✪ Vadal Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 A więc witajcie;) Czytać całe!! Część 1: Wieczorem rozmawialem z KampereM i mowiliśmy co trzeba mniej więcej poprawić na ZM by przyciągło to nowych ludzi a więc;) Po 1 trzeba usunąć Laser Mina Po 2 trzeba wgrac full ammo lub zwinne palce Po 3 trzeba wgrać kilka podstawowych klas ZOMBIE Po 4 usunać mapke zm_murder_house2 Mniej więcej serwer taki jak ten 80.86.90.20:27015 (to nie jest reklama,sprawdzalem wszystkie serwery ZM z Kamperem i ten był chyba najfajniejszy;p) Ocencie czy podobaja sie wam te pomysły Część druga: Dlaczego to robie? Robie to dlatego że zależy mi na serwerze a Tytanowy ma bardzo mało czasu więc mu pomagam. Pomagam mu wspólnie z Kamperem;) Dobra ale przejdźmy do części najważniejszej. Poszukuje ludzi którzy reklamowali by serwer oraz siedzieli na nim bez przerwy. Tak wiem jest to nudne,ale jeżeli chcemy zrobić coś z tym ZM to trzeba zacząć działać Fajnie by było gdyby było chociaż to 7 osób;) Dzięki temu osoby które przyjdą z reklam będą wiedzieli że ktoś gra i zostaną na serwerze a jeżeli będzie stał pusty to co z tego że ktoś będzie robił reklamy skoro i tak ludzie wejdą i wyjdą ponieważ nie będzie z kim grać Jeżeli będzie 7 osób (może być mniej lub wiecej) podzielimy się na 2 grupy. 1 grupa siedzi na serwie a 2 grupa robi reklamy i tak będzie zmiana codziennie;) Czekam na chętnych;) Lista chętnych: 1. ZIOMEX 2. KampeR 3. DMG 4. Ozze 5. Nie Pytaj 6. Tytanowy Janusz 7. Misiek 8. Kramarq 9. 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 DMG dopisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 Prosze też o wypowiedzi związane z zmianami;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Witam tez jestem za rozruszeniem tego ZM moda dalem przyklad na kturym servie sie cos dzieje jak zrobimy tak jak maja oni bedzie ses tej gry unas. a oto nam chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Dopisać ;]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mnie tez dopisz. Troche reklam jebne od czasu do czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 A propozycja ode mnie to tak: -wgrac opcje z nieskoncznym ammo -wgrac opcje z radarem pokazujacym (jesli jestes zombie) ocalalych, (jesli jestes ocalalym) zombie. Obie powyzsze opcje do wykupienia w sklepie za ammopaki Mozna by bylo pilotazowo usunac Laser Mine i zobaczyc jak to by wszystko wygladalo. Wedlug mnie wieksza ilosc klas zombie jest zbedna, zwiekszylbym tylko czestoliwosc wystepowania snipera i Asassina ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Znowu cały piękny ZM chcecie zjebać. Żadnych poważnych zmian aby utrzymać klimat. Potrzeba graczy ,bo sam serwer jest zrobiony i skonfigurowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 No to czekamy jeszcze żeby ktoś się zapisał Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 KIERWA FORUM ZYJE! DO ROBOTY Z ZM...!!!!!!! a mnie to ciulu nie dopisales ziomex Dlaczego to robie? Robie to dlatego że zależy mi na serwerze a Tytanowy ma bardzo mało czasu więc mu pomagam. Pomagam mu wspólnie z Kamperem;) juz jest raczej spoko nie bylo mnie pare dni, myslalem ze wch padlo na amen... A tutaj niespodzianka bierymy sie do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 zanim cokolwiek spierdolicie - zrobcie prosze chociaz kopie zapasowa addons... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 Głównie zależy mi na tym reklamowaniu;) Czekam na chętnych do środy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Dopisz mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 a chuja tam, zima idzie za zimno na picie, dopisujta mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 kurwamarqa nie dopisales ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 Czekamy do środy;) Ciesze się że tyle osób sie zapisalo;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 zanim cokolwiek spierdolicie - zrobcie prosze chociaz kopie zapasowa addons... ja nic w ftp nie kombinuje juz raz kurwa probowalem... ale kopie zrobie Prosze też o wypowiedzi związane z zmianami;) dzial propozycje raczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 zanim cokolwiek spierdolicie racja, Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 zanim cokolwiek spierdolicie - zrobcie prosze chociaz kopie zapasowa addons... +100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 nie moge kopii zrobic wyjebuje mi program Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 Jeszcze kilka godzin zapisywania!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts