Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Czas się wziąść za ZM + propozycje zmian

Vadal
 Share

Recommended Posts

A więc witajcie;)

Czytać całe!!

Część 1:

Wieczorem rozmawialem z KampereM i mowiliśmy co trzeba mniej więcej poprawić na ZM by przyciągło to nowych ludzi a więc;)

Po 1 trzeba usunąć Laser Mina

Po 2 trzeba wgrac full ammo lub zwinne palce

Po 3 trzeba wgrać kilka podstawowych klas ZOMBIE

Po 4 usunać mapke zm_murder_house2

Mniej więcej serwer taki jak ten 80.86.90.20:27015 (to nie jest reklama,sprawdzalem wszystkie serwery ZM z Kamperem i ten był chyba najfajniejszy;p)

Ocencie czy podobaja sie wam te pomysły

Część druga:

Dlaczego to robie? Robie to dlatego że zależy mi na serwerze a Tytanowy ma bardzo mało czasu więc mu pomagam. Pomagam mu wspólnie z Kamperem;)

Dobra ale przejdźmy do części najważniejszej.

Poszukuje ludzi którzy reklamowali by serwer oraz siedzieli na nim bez przerwy. Tak wiem jest to nudne,ale jeżeli chcemy zrobić coś z tym ZM to trzeba zacząć działać ;)

Fajnie by było gdyby było chociaż to 7 osób;) Dzięki temu osoby które przyjdą z reklam będą wiedzieli że ktoś gra i zostaną na serwerze a jeżeli będzie stał pusty to co z tego że ktoś będzie robił reklamy skoro i tak ludzie wejdą i wyjdą ponieważ nie będzie z kim grać ;) Jeżeli będzie 7 osób (może być mniej lub wiecej) podzielimy się na 2 grupy. 1 grupa siedzi na serwie a 2 grupa robi reklamy i tak będzie zmiana codziennie;)

Czekam na chętnych;)

Lista chętnych:

1. ZIOMEX

2. KampeR

3. DMG

4. Ozze

5. Nie Pytaj

6. Tytanowy Janusz

7. Misiek

8. Kramarq

9.

10.

A propozycja ode mnie to tak:

-wgrac opcje z nieskoncznym ammo

-wgrac opcje z radarem pokazujacym (jesli jestes zombie) ocalalych, (jesli jestes ocalalym) zombie.

Obie powyzsze opcje do wykupienia w sklepie za ammopaki

Mozna by bylo pilotazowo usunac Laser Mine i zobaczyc jak to by wszystko wygladalo.

Wedlug mnie wieksza ilosc klas zombie jest zbedna, zwiekszylbym tylko czestoliwosc wystepowania snipera i Asassina ;]

KIERWA FORUM ZYJE! DO ROBOTY Z ZM...!!!!!!!

a mnie to ciulu nie dopisales ziomex

Dlaczego to robie? Robie to dlatego że zależy mi na serwerze a Tytanowy ma bardzo mało czasu więc mu pomagam. Pomagam mu wspólnie z Kamperem;)

juz jest raczej spoko nie bylo mnie pare dni, myslalem ze wch padlo na amen... A tutaj niespodzianka :D

bierymy sie do roboty

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.