✪ Tytanowy Janusz Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Siemka. nie bede pieprzyl smutow tylko walne prosto i klarownie. Od jakiegos czasu nie uklada mi sie z narzeczona z tego wlsnie powodu musze opuscic csa na jakis czas i sie zajac kobieta a nie graniem, logiczne jest ze skoro nie bedzie mnie na serwie to chuj nie opiekunowanie bedzie, wiec opiekunami mianuje Ozze i ZIOMEX. Chyba ze rekin wymysli kogos innego na to stanowisko. Na forum bede czesto bo wiadomo ze z komputera sie korzysta codziennie w jakims tam celu. do zobaczenia w grze PIS JĄŁ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Kobieta jest najważniejsza. To się ceni i oczywiście rozumie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Przekazałeś Ozze'mu jakieś dane do ZM'a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Nic nie dostalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Powiedz jej ze ma pozdrowienia od calej wiejskiej chaty i ze bog wam w dzieciach wynagrodzi i ze tego.... :-) Jeszcze mi cos na mysl przyjdzie :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 zahaczasz już rogami o żyrandol ? Anthony Hopkins and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 20, 2012 Author Report Share Posted December 20, 2012 ozze o ftp do rekina sie zwroc bo ja jestem aktualnie w domu i nie mam ze soba kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Hmmm Tytan przyjacielu wracaj szybko;) Mam nadzieje że w końcu ułoży Ci się z narzeczoną Sam nie wiem czy mogę przyjąć tak ważną funkcję lepiej niech zajmie się tym Ozze i rekin Na mnie jeszcze nie czas. Jeżeli będą jakieś problemy to oczywiście możecie na mnie liczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Mam nadzieje że w końcu ułoży Ci się z narzeczoną ahhaha dobre +1 ^.^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts