Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Klan Propozycja zalozenia klanu na JB

Recommended Posts

Siema mam propozycje aby zalozyc klan do JB oczywiscie osoby ktore chcialy by byc w klanie musialy by cos zrobic np: Ogarniac w CT i Simona w 100% albo ogarniac jako wiezien i chociaz przezyc troszke dluzej niz od razu zginac.

Klan jaki chce zalozyc To Klan JP

nazywal by sie klan tak: Gang JP || [nick gracza]

Np wymog aby nalezec do klanu JP musisz miec HLSS i miec same nuty ( piosenki ) firmy ekipy raperskiej z PL i puszczac piosenki JP.

Jezeli osoba by chciala byc w Klanie to musi napisac do lidera klanu na STEAMIE ktory bylby wymagany aby moc dolaczyc.

Co wy na to good plan czy dupiasty jak jesien sredniowiecza?

O kurwa You made my day

Siema mam propozycje aby zalozyc klan do JB oczywiscie osoby ktore chcialy by byc w klanie musialy by cos zrobic np: Ogarniac w CT i Simona w 100% albo ogarniac jako wiezien i chociaz przezyc troszke dluzej niz od razu zginac.

Np wymog aby nalezec do klanu JP musisz miec HLSS i miec same nuty ( piosenki ) firmy ekipy raperskiej z PL i puszczac piosenki JP.

Jezeli osoba by chciala byc w Klanie to musi napisac do lidera klanu na STEAMIE ktory bylby wymagany aby moc dolaczyc.

Daje cytat jak byś czasem chciał to skasować xDD!!

A ja zrobię jeszcze jedną kopie zapasową xDD

wyjebane na warzywa

wyjebane na owoce

mam wyjebane na prześcieradła no i koce

mam wyjebane że mi wali kurwa z ryja klocem

robimy stolec stolec zdrowy nie za rzadki hardkorowy

to spedalona nuta chyba osrałem se buta

a na widok policji dostaje wzwodu fiuta

firma jp jp na 99% jebać lekarzy bo tylko bóg może nas leczyć

pozdro wariaty świat nie taki kolorowy jak ma się w dupie kraty ( I BLOKADĘ MÓZGU, POZDRO DLA GANGSTERÓW Z GIMNAZJUM )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.