BumBleBe Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Witam Chce zostac opiekunem i pomoc miskowi niepamietam jaki byl wzor na opiekuna Jak wiadomo bylem juz wczesniej opiekunem jb Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Czesc tez chce zostac opiekunem JB. Pozdrawiam jestem ogarniety znam amx.... << tak to ja tez se moge napisac. Co do wzoru to popatrz jak inni pisali swoje podania co do opiekuna, i szykuj sie na reklamy bo o ile pamietam to bylo trzeba 20 zrobic xD (nie no nie wiem w kazdym razie wiecej niz 10) Poszukaj kogos innego podanie i wypelnij wg. wzoru bo jesli tak ma to wygladac to raczej sem jest na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 Ale to nie ty masz byc na tak Tylko Misiek i Reszta Z Gory pozatym ja niepisze ze znam sie na amx tylko robie pluginy wiec siedz cicho jak niewiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 z tego co wiem do max 2 opiekunów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Piszecie mu ,że nie . Wytykacie brak zastosowania się do wzoru i "niby" określoną liczbę opiekunów a pomóc Miśkowi nikomu dupy się ruszyć nie chce . Najłatwiej jest krytykować i wyśmiewać ale żeby coś samemu zmienić to ni chuja . Skoro już ktoś chce się do tego zabrać to też nie ma prawa? Dla mnie jesteście zwykłymi pajacami a więc spierdalać. Jestem na tak. I wierzę ,że zmienisz ten serwer na lepszy niżeli jest teraz. Mam również cichą nadzieję,że będąc opiekunem doradzisz Miśkowi co ma robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Więc tak BumBleBe złóż podanie od nowa i daj wzór pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Więc tak BumBleBe złóż podanie od nowa i daj wzór pozdro Nie ma czegoś takiego jak wzór na opiekuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Więc tak BumBleBe złóż podanie od nowa i daj wzór pozdro AHAHAHHAhahahahHAHAH xD prowokator dobrze mowi. Opiekuna ma ten kto na to zasluzyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 no kurwa dajcie mu tego opiekuna, może coś sie na tym serwie polepszy. Albo zjebie jeszcze bardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Jak znam życie to tego serwera juzw następnymm miesiącu nie będzie,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Masz wykonać to co napiszę i jeśli to zrobisz to automatycznie masz dostać dostęp do serwera i działać: - Dlaczego chcesz być opiekunem JB? - Co będziesz robił jeśli dostał byś tą zaszczytną rangę? - Czy po miesiącu nie znudzi Ci się to? Jeśli nie to dlaczego? - 10 reklam poniżej( Jeśli je zrobisz świadczy to o tym, że chcesz dostać tą rangę, jeśli będzie jakieś ale to cya) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 @ prowokator misiek. - opiekun jb to nie nasz Misiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Wiem o tym Virus. Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy to ,że ich pomyliłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ale to nie ty masz byc na tak Tylko Misiek i Reszta Z Gory Żyjemy w panstwie demokratycznym przez co nie ma cenzury a co za tym idzie kazdy moze wyrazac swoja opinie. Nie mow mi ze nie wiem co to amx bo wiem dobrze. Mialem z tym stycznosc a z pluginami nie mialem stycznosci wiec mozesz mowic co chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Co do podania to ja jestem na TAK,ponieważ ogarnia amxx,spoko koleś,opiekun starego JB:) Prowokator ja Miśkowi pomagam dużo;) Ale podania nie składam bo nie ma po co;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Ciekawe w czym Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Dobra nie pomagam Ci;) Spoko... Nie będę sie teraz z Tobą kłócił bo to podanie na Opiekuna;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Stary ja tu reke wyciagam zeby pomoc i chce sie zajac pluginami a wy mi kazecie reklamy robic no bez przesady. Chce Byc opiekunem jb Zeby ogarnac i pomoc miskowi na serwie Bede pisal Pluginy potrzebne do rozwiniecia JB Nieznudzi mi sie to dlatego ze ciagle przez 4 miesiace trzymalem moj 14 slotowy serwer i to taki ze w kazdy miesiac byl inny mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Stary ja tu reke wyciagam zeby pomoc i chce sie zajac pluginami a wy mi kazecie reklamy robic no bez przesady. Co mi dadzą Twoje pluginy jak nie ma reklamy? Najwidoczniej ciężko jest Ci poświęcić 20 min na zrobienie reklam, więc myślę, że szybko znudzi Ci się pomoc przy ogarnianiu serwera. Jeśli je zrobisz świadczy to o tym, że chcesz dostać tą rangę, jeśli będzie jakieś ale to cya ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Ale po co go narazie reklamowac jak siedzi 15+ osob a to jest tylko 20 slotow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 nie rozśmieszaj mnie ... reklamy nie zaszkodzą serwerowi .... ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 o.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts