klucha1948 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mój nick : Visca El Barca Nick Admina który dał mi bana : MAKA PAKA Mój Steam id : STEAM_0:1:50726374 Powód Bana : jebaj się Typ blokady : Permamenty Moja uwaga : Nie użyłem nawet slow "jebaj sie" . Opis całej sytuacji : Wszystko działo się na mapie do gry w piłke , chciałem bronic lecz MAKA PAKA mi nie pozwalał , nie wiem czemu nie moja wina ze jeszcze nie ogarniam tego typu gry , kicknoł mnie , a gdy wszedłem znowu na serwer i stanąłem na bramce to miał do mnie problem i nalegał wulgarnie abym poszedł do pola zrobiłem to i dalej spinał to powiedziałem do niego "Nie zrób kupy" Nie wiem czy zasłużyłem tym na Bana permamentego ale bardzo proszę o usunięcie blokady. Z góry dziękuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Poczekajmy , niech się wypowie Maka paka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Powód Bana : jebaj się Typ blokady : Permamenty Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Malouda*** Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mój nick : Visca El Barca Nick Admina który dał mi bana : MAKA PAKA Mój Steam id : STEAM_0:1:50726374 Powód Bana : jebaj się Typ blokady : Permamenty Moja uwaga : Nie użyłem nawet slow "jebaj sie" . Opis całej sytuacji : Wszystko działo się na mapie do gry w piłke , chciałem bronic lecz MAKA PAKA mi nie pozwalał , nie wiem czemu nie moja wina ze jeszcze nie ogarniam tego typu gry , kicknoł mnie , a gdy wszedłem znowu na serwer i stanąłem na bramce to miał do mnie problem i nalegał wulgarnie abym poszedł do pola zrobiłem to i dalej spinał to powiedziałem do niego "Nie zrób kupy" Nie wiem czy zasłużyłem tym na Bana permamentego ale bardzo proszę o usunięcie blokady. Z góry dziękuje . Napisałeś w złym dziale, chodzi tu o 4ever Powiem krótko, gracz ten wszystkich wkurwiał a w szczególności mnie. Podczas sj chciał bronić i kiedy w końcu wszedł na bramke co chwile stał na afk kiedy mu zwróciłem uwagę coś tam pysknął no i się wkurwiłem i dałem mu bana. ps. Trohę przesadziłem z długością bana :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Trohę JESTEM PIZDĄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Malouda*** Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mam chujową klawiaturę bucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Potwierdzam maka paka ma chujową klawiaturę Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Py Py Pyrcia Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 ban perm ten kto przeszkadza na bramce bez dwoch zdan;D ***Malouda*** 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ban zdjety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts