✪ Vadal Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Imie: Adrian Wiek: 14 Nick w cs'e: ZIOMEX Nick STEAM: Niestety NonSteam (kupuje STEAM za kilka dni nie wychodzić z tesktem że jak kupie STEAM to wtedy mam składać jeszcze raz xD) Ile grasz na serwerach wch? : Około 9 miesięcy Średnio godzin? : 2-3 godzin Zajęcia: Szkoła,piłka nożna Miałem admina? : Tak Gdzie? : Na starym JB WCH Umiejętności : 8/10 Co mogę zaproponować? : Mogę zaproponować porządek na serwie oraz kulturę Dlaczego ja? : Byłem już adminem na waszym JB, myślę że dobrze ogarniam admina;) Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak (Misiek nie wyjeżdżaj z tekstem że teraz znów nie opłacę) Link do 10 reklam: 1. http://cs-szambo.pl/viewtopic.php?t=39081 2. http://csgubin.pl/Forum/viewtopic.php?p=611#611 3. http://cs-klapouchy.xaa.pl/viewtopic.php?p=1551#1551 4. http://cs-universal.xaa.pl/viewtopic.php?p=730#730 5. http://cs-reggae.pl/viewtopic.php?p=160#160 6. http://ulicapiaskowa.xaa.pl/viewtopic.php?p=851#851 7. http://cs-misiek.xaa.pl/viewtopic.php?p=448#448 8. http://www.cs-pride.pl/viewtopic.php?p=2832#2832 9. http://cs-browarek.com/viewtopic.php?p=46329#46329 10. http://polish-exterminators.eu/Thread-Wiejska-Chata-pl Czekam na odpowiedzi;) Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 nie, bos chlop w kole gospodyn xD ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Tak, ogolnie ty tez przyczyniles sie do powstania zm wiec nie mam zadnych przeciwwskazan xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 taaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Jednak jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 no Jak nie jak TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 ja jestem na nie. :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 DMG podaj ze 2-3 argumenty dlaczego na nie ? Ja tam zawsze na Tak Co do cs to kup se na swieta jak beda znizki (ok 3-4€ czyli niecale 20 zl) oczywiscie na Steam a nie tam na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 DMG proszę argumencik;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Niech będzie na tak ale żeby nie było tak jak na JB że składasz podanie o admina a nie masz kasy Ziomek nie ty tu jestes od spraw płatnosci za admina.Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Jestem na nie z wielu powodów i te powody mam nadzieje znają misiek i virus. A ten " niepytaj" jest jakiś zjebany. Sam napisał ,ze jest na tak nie podając żadnych argumentów ,a gdy ja napisałem nie to od razu hejt poleciał. Jestem przekonany co do tego aby Ziomex nie miał praw administratorskich na zm! Bierzesz sie kurwa za coś co jest nowe i musi byf pucowane przez odpowiednią ekipę. Zajmij sie tymi bachorami na Jb ,bo wkurwiaja mnie te piski i wszechogarniajaca głupotę i podejrzenia o aim i wh. Kurwicy można dostać. Oczekuje argumentów dlaczego tak w takim bądź razie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Nie ufam Ci zbytnio i uważam,że przy pierwszej - LEPSZEJ okazji zdradził byś wiejską na rzecz innej serwerowni byle by uzyskać lepszą pozycję. Oczywiście to są moje domniemania, nie mam Ci niczego za złe. Rób jak uważasz. Do sedna - Dał bym mu admina na próbę (3 tyg próby) OPŁACONEJ. Po tej próbie rozliczyłbym go ze wszystkiego czyli : skargi (jeżeli takowe by istniały), udzielanie się na forum, jaka była jego działalność wspierająca rozwóji ZM Mode) , po prostu co ZM dzięki niemu może zawdzięczać. Raczył bym ,żeby wszystko było dokumentowane na forum by potem nie było głupiej gadki "a bo ja dałem model na zombie januszowi, a bo ja napisałem trzy fajne posty i dałem 3 fajne bany do tego dałem 3 fajne reklamy ale linki skasowałem bo po co mi" Dziękuje za uwagę, Pozdrawiam Jestem na nie z wielu powodów i te powody mam nadzieje znają misiek i virus Może również nam je przedstawisz, czy masz tylko zamiar sypać frazesami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 Nie ufam Ci zbytnio i uważam,że przy pierwszej - LEPSZEJ okazji zdradził byś wiejską na rzecz innej serwerowni byle by uzyskać lepszą pozycję. Oczywiście to są moje domniemania, nie mam Ci niczego za złe. Rób jak uważasz. Do sedna - Dał bym mu admina na próbę (3 tyg próby) OPŁACONEJ. Po tej próbie rozliczyłbym go ze wszystkiego czyli : skargi (jeżeli takowe by istniały), udzielanie się na forum, jaka była jego działalność wspierająca rozwóji ZM Mode) , po prostu co ZM dzięki niemu może zawdzięczać. Raczył bym ,żeby wszystko było dokumentowane na forum by potem nie było głupiej gadki "a bo ja dałem model na zombie januszowi, a bo ja napisałem trzy fajne posty i dałem 3 fajne bany do tego dałem 3 fajne reklamy ale linki skasowałem bo po co mi" Dziękuje za uwagę, Pozdrawiam Może również nam je przedstawisz, czy masz tylko zamiar sypać frazesami. Prowokator nie mam nic do Ciebie również ale napewno nie zdradzil bym Wiejskiej;) Gram tu 9 miechów i jakos się trzymam;) Co do pomysłu podoba mi się i może być DMG dawaj te powody a nie... Znają je Virus i Misiek. Podziel się z nami dlaczego jesteś na NIE:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 HAHAHAHAHAHAH ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 DMG czy ja cie zhejtowałem ? Nie myślałem ze zdanie "podaj kilka powodow" moze cie urazic.... Poza tym wole być "zjebanym" razem z Kramarqiem, Januszem i Neverem niz z ... dobra chuj juz nie pisze bo zas znowu poleci Hejt... Znam Ziomexa i jakos mi szczegolnie nie podpadl pod wszelakimii aspektami jakimi "wyroznia" sie administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Poza tym wole być "zjebanym" razem z Kramarqiem, Januszem i Neverem ,bo go lubię... hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 ej nie jestem kurwa zjebany, poprostu jestem sobą ok? ❤ DMG and AxeI -Bad Boys- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 2x up Nie wiem co chcesz przez to powiedziec. Jesli ci sie juz znudzilo z P Prowokatorem to zapraszam do tematu Haja up pozytywnie "zjebanym". Nie mialo to na celu urazenia czyjes godnosci xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 kramarq najlepsze jest to ze dmg nic o tobie nie pisał tylko ten ziomek "nie pytaj" napisał o tobie. Czyli doliczył cie do osób zjebanych aczkolwiek niejestes zjebany ^.^ ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 i Neverem Jestem normalny ... Ale również ziomex jakbym sobie przypomniał "STRATĘ WIELKIEGO JAILBREAKA" to psuje mi to wszystko, co jest dobre o tobie ... dlatego właśnie przez ten wybryk spadłeś prawie do zera Widziałem dawny temat jak przepraszałeś za JB miałeś zrobić chyba 50 reklam .. do tej pory tyle ich nie wykonałeś . Przepraszam , że oceniam tak surowo ale muszę AxeI -Bad Boys- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 Dobla dobla xD Ludzie nie chce burdelu w moim podanku;P Wypowiadać się Prosze ładnie;) Never;P W najbliższych dniach biorę się za reklamę ZM;) Wraz z Tytanem ;PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) Moim zdaniem tytanowy juz duzo zrobił dla wiejskiej ZM reklamy powinnismy robic my i wchodzic na server. burdel musi byc kazdy ma swoje zdanie i ma prawo je napisac co mysli na dany temat a ze zawsze ktos cos dozuci niena temat tak ja ja teraz to juz huj a nie problem:) No i Rekin pieknie ogarnoł tez server a tak po za tym poqwiedz mi co admin zmieni w twoim zyciu??? :-) Edited November 13, 2012 by AxeI -Bad Boys- Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Axel admin nic mi nie da;) Będę tylko ogarniał ludzi i pomagal Tytanowi itd... Przez ten tydzien bede robil reklamy i w niedziele je wrzucę na forum;) Czekam na decyzję odnośnie admina;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 i to chciałem usłyszeć ^.^ ✪ Vadal and Jaśnie Pan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 gadalem wczsniej z rekinem i masz adma na czas proby tj. 2tyg, jezeli bedzie dobrze to masz adma na stale dzsiaj wieczorm lub jutro rano go dodam tylko wyslij mi na pw haslo i nick w grze i IP jezeli masz stale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts