Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[PODANIE COD Mod] ReBik

Rebik
 Share

Recommended Posts

Imie: Marcel

Nick w cs'ie: ReBik

Nick STEAM: Nie posiadam. (Wkrótce zakladam konto STEAM)

Ile grasz na serwerach wh?: Gram prawie od początku. Znam dużą ilość użytkowników (3/4).

Średnio godzin?: Okolo 2-3 godzin dziennie - NoLife.

Zajęcia: Piłka ręczna, piłka nożna, wychodzenie z kumplami...CS (Lubie się bawić programami np. Paint itp.

Miałem admina?: Tak wiele razy. Niestety serwery te zostały pousuwane. Miałem również H@.

Gdzie: NK Serwer Polska. Private serwer FFA i wiele wiele innych

Umiejętnośći: Wieloletnie doświadczenie z Cs'a. Łatwe rozpoznywanie rodzai czitów itp.

Co mogę zaproponować: Aktywność na forum i serwerze. "Sprzątanie" serwera :) I miłą atmosferę.

Dlaczego ja?: Jak już pisałem mam wieloletnie doświadczenie. 7 lat gry w cs'a robi swoje :)

Czy bede dawal skladke na admina?: Jeśli bedzie to konieczne. Nie wiedze przeszkod, ale przez tym prosze napisac na gg: 45494646.

Linki do 10 reklam: Mam teraz troszeczke malo czasu - koniec semestru, nauka itp. dlatego reklamy wstawie w ciagu najbliższego miesaca, albo wczesniej!

PS. Mysle, ze duzym +, bedzie to, ze bede aktywny:) Pozdrawiam

Przepraszam za wszelkiego rodzaju błędy ortograficzne i proszę o wyrozumiałość :]

Private serwer FFA i wiele wiele innych

Wymień te wiele

Umiejętnośći: Wieloletnie doświadczenie z Cs'a.

masz 15 lat ..

Ile grasz na serwerach wh?: Gram prawie od początku. Znam dużą ilość użytkowników (3/4).

TY WIESZ CO TY WOGÓLE MÓWISZ?

dzisiaj zarejestrowany.

7 lat gry w cs'a robi swoje

masz 15 lat, a 7 grasz w cs'a? ;)

Linki do 10 reklam: Mam teraz troszeczke malo czasu - koniec semestru, nauka itp. dlatego reklamy wstawie w ciagu najbliższego miesaca, albo wczesniej!

To jest 15 minut..

Jestem na WIEEEEELKIE, STANOOOOOWCZE NIE.

Spróbój za rok :)

Rok temu stawialem tutaj "pierwsze kroki" i nawet wtedy ciebie nie widzialem nie mowiac o tym czy cie znam, a początek serwerowni to nie byl (od 2007r bodajze)

2-3 godziny to nie jest no-life. Mam znajomego ktory napierdala 10h i mowi ze to nie jest nolife

hmm czego by sie tu jeszcze dojebac... :-)

A i te reklamy to nawet szybko ida jak ten ...co wyzej. Niby takie straszne ale to naprawde kwestia gora <juz maksymalnie> 1h.

Moj glos jak narazie bedzie negatywny

Ps. KAzdemu sie zbliza koniec semestru inni maja lepiej drudzy gorzej ale daja rade z tymi reklamami

Janusz. Ja na tych serwach gram bardzo długo lecz konto założyłem wczoraj :) Wpadłem na ten pomysł, bo zauważyłem jak wiele, wchodzi cziterów!

Serwery: NK Serwer Polska, Private Serwer FFA, Cs-o-mania, [4fun][ZmMod] ZagrajmyPlus, Ce'sBoT......

Napisze tak krótko.

Reklamy zrobię. Jak najbardziej, ale myślę, ze jeśli nie dacie mi czasu i zaufania nic z tego nie wyjdzie.Reklamuje ten serwer! Nie koniecznie jest to robione na stronach internetowych (oczywiście na Nasza Klasę (np. portale społecznościowe Facebook, Nasza Klasa itp. wrzucę post'a z reklamą)Dlatego też serwer reklamuje jak mogę w szkole z kolegami jak i też na dworze! Więc to myślę, ze można uznać jako

! ZALICZONE !

Dlatego po raz kolejny proszę o pozytywne posty i komentarze !:D

Pozdrawiam...Mogą trochę głupio wyglądać ten napisy, alee....

Wiesz forum nie jest tak, aż strasznie rozbudowane, żebyś nie mógł znaleźć w odpowiednim dziale kodu do reklam. Wystarczy nawet przejrzeć starsze podania. Twoje podejście jednak jest nijakie jak widać po prostu napaliłeś się, żeby mieć admina. Też w Twoim wieku chciałem zaistnieć na serwerowniach i mieć admina ale nic na siłę. Udzielaj się na serwerze, forum itp. pomagaj, a później złóż podanie.

Jakoś nie wydaje mi się, żebyś grał na wiejskiej od początku. Ja nie grałem od początku wiejskiej ale znam się z dużą ilością ludzi zanim jeszcze powstała wiejska bo graliśmy na innym serwerze. Jeśli już piszesz o mnie to albo kup sobie okulary bo ja jestem ZINBO, a nie zimbo!

Ufff ale wysmarowałem posta :D

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.