Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

siema

Recommended Posts

nick: `MeNtOs` aKa Fr3shM4k3R

czas zdarzenia: 10 lipca 2008 16:06

ip: 82.160.123.250

demo: http://h1.ripway.com/vermid/WCH_0807101606_de_kabul.rar

lub

http://www.sendspace.pl/file/vTUzwwtp/

czasy:

1:20, 1:22, 1:25 tak sobie patrzy czy typ mu nie idzie

4:02 poczekal az pobiegnie

4:12 wiedzial

7:28 otworzyl zooma dopiero jak ktos sie pokazal tylko ze ten ktos byl za kartonem

8:03 DOBRY JEST

10:23

14:36 patrzy tam tylko gdy wie, ze ktos tam wyjdzie

15:34 chcial drugiego jeszcze ustrzelic, tylko skad o nim wiedzial

16:52 skad wiedzial, ze akurat po lewej sa

17:22 owiera zoom kiedy ktos sie pokaze na wh

20:40 N/C - MOJA ULUBIONA

komentarz raczej zbedny, akcji na demie jest jeszcze raz tyle

tylko ze mnie w tych godzinach nie ma w domu ?

[ Dodano: 2008-07-11, 15:24 ]

Kola"]Ban. JebaĂ? tego frajera, juÂż nie jest zerem teraz jest haxem przynajmniej mam powĂłd Âżeby siĂŞ pozbyĂ? tego matoÂła

JeÂ?li sie tak admin zachowujĂŞ to gz servera . A i prosze o odbanowanie IP to tu gra jeszcze Karolinaa ;D moja siostra a zbanuj mojego steama . DziĂŞkuje

Zbierz podpisy od sÂ?siadĂłw czy potwierdzÂ? twojÂ? wersje, Âże o tej porze byÂłeÂ? w domu. Ile osĂłb z twojego osiedla gra w csa, gra na wiejskiej i zna cie i wie, Âże macie to samo ip i wie, Âże ty teÂż grasz na wiejskiej? MyÂ?lĂŞ, Âże jest to wÂ?skie grono i powinieneÂ? wiedzieĂ? kto to jeÂ?li nie ty i skoĂ?cz pierdoliĂ? o jakiÂ? unbanach bo zapewniam cie, Âże nie bĂŞdzie to miaÂło miejsca.

sasiadow debili

[ Dodano: 2008-07-11, 15:42 ]

Kola"]Zbierz podpisy od sÂ?siadĂłw czy potwierdzÂ? twojÂ? wersje, Âże o tej porze byÂłeÂ? w domu. Ile osĂłb z twojego osiedla gra w csa, gra na wiejskiej i zna cie i wie, Âże macie to samo ip i wie, Âże ty teÂż grasz na wiejskiej? MyÂ?lĂŞ, Âże jest to wÂ?skie grono i powinieneÂ? wiedzieĂ? kto to jeÂ?li nie ty i skoĂ?cz pierdoliĂ? o jakiÂ? unbanach bo zapewniam cie, Âże nie bĂŞdzie to miaÂło miejsca.

Mysle ze kilkanascie by siĂŞ zebraÂło

lame mode, nie wiem czy steam czy ns bo na hltv nie sprawdze tego

a takie 'wg mnie nie uzywa' to se darujcie bo spotykalem sie juz z takimi przypadkami, ze koles gral ponad rok na serwie na wh wszyscy go znali i mysleli ze jest dobry a potem wpadl.

fr3shm4k3r, a skad mam wiedziec czy jestes w domu czy nie?

i po co ktos by sie mial podszywac pod Ciebie?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.