Drifter PL Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Kramarq ja tylko podalem przyklad a ty juz mi cisniesz od dauna ze jestem JP. Nierozumiesz ze podalem przykład wiesniaku? Co ty nie masz oczow czy stara cie wali fotelem po oczach? Czy nierozrozniasz tego co mialem na mysli? Czy poprostu nie mozesz zrozumiec prostej rzeczy ze ja klan JP zalozyl bym dla jaj bo sam mam beke z tego calego JP? xD czy ty jestes uposledzony czy matka cie karmila benzyną jak byles maly? Dzizus czlowieku ogarnij sie and shut up. Bo smierdzi ci glupota spod pachy psi pampersie wyjety spod dupy baklazanskiego samuraja. Pozdro lamusie i morda w sedes haha !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 czy stara cie wali fotelem po oczach czy matka cie karmila benzyną jak byles maly? WYJEBAĆ GO KURWA Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Ja pierdole kolejny hahahahahahahah wyjebcie go w chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Obecnie zgodze sie z kramarqiem bo ani poprawnie tytułu nie potrafisz napisac. ps. ssij gruz cyganie. Zapraszam do tematu ***HAJA*** ps2. Nierozumiesz ze podalem przykład wiesniaku? Na wiejskiej chacie kazdy jest wiesniakiem wiec cos ci ten pojazd nie wyszedl. Pozdrawiam i zycze spoconych świat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 w regulaminie jest jasn napisane: bez wjazdów na rodziców znalazł sie kurwa 15 letni gówniarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifter PL Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Kramarq tylko ze jak mi ktos cisnie to ja cisne tez tobie proste bo sobie kurwa nie dam a jak mnie nawet wyjebia to chuj z tego sam zaczoles bocie wiec ja cie zjade jak szmate bo sobie nie pozwole zeby mnie jakas kurwa obrazala i mowila czy jestem daunem czy nie wiec chuj ci w oko rozwscieczony pedale z chujem w brzuchu ssij owieczki rozwscieczona suko :-P twoje teksty sa na poziomie OHP dziecko z bulerbyn. Haha pierdolicie mi ze tytul zle napisalem kurwa zlamasy jebane. Napisalem bo po waszym IQ wnioskuje ze nawet niewiecie jak sie Daun pisze wy przydupasy z Kirgistanu. Wiec morda w kubel i zatkaj paszcze bo jebie ci z mordy kaktusem. Rozjebany mix popierdolencu z chujem na ramieniu. Pawianie ;PPP Pozatym ja wnioskuje ze ty jestes jakims 15 letnim gimbusem skoro obrazasz mnie od dauna. Cipko a pozatym jak bym chcial to zjechal bym cie multum tekstami takimi ze twoje slepia by zamarly. Wiec cie tylko informuje nie zaczynaj ze mne Beefu bo go przegrasz. ;PPP OK chuj jak cos to sorry ze ci starych obrazam, widzisz ja przynajmniej umiem powiedziec to sorry ale jak bym chcial to ciebie cisnal bym jak bym chcial a twoje marne teksty by sie mogly nadac do smietnika. Frajerze jebany w kakao przez muzynskich przybyszow z afryki pedalski odchodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 węźcie kurwa to zamknijcie, bo aż kurwa żal mi go jak czytam jego wypociny jak ja kurwa nie nawidze jak jakieś dziecko, pseudohejter taki gangsta z niego, i mysli że jest fajny bo powyzywa kogoś w internecie, powiedz te teksty pierwszemy lepszemu spotkanemu na mojej dzielnicy, jestem ciekaw ile polezysz w szpitalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Drifter jestes pierdolona dziwką czy mi się zdaje;)Nikt nie ma prawa obrażać mojej dziwki Kramarq;P W ogole to wypierdolcie tego JB chuj z nim;) A za pojazdy na rodziców dostaniesz bana;) Zamknąć to gowno;) I wraz z Kamarqiem będe sie starał zeby tego JB wyjebać Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 co to za teksty z bluzgatora ? hahaha ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifter PL Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 ZIOMEX ty jebana cioto w dupe jebana przez firme pudliszki morda w sedes balwanie, Jailbreak jest zajebisty bo co kurwa zazdroscisz miskowi ze zrobil tak zajebisty serwer i ze kurwa wlozyl w niego wielki wysilek zeby gracze mogli na nim grać? Kurwo jebana jak bys nie widzial to przeprosilem powiedzialem ''sorry'' za obraze na starych bo jak wiesz myslalem ze mozna cisnac tez po starych ale jak nie mozna to bede bezposrednio cisnal jemu, tej kurewskiej pszczole co daje dupy mleczakom za miod. Wiec morda w sedes balwanie bo JB jest zajebisty a ty jestes jebanym hejtem co moczy fiuta w studni bo nie ma w domu wanny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Koleżko nie pozwalaj sobie;) Zachowujesz się jakbyś miał coś konkretnie z NEO. Nie zazdroszcze mu bo nie mam czego;) Na tym JB jest taki syf że szok;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Przez takie zachowanie pokazujesz tylko jak bardzo nie dojrzałeś do życia w społeczności. Te Twoje epitety i durne pyskówki. Wybacz Drifter ale powinieneś stulić facjatę bo robisz z siebie pośmiewisko a potem plujesz się do innych ,że się z Ciebie śmieją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Dajcie mu się wykazać jego mizerne teksty i wyzwiska pokazują jego poziom. Najwidoczniej matka kultury nie nauczyła w domu. Ode mnie masz ostrzeżenie jeszcze raz zaczniesz wjeżdżać na rodzinę i się pożegnamy, tym bardziej z mojego punktu widzenia kolegami nie jesteście abyś sobie pozwalał, aż na takie pojazdy tym bardziej na forum. Od tego jest temat haja! Kramarq nie bronie bo on bez winy na pewno nie jest kacap pierdolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 jestem kacapem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts