✪ Tytanowy Janusz Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 WItajcie. W szeregach wch 5/6 dni temu pojawił się nowy mod tj. Zombie Mod plague 5.0.8 na który serdecznie zapraszam, wydaję mi się, że znajdą się osoby które zechcą ogólnie przeczytać ten temat. Na serwerze przez te ostatnie dni sporo się zmieniło, piszę to po to aby Ci któzy siedzą na forum a serwer zm uważają za powietrze weszli i zobaczyli jak to wygląda. Był problem z mapami, ale został rozwiązany (99,9% nie będzie crashy) Zaden plugin nie koliduje ze sobą (raczej) Modyfikacja Zombie (dobiega końca) Modyfikacja Assasina/Snipera także dobiega końca, ale... żeby to wszystklo sprawdzić musi wejść więcej osób (bywało i 7 playerów ale błąd mapy i crash serwera spowodował, że wszyscy uciekli...), serwer jest w fazie testów, będąc w 3 lub 4 osoby na serwerze nic nie zrobimy! Proszę o to aby ten kto chce wszedł na serwer o godzinie 20:00 (dzisiaj tj.15 listopada) i przyczynił się do rozwoju serwera. Ja będę na 100% im więcej ludzi tym więcej jesteśmy w stanie zobaczyć jezeli chodzi o modyfikacje zombie moda. Uszanujmy pracę rekina który wypierdolił serwer w kosmos i wejdzmy, zagrajmy, zobaczmy jak to wygląda.... Nie bede sie chwalil ile to ja gram na ZM bo bajek nikt nie lubi już słuchać, ale takich rzeczy od kiedy ja gram nie widziałem... Sam fakt, że na dwóch trybach gry gra mroczna muzyka. Bardzo starannie dobrane szczegóły, mapy oczywiście nie muszą szokować, ale wedle uznania mogę je zmienić na każde życzenie H@ lub graczy. Jeżeli chodzi o mnie to proszę się nie walić sarkazmami w moją osobę, każdemu może się zdarzyć złe wgranie mapy, albo niewiedza że mapa jest zjebana,. Skąd mogę wiedzieć, że pluginy będą ze sobą kolidować? Chyba nikt tego nie wie... Chciałbym podziękować osobim które "walczyły" o ZM a nie KZ czy GO. Tylko teraz jak już jest to grajmy, reklamujmy. To chyba tyle z mojej strony. ELO. ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Cudownie, jako ,że już o tym wiedziałem dodam tylko jedno zdanie - Jak już wspomniał tytanowy dzisiaj zbieramy się o godzinie 20:00 i prosimy (jako opiekunowie i administracja) o to abyś Ty przemógł się co do ZombieMod i pomógł go wypromować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Tytoniowy pamiętaj że jak byś niepoświęcił swojego czasu na spamowanie żeby powstał ZM to by go niebylo no i też ogarniwles server tak jak rekin i to oznacza że server powstał dzięki tobie i rekinowi^.^ No i również zapraszam na server również sie z miła chęcią pojawienia. Jak wejdziecie na server napewno nie bedziecie żałować dużo śmiechu jest naprawdę niema tam czegoś takiego jak granie na frqgi sama zabawa naprawde polecam przesiadywanie servie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts