Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zmiany i Poleprzenia

KampeR
 Share

Recommended Posts

Witam

Proponuje zmiany

1. Usunac lasery

2. Dodac nieskonczone Ammo

3. jest bomba zarazajaca Ct wiec trzeba dac taka zeby szlo odwrucic na ct

pak beda pytania odpowiem bo niewiem jak to sie nazywa.

4. Rozjasnic Mapy jest zaciemno

5. ja dalbym 2 klasy odpatrzylem inny server gdzie to dziala

6. jest cos takiego jak ochrona przeciw Szalony zombi tez trzeba dac takie cos to jest taka taka banka jak ktura odpycha zeby ct mialo szanse sie tez bronic.

7. mapa musi dluzej trwac a nie 20 min.

Jak pisalem odpatrzylem to z innego serva tam to funkcionuje i ludzie graja

Witam

Proponuje zmiany

1. Usunac lasery

2. Dodac nieskonczone Ammo

3. jest bomba zarazajaca Ct wiec trzeba dac taka zeby szlo odwrucic na ct

pak beda pytania odpowiem bo niewiem jak to sie nazywa.

4. Rozjasnic Mapy jest zaciemno

5. ja dalbym 2 klasy odpatrzylem inny server gdzie to dziala

6. jest cos takiego jak ochrona przeciw Szalony zombi tez trzeba dac takie cos to jest taka taka banka jak ktura odpycha zeby ct mialo szanse sie tez bronic.

7. mapa musi dluzej trwac a nie 20 min.

Jak pisalem odpatrzylem to z innego serva tam to funkcionuje i ludzie graja

______________________________________________________________________________________________________

tak jak kiedys powiedzialem, ze bez zgody rekina i jego rozkazow nie bede nic pierdolil w ftp z tego wzgledu ze jak sie cos zjebie to na tytanowego bedzie puacz ale... to nie oznacza ze wszystko mi sie tam podoba. Jest kilka rzeczy do poprawy

Ad1. LM mialy blokowac nie zabijac promieniem i dlatego tez nie byl wgrany unlimited ammo

AD2. Jezeli ma nie byc min to juz HP trzeba zwiekszac dla ZM i nalezaloby grac te unlimited.

AD3. Wiem o co Ci chodzi, mozna wgrac, to jest antidote bomb czy jakos tak.

AD4. Z tego co mi wiadomo jest za ciemno na mapach, malo fps o tym swiadczy, wiec jestem jak najbardziej za rozjasnieniem mapy.

AD5. W sumie 3 klasy zombie? Jakie?

AD6. Ochrona przeciw zombie jest, jest nia kamizelka, ale nie na dlugo wystarcza wiec mozna wgrac łom ktory odpycha zombie

AD7. Okej mapa bedzie trwala do 30 minut.

warto zapytac o to rekina, w sumie te zmiany nie dotycza trybow specjalnych, ale czekajcie na rekina

Ziomex powiedzial dobrze, worki sa bugowane przez graczy, stawia sie je pod zombie i automatycznie wypada za txt.

szalone zombie, no nie wiem czy da sie przed tym obronic, jedyna deska ratunku zostaje kamizelka, no jeszcze mina ale to juz wyzsza szkola jazdy.