KampeR Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Witam Proponuje zmiany 1. Usunac lasery 2. Dodac nieskonczone Ammo 3. jest bomba zarazajaca Ct wiec trzeba dac taka zeby szlo odwrucic na ct pak beda pytania odpowiem bo niewiem jak to sie nazywa. 4. Rozjasnic Mapy jest zaciemno 5. ja dalbym 2 klasy odpatrzylem inny server gdzie to dziala 6. jest cos takiego jak ochrona przeciw Szalony zombi tez trzeba dac takie cos to jest taka taka banka jak ktura odpycha zeby ct mialo szanse sie tez bronic. 7. mapa musi dluzej trwac a nie 20 min. Jak pisalem odpatrzylem to z innego serva tam to funkcionuje i ludzie graja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mi sie podoba , ale czy przez to nie będzie crashy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 trzeba bedzie wyprubowac gdzies indzie to funkcionuje i server jest full wiec doroboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Chuj wie co Ty tutaj napisałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mieszka w Niemczech od 23 lat wiec ********** od jego ortografii;) ❤ Efffelina <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mieszka w Niemczech od 23 lat wiec ********** od jego ortografii;) Stul pysk psie , nie pytałem Ciebie o zdanie. Wiem dobrze gdzie mieszka i ile ale nie oznacza to ,że rozumiem co on pisze. ❤ Efffelina <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Drogie PANie spokojnie Zaiste powiadam ci ze zawsze jest 2 droga...ze tak jebne poetycko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 czego nierozumisz tytan spoko bez takich textow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Prowokator i teraz Ty zachowujesz się jak dziecko;) Napisalem zebyś sie odpierdolil od jego ortografi a Ty odrazu zaczynasz mnie obrazac.. Urazilem Cie jakos? Jezeli tak to przepraszam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Witam Proponuje zmiany 1. Usunac lasery 2. Dodac nieskonczone Ammo 3. jest bomba zarazajaca Ct wiec trzeba dac taka zeby szlo odwrucic na ct pak beda pytania odpowiem bo niewiem jak to sie nazywa. 4. Rozjasnic Mapy jest zaciemno 5. ja dalbym 2 klasy odpatrzylem inny server gdzie to dziala 6. jest cos takiego jak ochrona przeciw Szalony zombi tez trzeba dac takie cos to jest taka taka banka jak ktura odpycha zeby ct mialo szanse sie tez bronic. 7. mapa musi dluzej trwac a nie 20 min. Jak pisalem odpatrzylem to z innego serva tam to funkcionuje i ludzie graja ______________________________________________________________________________________________________ tak jak kiedys powiedzialem, ze bez zgody rekina i jego rozkazow nie bede nic pierdolil w ftp z tego wzgledu ze jak sie cos zjebie to na tytanowego bedzie puacz ale... to nie oznacza ze wszystko mi sie tam podoba. Jest kilka rzeczy do poprawy Ad1. LM mialy blokowac nie zabijac promieniem i dlatego tez nie byl wgrany unlimited ammo AD2. Jezeli ma nie byc min to juz HP trzeba zwiekszac dla ZM i nalezaloby grac te unlimited. AD3. Wiem o co Ci chodzi, mozna wgrac, to jest antidote bomb czy jakos tak. AD4. Z tego co mi wiadomo jest za ciemno na mapach, malo fps o tym swiadczy, wiec jestem jak najbardziej za rozjasnieniem mapy. AD5. W sumie 3 klasy zombie? Jakie? AD6. Ochrona przeciw zombie jest, jest nia kamizelka, ale nie na dlugo wystarcza wiec mozna wgrac łom ktory odpycha zombie AD7. Okej mapa bedzie trwala do 30 minut. warto zapytac o to rekina, w sumie te zmiany nie dotycza trybow specjalnych, ale czekajcie na rekina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 nieczekaj na Adama bo nierozkrecimy tego serva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 pisalem juz, robcie sobie co chcecie na tym serwerze tylko wczesniej zrobcie kopie addons!!! ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 tak jak powiedzialem chcialem zrobic kopie addons ale wyjebuje mi program. Jeszcze raz sporbuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Hej gralem pare razy na zm powiem ze byla by fajna zabawa ale mie sie niepodoba to z syalonym zombi niema obrony przedtym lasery tez nieobronia w karzdej kampie przed szalonym wiec dlamnie lipa jak niebedzie mozliwosci sie przedtym obronic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Tak jak juz rozmawialem z rekinem, hmmm nie wiem czy wejdzie to w zycie, ale jak dla mnie - wyjebac lasery - wgrac barykade (tzn cos czym mozna zablokowac przejscie, mozliwe do rozwalenia, nie zadaje obrażeń) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 bomba zarazająca daje możliwość obrony, a pozatym jak niby inaczej dopaść ludzia? możesz jeszcze ustawić lasermine która blokuje przejśie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Z tego co wiem to jedyne rozwiązanie to WORKI ale on chyba buguje ZOMBIE;p Ogolnie zrobil bym tak ze lasermina blokuje i nie zadaje obrażeń;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ziomex powiedzial dobrze, worki sa bugowane przez graczy, stawia sie je pod zombie i automatycznie wypada za txt. szalone zombie, no nie wiem czy da sie przed tym obronic, jedyna deska ratunku zostaje kamizelka, no jeszcze mina ale to juz wyzsza szkola jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts