❤ DMG Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Cześć, tym razem na prośbę graczy spróbowałem zrobić gungame ,który po zabiciu przeciwnika granatem otwiera się menu głosowania następnej mapy. Teraz dlaczego napisałem "spróbowałem" - ponieważ jeszcze tego nie testowałem i prawdopodobnie ze względu na to ,że mnie dzisiaj na serwerze będzie ciężko spotkać jak i w całym tym posranym miesiącu proszę o raport kogoś kto grał już gungame - najprościej według takich pytań może być sformułowany raport: -Czy mapy ,na których powinien działać gungame nadal działa? -Czy otwiera się menu głosowania na następną mapę po pokonaniu z granata? -Jeżeli się otwiera te menu to czy ma jakieś błędy - lub czegoś brakuje? Dodatkowo napiszę ,że już 1 grudnia ruszają modyfikacje świąteczne, które w pewien sposób oddadzą klimat przyszłych świąt. Razem z FireBladerem postaramy się zrobić coś czego nie spotkacie nigdzie indziej. A teraz zdradzę co nie co... Tak jak tradycja tego wymaga na serwerze pojawią : -modele Św. Mikołaja co będzie oznaczało, że admin Was tyra. -dla graczy ,którzy brali udział karaoke, a ze względów technicznych nie otrzymali markera z powodu bugów dostają czapkę mikołaja. (będzie to RANDOM flaga - więc nie obawiaj się Virus ) -choinka zamiast bomby (ewentualnie prezent). -(padający) śnieg (dla tych co mają ustawioną komendę cl_weather 1) -oczywiście nie zapomnimy o Waszych ulubionych mapach jak sniezki_v1 i sniezki_v2. Dodatkowo jest przygotowywana lista map ,które się pojawią. Miłego! Ps. Prawdopodobnie na 4fun będzie podobnie tylko nie mam aż tyle czasu i potrzebuję chętnej osoby do pomocy. ❤ Efffelina <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 I to mi się podoba, zaraz wbijam na 4ever i zobaczymy jak to z gg będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts