✪ Tytanowy Janusz Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Siemano. Tutaj temat z ankieta dotyczaca vipa, jeden vip posiada 2x skok a drugi 2x bronie, wybierajcie ale musicie uzasadnic swoj wybor. ta laleczka zle mi sie kojarzy, juz wole sobie skakac jak pojebany niz biegac z broniami jak jebany rambo i uwazac sie za mega gracza... to tyle ode mnie. AHA nie grasz na ZM? TY WYPIERDALAJ I NAWET SIE NIE WYPOWIADAJ W TYM TEMACIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 moim zdaniem x2 bronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 2 bronie Uzasadnienie: - druga broń posiada 2 tryby automatyczny i pół automatyczny - dobry dmg - co prawda gorszy odrzut ( ale tak jak wyżej napisalem, nadrabia obrazeniami) - Jesli laleczka Ci sie zle kojarzy zostawmy tylko tryb pol automatyczny (nie ma wtedy tego malego ludzika) Ps. i tak to beda mieli tylko VIP`y a nie tak jak wczoraj wieczor wszyscy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 A ja powiem tak VIP będzie miał 2 skoki i 2 bronie;) Jedna broń to będzie norm a druga to ta niebieska;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 jak juz widze tego VIPa to odechciewa mi sie grac na ZM. bruce and ✪ Tytanowy Janusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 zle mi sie ozze kojarzy bo przypomina mi to kleske zm, ja wole 2x skoki a jak juz 2 bronie to nie laleczka ale jakies mp5 z innym modelem. To tylko moje zdanie ja chce aby ludziom bylo dobrze nie mi, ja i vipom moge baniek najebac no problemma Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 2x skok zdecydowanie ale ze ja vipa nie chce wole naturalnie was rozpierdalać Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 wypierdolic tego vipa a juz lepiej dac kupowanie ammopacków vip jest popierdolony tylko cioty to kupuja co niedaja se rady tak jak to mele napisal lepiej napierdalat naturalnie i zrobic jakas rekrutacje adminów a starych usunac jak nie płaca ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Janusz, niech bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 o kupowanie ap to juz coś np 100k za sms za 2.46 taka ot propozycja i to co masz w vipie można by kupować w sklepie pod m za odpowiednią kwotę oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Szczerze ? wole zapierdalac i miec beke z janusza ktory mnie nie dogoni a napierdalanie z broni niczego nie wyrozni wsrod innych serwerow z zombie modem. OT co A Vipa kupowac i tak nie bede Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Powiem tak;P Można dać VIPA który będzie tylko lekko ulepszony prawie nie odczuwalne + do tego jakis fajny model;) I to wszystko;) AmmoPackow i tak nikt nie kupi bo przez 1-2h gry masz ponad 100000 tysiecy;) ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 ja dawalem propozycje vipa -150hp -100 kamizelki -2x skok -flaga na y@ -jakis unikalny model ZM i humana nic wiecej nie trzeba wedlug mnie, te 2 bronie to bedzie poracha ze ja pierdole, a jeszcze ta laleczka przypomina mi stare czasy zm ktory juz padal na ryj, prawda byla taka i emtek to widzial jak gracze pisali "przez tego vipa nie ma gry", " nie ma szans, elo" , "powodzenia w grze" ... pamietam emtek biegal tym pyro i napierdalal kazdego ja z ta laleczka i po tych slowach zrozumialem, ze do chuja to prowadzi. wiec ja pozostaje przy swoim nadal nie chce 2x bron mysle ze mnie rozumiecie Ozze and ✪ Vadal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 A wgl po chuj ten vip narazie to się lepiej zająć rozreklamowaniem serwera tak żeby było roszkę graczy a nie vipy i co kurwa my mamy je niby kupić ?? AxeI -Bad Boys- and Jaśnie Pan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Wasza decyzaj ja mogę wam zobic vipa jakiego chcecie i z czym chcecie Moja propozycja 1.kamizelka 2.2 skoki w powietrzu 3.2 bronie jak chcecie AK47 i M4A1 4.Pokazuj vipy online na komendę 5.Status Vip w tabeli punktów 6.Informacje o vipie w motd ( komenda /vip 7.Przywitanie gdy vip wchodzi na serwer 8.Prywatny czat dla vipa ( say_team* wiadomość ) 9.Prefix przed nickiem Vip 10 I jak chcecie to Modele jeszcze zrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 - dobry dmg dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 cos mi sie wydaje ze spierdolicie ten server tak jak popszednim razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 podpisuje sie pod tym co napisal melemele89 - najpierw reklama i nadanie serwerowi jakiejs sensownej frekwencji - pozniej - jak sie zbierze kolektyw mozemy dyskutowac o vipach. elo ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts