodzi nas tylko i wyłącznie dostarczenie dowodów które podlegają naszej ocenie, wszelkie problemy które wynikł z Twojej strony to nie nasz problem (mowa tu o takich przypadkach jak: - Format systemu, nie zapisanie ssów, czarny ekran na screenach, zmiana parametrów ss;ów i usunięcie (bez dostarczenia) oryginałów). Dlatego też stwierdzam że Twój przypadek jest podłączony pod jeden z tych które nie ujmują Cie taryfa ulgową i ban jest całkowicie słuszny i zostaje, wszelkie problemy związane z naturą windows 7 powinnością Twoją jest ich wyeliminowanie ( w szczególności domyślam się co do pochodzenia Twojego systemu)

Krótka wypowiedź + pogrubiona decyzja

To nie nasza wina, z naszej strony zrobiliśmy wszystko abyś mógł grać dalej.

Ban pozostaje, brak dostarczonych dowodów niewinności

Dziękuję zamykam sprawę.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.