Rebik Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Imie: Marcel Wiek: Zaraz idzie 15 Nick w cs'ie: ReBik Nick STEAM: Nie posiadam. (Wkrótce zakladam konto STEAM) Ile grasz na serwerach wh?: Gram prawie od początku. Znam dużą ilość użytkowników (3/4). Średnio godzin?: Okolo 2-3 godzin dziennie - NoLife. Zajęcia: Piłka ręczna, piłka nożna, wychodzenie z kumplami...CS (Lubie się bawić programami np. Paint itp. Miałem admina?: Tak wiele razy. Niestety serwery te zostały pousuwane. Miałem również H@. Gdzie: NK Serwer Polska. Private serwer FFA i wiele wiele innych Umiejętnośći: Wieloletnie doświadczenie z Cs'a. Łatwe rozpoznywanie rodzai czitów itp. Co mogę zaproponować: Aktywność na forum i serwerze. "Sprzątanie" serwera I miłą atmosferę. Dlaczego ja?: Jak już pisałem mam wieloletnie doświadczenie. 7 lat gry w cs'a robi swoje Czy bede dawal skladke na admina?: Jeśli bedzie to konieczne. Nie wiedze przeszkod, ale przez tym prosze napisac na gg: 45494646. Linki do 10 reklam: Mam teraz troszeczke malo czasu - koniec semestru, nauka itp. dlatego reklamy wstawie w ciagu najbliższego miesaca, albo wczesniej! PS. Mysle, ze duzym +, bedzie to, ze bede aktywny:) Pozdrawiam Przepraszam za wszelkiego rodzaju błędy ortograficzne i proszę o wyrozumiałość :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Private serwer FFA i wiele wiele innych Wymień te wiele Umiejętnośći: Wieloletnie doświadczenie z Cs'a. masz 15 lat .. Ile grasz na serwerach wh?: Gram prawie od początku. Znam dużą ilość użytkowników (3/4). TY WIESZ CO TY WOGÓLE MÓWISZ?dzisiaj zarejestrowany. 7 lat gry w cs'a robi swoje masz 15 lat, a 7 grasz w cs'a? Linki do 10 reklam: Mam teraz troszeczke malo czasu - koniec semestru, nauka itp. dlatego reklamy wstawie w ciagu najbliższego miesaca, albo wczesniej! To jest 15 minut..Jestem na WIEEEEELKIE, STANOOOOOWCZE NIE. Spróbój za rok Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Rok temu stawialem tutaj "pierwsze kroki" i nawet wtedy ciebie nie widzialem nie mowiac o tym czy cie znam, a początek serwerowni to nie byl (od 2007r bodajze) 2-3 godziny to nie jest no-life. Mam znajomego ktory napierdala 10h i mowi ze to nie jest nolife hmm czego by sie tu jeszcze dojebac... :-) A i te reklamy to nawet szybko ida jak ten ...co wyzej. Niby takie straszne ale to naprawde kwestia gora <juz maksymalnie> 1h. Moj glos jak narazie bedzie negatywny Ps. KAzdemu sie zbliza koniec semestru inni maja lepiej drudzy gorzej ale daja rade z tymi reklamami Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 kurwa reklamy do miesiaca wstawisz... pierdole na NIE za takie podejscie, glupich tutaj nie ma, kurwa Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Mamy już i tak dwóch nowych adminów raczej nie. To jest już czwarte podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 Janusz. Ja na tych serwach gram bardzo długo lecz konto założyłem wczoraj Wpadłem na ten pomysł, bo zauważyłem jak wiele, wchodzi cziterów! Serwery: NK Serwer Polska, Private Serwer FFA, Cs-o-mania, [4fun][ZmMod] ZagrajmyPlus, Ce'sBoT...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Dla mnie to to tam neutral, a reklam jak miales zrobic tak i nie ma wiec w kazdym badz razie niezaleznie jaki bylby glos bedziemy czekac az beda reklamy bo ktos juz pisal ze to podstawa. Ot co kurwa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 Napisze tak krótko. Reklamy zrobię. Jak najbardziej, ale myślę, ze jeśli nie dacie mi czasu i zaufania nic z tego nie wyjdzie.Reklamuje ten serwer! Nie koniecznie jest to robione na stronach internetowych (oczywiście na Nasza Klasę (np. portale społecznościowe Facebook, Nasza Klasa itp. wrzucę post'a z reklamą)Dlatego też serwer reklamuje jak mogę w szkole z kolegami jak i też na dworze! Więc to myślę, ze można uznać jako ! ZALICZONE ! Dlatego po raz kolejny proszę o pozytywne posty i komentarze ! Pozdrawiam...Mogą trochę głupio wyglądać ten napisy, alee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Zaufania trzeba na brac, a skad mam pewnosc ze nie robisz nas w chuja z tymi reklamami chocby na NK ? Dlatego sa reklamy ze podajesz linki wtedy mamy DOWOD czujesz to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ! ZALICZONE ! Nie kurwa, NIE ZALICZONE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 Hmm :/ Szkoda.. Mi dość bardzo na tym zależało...Ale chyba coś nie pykło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleiter Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Ja na TAK powinno być więcej adminow na codmodzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 A ja pierdolne tego TAKA ;P Albo chuj na NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 Ziomex to tak czy nie ? Juz pisalem do Zimbo chyba mi pomoze ogarnac reklamy, a mi na tym zalezy ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Jesli ci na tym naprawde zależy, to odpuść teraz sobie, poudzielaj sie na forum, zrób reklamy, przywitaj sie i spróbuj za miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Masz post u góry;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 nie pyklo bo nie chciales zropbic 10 reklam... zrob a bedzie okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Wiesz forum nie jest tak, aż strasznie rozbudowane, żebyś nie mógł znaleźć w odpowiednim dziale kodu do reklam. Wystarczy nawet przejrzeć starsze podania. Twoje podejście jednak jest nijakie jak widać po prostu napaliłeś się, żeby mieć admina. Też w Twoim wieku chciałem zaistnieć na serwerowniach i mieć admina ale nic na siłę. Udzielaj się na serwerze, forum itp. pomagaj, a później złóż podanie. Jakoś nie wydaje mi się, żebyś grał na wiejskiej od początku. Ja nie grałem od początku wiejskiej ale znam się z dużą ilością ludzi zanim jeszcze powstała wiejska bo graliśmy na innym serwerze. Jeśli już piszesz o mnie to albo kup sobie okulary bo ja jestem ZINBO, a nie zimbo! Ufff ale wysmarowałem posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ja tam będę na tak jak zrobisz te lipne reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 JA oczywiście na TAK. Dobry gracz, ogarnia, wie kiedy ktoś czituje, i bardzo często online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Ja juz na nie gral na wh zostal zlapany niechce dawac screena kture mu zrobiono. Temat do zamkniecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Dokladnie. Dostal ode mnie screeny x5 i Teraz mi powiedzial zebym mu teraz zrobil screeny bo nic nie ma...bezglowie totalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts