Drifter PL Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Siema mam propozycje aby dodac na serwer zabawe o nazwie DISS W tej zabawie chodzi o to ze SIMON po rozpoczeciu zabawy wybiera 2 osoby Wyznacza mu miejsce gdzie ma stac, najlepiej aby obydwoje ( tych ktorych wybral) stali naprzeciwko siebie, i patrzyli na siebie jeden z jednej strony drugi z prawej strony. Polegalo by ta zabawa na tym, ze gracze maja 3 teksty do wykorzystania np Gracz o nicku X: Jestes Brzydki, albo jakis mocniejszy tekst. Koniec 1 pocisku Kolej na gracza o nicku Y Gracz o nicku Y. Jestes rypniety. albo jakis mocniejszy tekst. Koniec 1 pocisku gracza o nicku Y Potem zaczela by sie druga runda gdzie przeciwnicy dissuja sie lepszymi tekstami ale zeby nie byly one jakos mocno wulgarne ( trzeba pamietac o poziomie swojej inteligencji i nie wyzywac jak jeden szewc ze tak powiem ) 2 Runda Gracz o nicku X musi powiedziec cos mocniejszego na gracza o nicku Y I Tak samo Gracz o nicku Y ma odpowiedziec na zaczepki gracza o nicku X. Gdy 2 runda sie skonczy tzw pociskow, czas na 3 runde. Ostatnią Gracze maja uzyc jak najmocniejszego tekstu aby ''obrazic'' przeciwknika, oczywiscie nie mam na mysli jakis wulgarnych chamskich odzywek np '' Twoja stara ciągnie rzepe Ryśkowi z Klanu'' , albo '' Jestes Chu**m popier****lonym'' Tylko jakies łagodne teksty. Gdy Seria Tekstow skonczy sie na rundzie 3. SIMON decyduje ktora osoba ma zginac ktora miala gorsze teksty od przeciwnika. Przezywa osoba ktora miala lepsze teksty i ktore bardziej podobaly sie SIMONOWI. I wraca do szeregu, potem nawolywana jest kolejna osoba itak dalej i tak dalej. Prosze o przemyslenie mojej propozycji, Dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NeVeR* Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Wydaje sie Fajna, Mozna Sprobowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 jak najbardziej za Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandarx Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 podoba mi się pomysł Jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 po chuj taka zabawa, dissować to ja moge każdego i bez tej zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Dobra zabawa, będzie zabawa i śmiech. Zdecydowanie TAK dla tej zabawy. :pije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifter PL Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 o to chodzi zeby bylo smiesznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.V.v.I.p.P.p. Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Heheh, zdecydowane TAK. Fajny pomysł ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Następny górnik. NIE ODKOPUJ starych tematów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts