BryZgoQ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 JAPIERDOEL SORYSYYA ZA PRZEKSLINANIE ALE ELKKTO MNIE TO WKURWILO MISIEK DAL MI BANA ZA DARMO. BO SOBIE NACISKALEM HOTKEYA NA BIDNDIE I PRZYPADKIME NIE TO NACISNALEM I WYLECIAL NASPIC [f12 cziter'=-] I BANA DOSTALEM!!@!@! KURWA MAC! W OGOLE TO NAJEBALNY JESTEM WIEC MOZECIE MNIE NIE ZOROBUZMIEC JUTRO NAPISZE AWSZYSKO OD POCZATKWU Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 wypierdalaj z takim slownictwem :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLNIERZ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 czasem kazdemu zdazy sie przeklnac troszke ale takie slowka no nie ladnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 wnioskuj�c po ilo�ci b³êdów mo¿na stwierdzi� ¿e naprawdê jest najebany ale to juz inna sprawa ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Mimo to, Âże wyglÂ?dasz na gÂłupa to mam sentyment do najebanych. Jutro siĂŞ ogarnij i napisz skÂ?d ten bind u ciebie =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Bind typu BadBoy v X.X tez masz? :-| Link to comment Share on other sites More sharing options...
BryZgoQ Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Tak mam duzo bindĂłw!!!! A jakbys nauczyl sie czytac to bys wiedzial, ze nie mam czita lol.... bind "F1" "autobuy" bind "F2" "rebuy" bind "F4" "say Cheat mode on. Result: Killed [10], Death [2], Headshot [10]." bind "F5" "say BadBoy Cheat 1.52: Aimbot and Wallhack mode on. For more search on www.CounterStrike.pl" bind "F6" "mp5; primammo; vesthelm; hegren; flash; flash; defuser; followme" bind "F7" "m4a1; ak47; primammo; vesthelm; deagle; secammo; hegren; flash; flash; defuser; say_team [=-> M4/AK47 <-=]; go" bind "F8" "galil; famas; primammo; vesthelm; deagle; secammo; hegren; flash; flash; defuser; say Go Go Power Rangers xD; go" bind "F9" "awp; primammo; vesthelm; deagle; secammo; hegren; flash; flash; defuser; say_team [=> AwP <=]; holdpos" bind "F10" "say [Anti Cheat] Am apasat butonul F10" bind "F11" "say [Anti Cheat] Am apasat butonul F11" bind "F12" "say [Anti Cheat] Am apasat butonul F12" BINDY O CZITACH ROBILEM DLA JAJ, JAK GRALEM NA INNYM SERVIE. Po drugie jakbym uzywal czita typu 'badboy' to na koncu nie pisaloby WWW.COUNTERSTRIKE.PL!!! juz kiedys tez tu mialem bana od jakiegos frajera... naprzezywalem go bo to jedyna droga do sukcesu. Misiek masz 20 lat, a wieczorami wlacza Ci sie kurza slepota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 BINDY O CZITACH ROBILEM DLA JAJ, JAK GRALEM NA INNYM SERVIE. To teraz sobie sam dowcip zrobiÂłeÂ? za prowokowanie admina textami ww. jest ban , chciaÂłeÂ? byĂ? fajny ok - ale teraz wypierdalaj. Nie odbanowywaĂ? niech to bĂŞdzie nauczka dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BryZgoQ Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 lol nie chcialem nikogo jechac, ale teraz to mnie wkurwiles psie.... bindy tak jak mowie zrobilem juz dawno, ale ich kurwa nie uzywalem.... nacisnalem przypadkiem i odrazu ban!!! wiec kurwa wypierdalaj smieciu jebany !!!!!!! [shadow=red][/shadow][glow=red]SKURWYSYNY Z WIEJSKIEJ KURWINY!!!!!!! [/glow] [ Dodano: 2008-07-12, 09:42 ] BINDY O CZITACH ROBILEM DLA JAJ, JAK GRALEM NA INNYM SERVIE. To teraz sobie sam dowcip zrobiÂłeÂ? za prowokowanie admina textami ww. jest ban , chciaÂłeÂ? byĂ? fajny ok - ale teraz wypierdalaj. Nie odbanowywaĂ? niech to bĂŞdzie nauczka dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!! I MI KURWA POWIEDZ JAKIM CUDEM ZEM KURWA PROWOKOWAL JAKIAS PIZDE NAZWANA POZNIEJ ADMINEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Teraz to przesadziÂłeÂ? troche chÂłopie , po co ty sie tak napinasz . W takim razie mysle ze ban zostaje !!!! PS. i tak kiepski jestes [ Dodano: 2008-07-12, 09:49 ] NIkt ci nie mĂłwiÂł ze chamstwem niczego nie zaÂłatwisz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 mialem zaproponowac, ze skoro to jest 500 uzytkownik to dalibysmy mu unbana ale... olac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 zamknÂ?c temat i pisior po grane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts