Czaki Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Imię: Kamil Wiek: 18 Nick w grze: Czaki Nick Steam: AveCzaki Ile grasz na serwerach: według statów 8d 18h 33m Zajęcia: Prócz grania, szkoła, grafika, praca. Miałem admina? Tak. Gdzie? Razem z Doctorem na Fortecy. Jak już doc wspominał bywalcy odeszli od serwera, a większość przeszła na wiejską. Umiejętnośći: Umm.. Głównie grafika komputerowa, rysowanie, Flash.. Co mogę zaproponować: Pilnowanie porządku, i kultury (zwłaszcza ), często jestem też w późniejszych godzinach, kiedy nikogo z administracji nie ma, jestem często, aż nawet za często na serwerze. Dlaczego ja ? Głównie większość ludzi z w-ch nalegała, żebym złożył podanie, staram się utrzymywać porządek, mimo braku admina, w razie większych problemów zawsze piszę do jakiegoś z adminów, do tego lubię organizować turnieje itp. a admin, myślę że pomógłby mi w organizowaniu, staram się pomagać innym w razie problemów. Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ? Póki co nie mam takiej możliwości, ale jeżeli będzie trzeba, to postaram się coś w tej sprawie załatwić. Linki do 10 reklam: Uhh, myślę że organizację turnieju można zaliczyć jako reklamę serwera, jeśli nie, to zedytuje post i wrzucę jakieś reklamy. Pozdrawiam, Czaki P.S. W temacie mi się literówka wkradła ; o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Edytuj i zrób reklamy, to podstawa Ogólnie na tak, często sie na forum udzielasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Głównie większość ludzi z w-ch nalegała, żebym złożył podanie, staram się utrzymywać porządek, mimo braku admina, w razie większych problemów zawsze piszę do jakiegoś z adminów, do tego lubię organizować turnieje itp. a admin, myślę że pomógłby mi w organizowaniu, staram się pomagać innym w razie problemów. Świetnie To jest osoba od X czasu kiedy ten punkt wypełniła w sposób dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Ja jestem za Czakim - w sumie turniej Ultiduo, który Czaki wymyślił, można potraktować za reklamę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Czaki: Siemanko, nie wiem czy już Doctor wspominał, zbieram fragmovie, robie filmik reklamujacy wiejska chate, jakbys jakies mial to podeslij jak mozesz Ktoś przeciwko jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaki Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 Nie no, tak czy inaczej jeszcze robie ogólną reklame serwera, tzn filmik na Youtube, tylko to może trochę potrwać, zależy ile czasu będe miał @up W tym samym czasie napisałeś :F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts