✪ Michal Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Cześć Prosiłbym każdego z aktualnych Adminów CODMODA o podanie czy to w temacie czy w PW (co bardziej preferuje, gwarancja szybszego odczytania) o wysłanie danych do Admina tj. SteamID. Pozdrawiam ememer. Kontakt PW: @Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 masz wirusa na profilu hahahahahahah xD kaspersky mi wyskoczyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 hej co ma kurwa nastawianie servera z mojimi flagami kto mi je wogule sciagnol i z jakiej racji wkurwilem sie no. Znowu sie zaczyna tosamo co Mtek odwalil niebede mial nigdzie flag Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 Nikt Ci nie zabrał admina, po prostu jest cos nie tak podczas zapisywania plików na serwerze, czesto sie zawiesza przy napisywaniu pliku i wywalilo cala liste, pisalem z pamieci ja od nowa i dlatego prosze o kontakt w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts