Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[WAŻNE] Akcja "Reklamujemy ZOMBIE"

Vadal
 Share

Recommended Posts

A więc witam po raz nie wie który;P Pisze ten temat ponieważ tutaj będziecie wrzucać reklamy ZM;) Ogólnie zapisało się 8 osób które będą robiły przez około miesiąc reklamy oraz będą siedzieli na ZM;)(UWAGA!! Nie muszą robić tylko osoby które się zapisały chętnie widziane nowe osoby) Nie ma teraz wypisywania;) Ulgę ma tylko Nie Pytaj który nie musi siedzieć na ZM ponieważ nie wytrzyma mu sprzęt. Myślę że za ciężka pracę wynagrodzimy to wam (Ja i Tytan) :-P Ogólnie myślę że osoba która zrobi najwięcej reklam dostanie nagrodę ale to już tajemnica jaką ;) (powiem tylko że fajna;P) Tak jak mówiłem podzielę te osoby które się zapisały na 2 grupy;)

Grupa pierwsza:

Poniedziałek: REKLAMA

Wtorek : GRA NA SERWIE

Środa: REKLAMA

Czwartek: GRA NA SERWIE

Piątek: REKLAMA

Sobota: GRA NA SERWIE

Niedziela: Tu możecie robić co chcecie;) np.odpoczynek

Skład Grupy I:

ZIOMEX

Tytanowy Janusz

Niee Pytajj

KampeR

Grupa druga:

Poniedziałek: GRA NA SERWIE

Wtorek: REKLAMA

Środa: GRA NA SERWIE

Czwartek: REKLAMA

Piątek:GRA NA SERWIE

Sobota: REKLAMA

Niedziela: Tu możecie robić co chcecie;) np.odpoczynek

Skład grupy II:

DMG

Misiek

Kramarq

Ozze

Reklama zrobiona przez uczestników:

ZIOMEX: 15

Tytanowy Janusz: 0

Niee Pytajj: 0

KampeR: 0

DMG: 0

Misiek: 12

Kramarq: 0

Ozze: 0

Link do reklamy ZM: Reklama ZM - Wiejska-Chata.pl

Gra na serwie:

ZIOMEX:

Tytanowy Janusz:

KampeR:

DMG:+

Misiek: ++

Kramarq:

Ozze: ++

Jeżeli chodzi o to czy trzba robić to co jest zaplanowane w danym dniu? Wolał bym tak.(Niee Pytajj Ty robisz przez cały tydzien reklamy) Chociaż jeżeli przypuśćmy jestes grupa I jest Środa nie a nie chce Ci sie robic reklam to nie rób będziesz miał mniejesze szanse na wygranie super nagrody;) I wtedy wbij chociaż na ten serwer;) Prosiłbym was chociaż o to 15 reklam w wyznaczone dni;) Może być więcej;) Minimum 15;) Reklamy proszę wklejać pod tym tematem;) Jeżeli dożucasz reklamy edytuj post!! Nie robimy reklamy dwa razy na tym samym forum! I prosiłbym żeby inni gracze nie robili reklam tam gdzie zrobił już kolega. Jeżeli jest coś źle pisać mi na PW. Nie spamować głupi komentarzami w tym temacie;)

A własnie, dlaczego wszyscy zapomnieli podziękować naszemu Rekinowi że stworzył tak zajebisty serwer? Wynagrodzimy mu ten czas który poświecił na zrobienie tego serwera w postaci ludzi na nim? To zależy tylko od nas;)

Pozdrawiamy ekipa ZombieMOD! (zawsze kurwa chciałem to napisać xDD)

Ozze zamykasz tabele chuju :-)

Moze glupi pomysl ale ile by kosztowala taka reklama chocby na you tubie ? W sesie zrobienia bannera i gdzies go tam umiescic ?

A tego. Podajcie tutaj CALY kod wraz z GO CSS i innymi pierdami

Ps.2 Szczerze watpie czy kazdemu bedzie sie chcialo co 2 dzien robic reklamy... Ja np. w weekendy bede jebal (zalezy jak sie wyrobie)

PlejGame.pl ~ Sieć serwerów Muliplayer ! :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl Zaprasza !

Central-Game.pl - Twoja Sieć Serwerów Cs 1.6

Wiejska-Chata,pl Zaprasza !

Wiejska-Chata.pl Zaprasza !

CS Unique :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl Zaprasza !

Ide spac xD. reszta kiedy bd miec czas

Ps. Ta jak kurwamarq mowi. Ja bede w weekendy robil jak sie wyspie a co 2 dzien to oocipiałes Synek :D. Zmien te grupy tak ze w wekeend beda reklamy albo tak jak ktos ma czas.

Na koniec miesiaca zrob podsumowanie kto sie opierdala a kto nie

yy jak by wam to powiedziec.

Jestescie pojebani 3 osoby zapłaciły za reklama w tym 1 za 1000 reklam w tym kazde orum powtarza sie 10 razy czyli jest to na huj wystarczy 1 reklama na 1 forum co miesiac mozna robic 1 a nie ze w 2 dni zapłaciliscie za 1200 reklama i sa one zrobione a jednych itych samych forach.

Kurwa tam nawet po 17 razy sie powtaraz 1 forum "kaczorek-cs"

Edited by AxeI -Bad Boys-

Axel;) Słuchaj powiem Ci tak;) Chciałeś ZM? Chciałeś . A robisz coś dla niego? NIE;) Więc jak możesz nam mówić że jesteśmy pojebani skoro sam robisz gówno;) Chce Ci sie tak bardzo robic reklamy? Czekam w 1 dzień ponad 1000reklam;) Zobaczymy czy Ci sie uda zrobić;) Pewnie nawet 1 nie zrobisz ;) Przepraszam ale musiałem to powiedzieć;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.