Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Małe Wyjaśnienie

AxeI -Bad Boys-
 Share

Recommended Posts

Powie mi ktos na huj jest zrobione to ze jak mape sie gra niemozna jej 2 raz wybrac przez kolejnych 5 mapek czy tam 6

niewiem dokładnie.

Prosze o dokładne wytłumaczenie i co powinno byc zabronione??? w takim przypadku.A nie ze ja tu wbijam palm bitch leci zaraz po tym 1hp zajs palm bitch, scouty, sj i tak w kółoPanowie tak niepowinno byc kurwa mac racja ludzie wbijaja ale jedni i ci sami co graja tylko na tych jebanych mapach jak jest inna to wychodza to lepiej zachecic graczy do grania wszystkich mapek a nie tylko tych wybranych tacy gracze to sa an huj i nie powinno sie zmieniac mapy przez admina nawet po tym jebanym GG. -.-

nie rozumiecie sprawy.

czlowiek wchodzi na serwer, leci mapa X. Najlepszy gracz mapy decyduje o tym jaka ma byc nastepna mapa. Gracz mowi, ze zagralbvy mape Y ktora leciala 2 mapy temu. Admin zmienia zgodnie z zyczeniem gracza. Ja sie pytam jakim prawem do cholery? Dochodzi do paradoksu, ze gra sie w kolko te same mapy. Jesli spotkam sie jeszcze raz z taka sytuacja to poleca flagi.

Skoro już jesteśmy przy takiej sprawie to napiszę coś takiego :

Czy zgodzicie się ze mną aby flaga na robienie głosowania GunGame była tylko dla administratorów z flagą A? (Rozumiem mapę 1hp_2 ,która nie nadaje się do gry na kosy ,bo czasami ktoś ma 100hp ,a czasami 1hp. Sam daję vote na gungame i pełny serwer jest.) Jak wchodzę na serwer na na mapie scout jest gungame to przegięcie po całej lini, to samo z mapą 1hp_he czy 1hp to nie są mapy pod gungame i nie za każdym razem on tam będzie.

Trzeba pomyśleć nad nowymi mapami ,bo niektóre się już nudzą ale wszystkie są dobrze dobrane.

Prosiłbym o wgranie /lastmap

A co do zmiany map po gg, to co z tym?

Czasem jest tak ze np. Gramy palm_beach w zaledwie 6 osob, po czym automatycznie wybiera nastepna mapie fy_tech (równiez) gungame. Ludzie prosza o vote, ew wychodza.

Prosiłbym, zeby bylo tak jak na 4funie zwyklym, ktos wchodzi na lvl GRANAT odrazu da sie wybrac mape. W tym wypadku zeby najelpszemu graczowi w chwili obecnej wyskoczył "koncert życzeń" bo chyba tak kiedys nazywal sie ten plugin.

Co do reszty nie mam zastrzezen, tez nie lubie jak np soccerjam leci po raz 3 w ciagu 2 godzin :<<

Dmg co do gungame vote na tak!

Jak tylko znajde chwile czasu to znow przejze wszystkie mapy ktore sa rzadko grane i ewentualnie wspolnymi silami znajdziemy jakies zamienniki ;)

Moim zdaniem jak admin robi vote na gungame to decydują o tym gracze obecnie grający na serwie i jeśli vote wyjdzie na TAK to widocznie ludzie chcą grać na tej mapie gungame a tym którym sie nie podoba powinni przeczekać mapke

Przecież każdemy sie nie dogodzi . Jedni lubią grać tą mape a drudzy inna.

zaraz wejdą nowe mapki świąteczne to trochę urozmaicimy mapcykl

Poczekaj troszke ozze na huj robic to 100 razy jak mozna 1 raz huj ze minie miesiac i zapomni sie o tym no ale to sie wytnie

Sorki ale troszke zle zaczołem ten temat bo troszke byłem wkurwiony ale tu nietrzeba nic zmieniac wystarczy ze admini niebeda zmieniac mapek na zyczenie graczy -.- a lastmaps jedynie moze zmienic to ze bedzie wiecej mapek granych

Edited by AxeI -Bad Boys-

Dlatego przypominam, bo nikt nie wyrazil zainteresowania ze swojej strony co do tych propozycji.

Przyklad:

Ja na przyklad srednio przepadam za gg, a jesli zaraz po nim ma byc kolejny gg to nie powiem w pewnym stopniu to denerwuje.

Wspomniales o zmianie map przez adminow. Tak czasem zdarzy sie to zrobic, ale zapomniales wspomniec ze nie kazdy zmienia to na co mu sie zywnie podoba.

Zawsze daje vote, i to kilka, wlasnie po to zeby nikt nie mogl mi zarzucic ze zmieniam na co sobie chce i nie licze sie z niikim, zeby uniknac takich niedociagniec ubiegam sie o wprowadzenie tego wyboru map pod koniec gun game`a. Zeby nie bylo niepotrzebnego zabierania flag, czy tez nieporozumien na stopie admin-admin albo admin-gracz.