Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Czesc tez chce zostac opiekunem JB. Pozdrawiam jestem ogarniety znam amx.... << tak to ja tez se moge napisac.

Co do wzoru to popatrz jak inni pisali swoje podania co do opiekuna, i szykuj sie na reklamy bo o ile pamietam to bylo trzeba 20 zrobic xD (nie no nie wiem w kazdym razie wiecej niz 10)

Poszukaj kogos innego podanie i wypelnij wg. wzoru bo jesli tak ma to wygladac to raczej sem jest na nie

Piszecie mu ,że nie . Wytykacie brak zastosowania się do wzoru i "niby" określoną liczbę opiekunów a pomóc Miśkowi nikomu dupy się ruszyć nie chce . Najłatwiej jest krytykować i wyśmiewać ale żeby coś samemu zmienić to ni chuja . Skoro już ktoś chce się do tego zabrać to też nie ma prawa?

Dla mnie jesteście zwykłymi pajacami a więc spierdalać.

Jestem na tak. I wierzę ,że zmienisz ten serwer na lepszy niżeli jest teraz.

Mam również cichą nadzieję,że będąc opiekunem doradzisz Miśkowi co ma robić.

Masz wykonać to co napiszę i jeśli to zrobisz to automatycznie masz dostać dostęp do serwera i działać:

- Dlaczego chcesz być opiekunem JB?

- Co będziesz robił jeśli dostał byś tą zaszczytną rangę?

- Czy po miesiącu nie znudzi Ci się to? Jeśli nie to dlaczego?

- 10 reklam poniżej( Jeśli je zrobisz świadczy to o tym, że chcesz dostać tą rangę, jeśli będzie jakieś ale to cya)

Ale to nie ty masz byc na tak Tylko Misiek i Reszta Z Gory

Żyjemy w panstwie demokratycznym przez co nie ma cenzury a co za tym idzie kazdy moze wyrazac swoja opinie.

Nie mow mi ze nie wiem co to amx bo wiem dobrze. Mialem z tym stycznosc a z pluginami nie mialem stycznosci wiec mozesz mowic co chcesz

Stary ja tu reke wyciagam zeby pomoc i chce sie zajac pluginami a wy mi kazecie reklamy robic no bez przesady.

Chce Byc opiekunem jb Zeby ogarnac i pomoc miskowi na serwie

Bede pisal Pluginy potrzebne do rozwiniecia JB

Nieznudzi mi sie to dlatego ze ciagle przez 4 miesiace trzymalem moj 14 slotowy serwer i to taki ze w kazdy miesiac byl inny mod.

Stary ja tu reke wyciagam zeby pomoc i chce sie zajac pluginami a wy mi kazecie reklamy robic no bez przesady.

Co mi dadzą Twoje pluginy jak nie ma reklamy?

Najwidoczniej ciężko jest Ci poświęcić 20 min na zrobienie reklam, więc myślę, że szybko znudzi Ci się pomoc przy ogarnianiu serwera.

Jeśli je zrobisz świadczy to o tym, że chcesz dostać tą rangę, jeśli będzie jakieś ale to cya

...

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.