*NeVeR* Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 NIck: Placus Nick oskarzonego : W.P.Z Sytulacja: BYlo to o godzinie 19:38. WPZ Przyszedl i wszedl do ct i w dodatku nie ogarnial. YaKuZa Powiedzial mu ze ma spit haka itp na zarty a on mu dal bana na 12 h. Pozniej ja powiedzialem mu czemu go zbanowal a on do mnie a chcesz ty tez . I dal mi na 1h za kulture . Takie zachowanie admina jest niedopuszczalne i prosze zeby stracil posade. Czy wstawienie sie za kolega to lamanie regulaminu ? Pozdrawiam BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 37 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina W.P.Z.. [AMXBans] Pozostalo ci 56 minut i 13 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Placus [AMXBans] Powod : ' kultura ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.133.19 ' [AMXBans] ===================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.P.Z. Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Witam od tego się zaczyna , yakuza nie dośc ze oskarzał nie wiadomo o co a dostał bana za kulturę i ciagłe h .... i k.... . A co do Twojej osoby to upomiałem Cie zebys zachowywał się stosownie do sytuacji lecz również jak dorosły gimbus skargami i k... mnie wyzwałes wiec na godzine otrzymałes ochłodę . A ty nie jestes do osadzania tylko są osoby bardziej kompetentne ... DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM W. P.Z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 z jednej strony WPZ ma racje lecz 1 godzina to nieco za dlugo (obecnie nie wiem jaki jest cennik), zreszta zanim cos tutaj wyniknie to ban sie skonczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ten jebany gówniarz ni chuja nie ma racji! właśnie przed chwilą na serwerze miałem pokaz jego gówniarstwa i szceniactwa, sądzę że takie sytuacje miały miejsce znacznie częściej, sam własnie byłem takowej świadkiem. Powiem tak: wnioskuję o zabranie mu flag, moim zdaniem nie nadaje się na tę funkcję Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.P.Z. Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 kto komu pierwszy publicznie ublizał, myslisz kmiocie ze bede sie przed toba łaszczył ? . Wogóle twoja kultura osobista i dykcja jest nie do zrozumienia i nie do zakceptowania . Kim ty jesteś aby każdemu ubliżać ? , jak zwykle taki jak ty to jedynie potrafi za monitorem wyzywac dziekuje i tyle w temacie a szczylem to nazywaj swoje dziecko jak bedziesz miał ... A po drugie Kramarq kiedy ten człowiek zostanie przywrócony do społeczeństwa , bo na jako admina to sie nie nadaje całkowicie jedynie ludzi publicznie ubliża dajcie mu bana na miesiać może przygłup zrozumie ze ma braki intelektualne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 A tak z ciekawości zapytam. Z jakiej paki W.P.Z. ma adma?? Co tu się do ciula dzieje?? Podanie odrzucone, to co za ciul dał mu flagi?? AxeI -Bad Boys- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Też tego nie rozumiem, wnoszę o zdjęcie mu flag admina. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 On ma admona bo kiedyś złożył na starym moum forum podanie a tu jeszcze raz chciał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 to daj link do tego starego podania p.s WPZ nie rozumiem twojej składni zdania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Rozdajesz tak na prawo i lewo tych administratorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.P.Z. Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Poprosiłem bo dawniej składałem , podanie i dzieki wyrozumiałości Miska otrzymałem go . Ale jak można grać jak wchodzi tak zwany gracz Kramarq i obraża graczy. A jeżeli twierdzicie ze złym administratorem jestem wejdz na serwer i zobacz pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Nie pisz kolorem bo to wcale nie czyni cie lepszy/ważniejszym. Jesteś debilem. Prowokator and nie_pytaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Kolejny admin z dupy... Weźcie ogarnijcie tych "adminów" bo juz bodajze 2-3 admin jak mowilem - z dupy sie bierze. Pozdrawiam "Miśka." Nie wiem... Zróbcie jakas liste i dajcie tutaj (na wch) ich podania << wszystkie pozytywne. Juz kolejny raz Bum cykcyk zjebał sprawe... a no i jeszcze- Grałem z placusiem juz bardzo długo (mozliwe nawet wtedy kiedy tutaj przyszlem) i nie widzialem w nim jakis popędów odpierdalaństwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Powiem tak Placus to naprawdę spoko koleś też z nim grałem sporo i nigdy jakoś nie zrobił nic złego. O góry Misiek masz bardzo mądry post. Mówiłem mu już to z 12 razy żeby zrobił taką listę ale on i tak swoje... I jak dla mnie admini to tylko: Misiek,Mars i jeszcze 2-3 ogarów (dlaczego ta 3 bo tylko ona się na nich nadaje). Reszta won;) Misiek zacznij w końcu coś robić na tym forum... I powiedz mi jeszcze jedno dlaczego wy kurwa banujecie najfajniejszych ludzi?! Ja pierdole.. kuKu spoko koleś zbanowany a powód jaki? "Ty wiesz za co".. Jak tak będziecie tak robić to na JB będą same dzieciaki graly 10-13lat. Zamknijcie to bo i tak pewnie BAN się skończył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 I jak dla mnie admini to tylko: Misiek,Mars i jeszcze 2-3 ogarów \Pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Zacznijmy od tego, że temat ten zaczął się od skargi i niech przy skardze pozostanie. A po drugie Kramarq, nie wchodź w każdy temat, jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenie. I nie osądzaj innych, bo widziałem jak TY sprawujesz Admina i nawet zbanowałeś na 5 minut Bazinge, czyli ADMINISTRATORA JB. Więc wpierw popatrz na siebie, a potem na innych. Niech ten temat zostanie zamknięty, jeśli nikt już nie będzie się wypowiadał na temat główny (skarga). Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 BUM! Do Jutra do 12 w południe widzę tutaj na forum oficjalną listę adminów serwera JB oraz flagi jakie kto ma. Do jasnej cholery nie ma podania o admina i nie ma zgody na tym forum, żeby ktoś tak ową funkcję otrzymał tzn., że jej nie może mieć! Od kiedy na jakimś starym forum on miał admina i ma mieć u nas? Ostatni raz mam nadzieję widzę taką samowolkę. Nie ma dawania admina bez mojej i Jaśnie Pana zgody oraz rady i reszty adminów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 i nawet zbanowałeś na 5 minut Bazinge, czyli ADMINISTRATORA JB. kurwa, pójde do więzienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Ja tam tą Bazinge chuja znam (wogole nic o nim nie wiem) wiec z pewnoscia bym sie za nim nie wstawil. A te 5 minut to juz dawno mineło wiec po co wielkie "Halo" ? Kramarq był adminem (na wiejskim JB) jak bum jebał w gacie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Tez kurwa adminem byłem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 xD Niecna dziewojo imię twe pominąłem. Dziś proszę cie piękna białowłoso o przebaczenie hahaahahahahahahaaahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts