TheXander Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Nick Oskarżonego Kramarq czy jakoś tak NIck Oskarżyciela:Xnader opis sytułacji:gram na serwie Kramarq w ct okay odpierdala wszystko co się da na FD wyszedł z pałką i zaczoł wszystkich zabijać a jego wytłumaczenie buntowaliście się Fk na każdym kruku xD patrzyłem to z przymrużonym okiem ale to co on zrobi to już nie KAŻDY bugował cele dobra ja raz z bugowałem 1 raz a on zabił mnie a cytuje Kramare :"Mam cie pedale Xander" a ja na to "zamknij się kurwa" dostałem bana za bugowanie celi i tylko ja a on se chuja robił Dowody:hltv o której o 17:30 do 18:00 coś takiego mapa JB Diver... jakoś tak nie pamietam a i jeszcze ten ban "JESTEŚ PIZDA? BUG MAPY 10h chłopcze ogarnij jaki bug mapy celi i przy okacji odpowiem ci na twoje pytanie :Nie ale najwyraźniej ty tak Pytanie: po co ci admin jak chuja robisz czego oczekuje: żeby mi zniknoł ban (nie bawie się w zabrania admina itp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Ehhh i właśnie Kramarq dlatego nie gram na JB.. Poprostu Kramaq Ty juz tego tam nie ogarniesz... Na starym JB moglismy odpierdalac co chcieliśmy tu ledwo zrobisz coś nie tak już SKARGA leci... Gdybyś zobaczył moje bany wcześniej "Wypierdalaj DZIWKO" i inne... Dla mnie BAN zostaje,a Ty Kramarq lepiej olej JB i chodz na ZM;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Mi kramarq wjebal bana "kiedys cie wyrucham" i jakos teraz sie nie sram... Trol jebany Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 KRAMARQ CIOTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ziomke kurwa to rozwincie tego zombi bo narazie chuja tam się dzieje jak jak zakładałem serwer JB to zapisałem sobię 20 serwerów JB i wbijałem tam i reklamowałem i ludzi tak zebrałem na serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Zacznie sie dziać Zamknij to gowno;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts