Misiek` Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Darmowy VIP NA DŁUGI WEEKEND! Chcesz mieć Vipa całkowicie za free? Wystarczy ze napiszesz czemu to wlasnie ty zaslugujesz na vipa! Wzór: Nick w grze: Ile czasu grasz na serwerze: Dlaczego właśnie Ty: Dane potrzebne do dodania vipa [Nick+Haslo/STEAM_ID]: Cele akcji: - wielu graczy, którzy grają na serwerze nie mają konta na forum, chcemy to zmienić - promowanie vipa - promowanie serwera [wiejska chata] JAILBREAK Zasady Promocji: - Udział mogą wziąć Ci, którzy obecnie vipa na serwerze nie posiadają. - Vipy zaczniemy dodawać od jutra wieczorem. - Zgłoszenia przyjmujemy do soboty. Przypomnijmy przywileje VIP'a! - 150 HP i 100 kamizelki. - Smoke przy respawnie. - Flashbang przy respawnie. - Dodatkowe 5hp za zabicie, 15hp za zabicie headshotem! -Model ct albo tt Pozdrowienia Misiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Nick w grze: Tytanowy Janusz aka bAZYL Ile czasu grasz na serwerze: 0 Dlaczego tyle grasz?: ponieważ jakaś opiekunka JB nie potrafi wrzucić kilku plików na FD.... Dlaczego właśnie Ty: kto powiedzial ze ja chce? Dane potrzebne do dodania vipa [Nick+Haslo/STEAM_ID] 0;7;0;0;8;8;0;7;7;4 zadzwon smiechem zartem zrob te fd bo pierdole czekac 398478345687945698274568437 lat na sciagniecie muzyczek czy czegos jeszcze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 no sciąga się w chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jaśnie Pan Posted November 7, 2012 Popular Post Report Share Posted November 7, 2012 zalamka, ten chlopak co prowadzi jb jest zupelnie nieogarniety... Club, ✪ Tytanowy Janusz, nie_pytaj and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Hmm xD Wiem że jestem też nieogar ale musze to zrobić: HHAHAhhahahahahahahahahahhahahaha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Nie no kolego jesteś jakiś pojebany. Inaczej nie potrafię tego ująć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 A co ja wam mowilem ze zrobie wam jb to nic nienapisaliscie A ty rozdajesz vipy ktore tez masakra maja Flasha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 BumbleBe - nie mielismy jaila wiec Misiek aka Bum poprosil o przystapienie ze swoim serwerem. Wszystko byloby ok gdyby nie fakt, ze serwer jest fatalnie prowadzony. Ciagle reinstalacje - nie wiem po co, brak plikow na serwerze Fdl i ogolny nieogar spraw natury techniczno-organizacyjnej. Ale poki go oplaca to czemu nie, kazdy ma jakas korzysc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Sory tu mówić ale sam nie mogę robić wszystkiego sam prowazę JB przydała by się pomoc z waszej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Stary ja mowilem ci ze ci all ogarne niewiem po co ci muzyka jak tam nic nieslychac.... dobra jasnie pan jbc pod koniec miesiaca tak 20-29 postawie swojego i sie wbije do was;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Jak nic nie słychać jak słychać BumBleBe a po co stawiać JB kurwa złóż podanie o opiekuna i pomożesz mi trochę z JB ✪ Zinbo and Club 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Co racja to racja. On już ma graczy. Ogarnijcie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 No kurwa jedziemy skoksem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 z koksem* Jesli chodzi o tego Vipa to co mi z tych 2-3 dni ? Jak mialbym dac to na tydzien albo na Wigilie jako prezent dla kazdego od wiejskiej chaty.... zreszta robcie jak chcecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Mi ylko chodzi o to żeby graczy na forum ściągać tym vipem vipa tylko by mieli w sobotę i niedzielę Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 ludzie nie zdaza sie nacieszyc... a 2 dni to gowno Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Hmmm;) Weźcie się w końcu za tego serwa. Ja pomogłem już dużo Miskowi. BumBleBe złóż podanie o tego opiekuna i pomóż temu opiekunowi;) Potem napisze co musicie poprawić na tym serwie;) Dziekuje dobranoc;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Weżcie wyjebcie ta hujową muzykę, i można by było też coś z lagami zrobić, bo ja pierdole wiekszość osób ma ping powyżej 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 @up bo to szwabski serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Zamknijcie ten temat plose;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts