Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja w zabawe pod tytulem DISS

Recommended Posts

Siema mam propozycje aby dodac na serwer zabawe o nazwie DISS

W tej zabawie chodzi o to ze SIMON po rozpoczeciu zabawy wybiera 2 osoby

Wyznacza mu miejsce gdzie ma stac, najlepiej aby obydwoje ( tych ktorych wybral) stali

naprzeciwko siebie, i patrzyli na siebie jeden z jednej strony drugi z prawej strony.

Polegalo by ta zabawa na tym, ze gracze maja 3 teksty do wykorzystania np

Gracz o nicku X: Jestes Brzydki, albo jakis mocniejszy tekst.

Koniec 1 pocisku

Kolej na gracza o nicku Y

Gracz o nicku Y. Jestes rypniety. albo jakis mocniejszy tekst.

Koniec 1 pocisku gracza o nicku Y

Potem zaczela by sie druga runda gdzie przeciwnicy dissuja sie lepszymi tekstami ale zeby nie byly one jakos mocno wulgarne ( trzeba pamietac o poziomie swojej inteligencji i nie wyzywac jak jeden szewc ze tak powiem )

2 Runda Gracz o nicku X musi powiedziec cos mocniejszego na gracza o nicku Y

I Tak samo Gracz o nicku Y ma odpowiedziec na zaczepki gracza o nicku X.

Gdy 2 runda sie skonczy tzw pociskow, czas na 3 runde. Ostatnią

Gracze maja uzyc jak najmocniejszego tekstu aby ''obrazic'' przeciwknika, oczywiscie nie mam na mysli jakis wulgarnych chamskich odzywek np '' Twoja stara ciągnie rzepe Ryśkowi z Klanu'' , albo '' Jestes Chu**m popier****lonym'' Tylko jakies łagodne teksty. Gdy Seria Tekstow skonczy sie na rundzie 3. SIMON decyduje ktora osoba ma zginac ktora miala gorsze teksty od przeciwnika. Przezywa osoba ktora miala lepsze teksty i ktore bardziej podobaly sie SIMONOWI. I wraca do szeregu, potem nawolywana jest kolejna osoba itak dalej i tak dalej.

Prosze o przemyslenie mojej propozycji, Dziekuje :)

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.