Drifter PL Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Siema mam propozycje aby zalozyc klan do JB oczywiscie osoby ktore chcialy by byc w klanie musialy by cos zrobic np: Ogarniac w CT i Simona w 100% albo ogarniac jako wiezien i chociaz przezyc troszke dluzej niz od razu zginac. Klan jaki chce zalozyc To Klan JP nazywal by sie klan tak: Gang JP || [nick gracza] Np wymog aby nalezec do klanu JP musisz miec HLSS i miec same nuty ( piosenki ) firmy ekipy raperskiej z PL i puszczac piosenki JP. Jezeli osoba by chciala byc w Klanie to musi napisac do lidera klanu na STEAMIE ktory bylby wymagany aby moc dolaczyc. Co wy na to good plan czy dupiasty jak jesien sredniowiecza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 O ja pierdole H@H@H@H@H@H@H@H@ Drifter PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 O kurwa You made my day Siema mam propozycje aby zalozyc klan do JB oczywiscie osoby ktore chcialy by byc w klanie musialy by cos zrobic np: Ogarniac w CT i Simona w 100% albo ogarniac jako wiezien i chociaz przezyc troszke dluzej niz od razu zginac. Klan jaki chce zalozyc To Klan JP nazywal by sie klan tak: Gang JP || [nick gracza] Np wymog aby nalezec do klanu JP musisz miec HLSS i miec same nuty ( piosenki ) firmy ekipy raperskiej z PL i puszczac piosenki JP. Jezeli osoba by chciala byc w Klanie to musi napisac do lidera klanu na STEAMIE ktory bylby wymagany aby moc dolaczyc. Co wy na to good plan czy dupiasty jak jesien sredniowiecza? Daje cytat jak byś czasem chciał to skasować xDD!! ✪ cycak and melemele 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 kuniec świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Siema mam propozycje aby zalozyc klan do JB oczywiscie osoby ktore chcialy by byc w klanie musialy by cos zrobic np: Ogarniac w CT i Simona w 100% albo ogarniac jako wiezien i chociaz przezyc troszke dluzej niz od razu zginac. Klan jaki chce zalozyc To Klan JP nazywal by sie klan tak: Gang JP || [nick gracza] Np wymog aby nalezec do klanu JP musisz miec HLSS i miec same nuty ( piosenki ) firmy ekipy raperskiej z PL i puszczac piosenki JP. Jezeli osoba by chciala byc w Klanie to musi napisac do lidera klanu na STEAMIE ktory bylby wymagany aby moc dolaczyc. Co wy na to good plan czy dupiasty jak jesien sredniowiecza? A ja zrobię jeszcze jedną kopie zapasową xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Ja pitole... Porazka. Nie widze sensu puszczania nut z cyklu jebac policje... co najwyzej bazinga wjebie ci bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TdIdQkq6jWQ @ drifter To się nie sprawdzi na tym serwerze z przyczyn dla wielu osób znanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 wyjebane na warzywa wyjebane na owoce mam wyjebane na prześcieradła no i koce mam wyjebane że mi wali kurwa z ryja klocem robimy stolec stolec zdrowy nie za rzadki hardkorowy to spedalona nuta chyba osrałem se buta a na widok policji dostaje wzwodu fiuta firma jp jp na 99% jebać lekarzy bo tylko bóg może nas leczyć pozdro wariaty świat nie taki kolorowy jak ma się w dupie kraty ( I BLOKADĘ MÓZGU, POZDRO DLA GANGSTERÓW Z GIMNAZJUM ) Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 JEPIERDOLE< ICH CHYBA JUZ POJEBAŁO kurwa ten JB zszedłna 10 letnich gówniarzy.. klan to sobie mozesz załozyć ludzi z zespołem dałna jak ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 wierze, ze to prowokacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Ja szczerze bardziej w koniec świata wierze niż to co tu je napisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Koniec świata miałbyć kurwa 21 grudnia xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Mogę zamknąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Pewnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts