Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie Czakis

Czaki
 Share

Recommended Posts

Imię: Kamil

Nick w grze: Czaki

Nick Steam: AveCzaki

Ile grasz na serwerach: według statów 8d 18h 33m

Zajęcia: Prócz grania, szkoła, grafika, praca.

Miałem admina? Tak.

Gdzie? Razem z Doctorem na Fortecy. Jak już doc wspominał bywalcy odeszli od serwera, a większość przeszła na wiejską. :)

Umiejętnośći: Umm.. Głównie grafika komputerowa, rysowanie, Flash..

Co mogę zaproponować: Pilnowanie porządku, i kultury (zwłaszcza :) ), często jestem też w późniejszych godzinach, kiedy nikogo z administracji nie ma, jestem często, aż nawet za często na serwerze.

Dlaczego ja ? Głównie większość ludzi z w-ch nalegała, żebym złożył podanie, staram się utrzymywać porządek, mimo braku admina, w razie większych problemów zawsze piszę do jakiegoś z adminów, do tego lubię organizować turnieje itp. a admin, myślę że pomógłby mi w organizowaniu, staram się pomagać innym w razie problemów.

Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ? Póki co nie mam takiej możliwości, ale jeżeli będzie trzeba, to postaram się coś w tej sprawie załatwić.

Linki do 10 reklam: Uhh, myślę że organizację turnieju można zaliczyć jako reklamę serwera, jeśli nie, to zedytuje post i wrzucę jakieś reklamy.

Pozdrawiam, Czaki :)

P.S. W temacie mi się literówka wkradła ; o

• 4 weeks later...
Głównie większość ludzi z w-ch nalegała, żebym złożył podanie, staram się utrzymywać porządek, mimo braku admina, w razie większych problemów zawsze piszę do jakiegoś z adminów, do tego lubię organizować turnieje itp. a admin, myślę że pomógłby mi w organizowaniu, staram się pomagać innym w razie problemów.

Świetnie :) To jest osoba od X czasu kiedy ten punkt wypełniła w sposób dobry.