Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Nick Oskarżonego Kramarq czy jakoś tak

NIck Oskarżyciela:Xnader

opis sytułacji:gram na serwie Kramarq w ct okay odpierdala wszystko co się da na FD wyszedł z pałką i zaczoł wszystkich zabijać a jego wytłumaczenie buntowaliście się Fk na każdym kruku xD patrzyłem to z przymrużonym okiem ale to co on zrobi to już nie KAŻDY bugował cele dobra ja raz z bugowałem 1 raz a on zabił mnie a cytuje Kramare :"Mam cie pedale Xander" a ja na to "zamknij się kurwa" dostałem bana za bugowanie celi i tylko ja a on se chuja robił

Dowody:hltv o której o 17:30 do 18:00 coś takiego mapa JB Diver... jakoś tak nie pamietam

a i jeszcze ten ban "JESTEŚ PIZDA? BUG MAPY 10h chłopcze ogarnij jaki bug mapy celi i przy okacji odpowiem ci na twoje pytanie :Nie ale najwyraźniej ty tak

Pytanie: po co ci admin jak chuja robisz

czego oczekuje: żeby mi zniknoł ban (nie bawie się w zabrania admina itp)

Ehhh i właśnie Kramarq dlatego nie gram na JB.. Poprostu Kramaq Ty juz tego tam nie ogarniesz... Na starym JB moglismy odpierdalac co chcieliśmy tu ledwo zrobisz coś nie tak już SKARGA leci... Gdybyś zobaczył moje bany wcześniej "Wypierdalaj DZIWKO" i inne... Dla mnie BAN zostaje,a Ty Kramarq lepiej olej JB i chodz na ZM;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.