✪ Vadal Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 A więc witam;) Myślę że jest to ważny temat dlatego daje go w tym dziale. Jak sami widzicie niedawno około miesiąc temu pojawił się na naszej serwerowni JailBreak, który nie należy do WCH tylko do Miśka. Widać że serwer jest pełny ale inne rzeczy nie są tak OK. Ogólnie temat powstał po to aby prosić H@ i inne ważne osoby o usunięcie tego JB ponieważ: 1. Serwer jest prowadzony bardzo źle 2. Opiekun ma konkretnie wyjebane na zdanie ludzi nawet na zdanie H@ 3. Rozdaje adminów za forse bez podania ponieważ nie opłaci serwera bez tego 4. Daje bany za obrażanie siebie,adminów a sam obraża innych 5. Robił ostatnio mi pretensje "Dlaczego reklamuje nasz serwer ZM na JB" Jesteśmy jedną serwerownią a on takie teksty było przy tym wielu ludzi;) Potem dostałem PERMA na JB;P 6. Średnia wieku serwera to może 13 lat grają tam takie dzieciaki które odstraszają starszych graczy (przykład temat z klanem lub obrażanie Kramarqa) 7. Według mnie serwer w ogóle nie pasuje do WCH. Jeżeli mi się przypomni coś jeszcze to napisze;) Proszę o wypowiedzi i o głosowanie;) I najbardziej liczy się zdanie tych ważnych a nie dzieci które się zbuntują oddadzą głos i więcej tu nie wbiją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Dobra no fajnie byłbym powiedzmy na tak, ja mogę dać serwer pod jb ale kto go przygotuje i będzie na nim grał oraz się nim opiekował? Bo jeden admin i opiekun nie wystarczy. Słucham jakieś propozycje? Jeśli nie to głupi temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Zimbo:p To już jest sprawa która trzeba dokładnie przemyśleć.Znam osobę która zna sie bardzo dobrze na JB czyli BumBleBe;) Pogadam z nim;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Zawiść? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Róbta co chceta w kazdym razie graja tam przedszkolaki - w bardzo duzej wiekszosci gdzie nie maja za grosza szacunku ;d Proponuje wyjebac DR`a albo ograniczyc sloty (nie wiem ile teraz ma) i postawic malego JB na probe z 10 slotowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Pierdole, mam dosyć JB Może jak juz kiedys proponowałem PB? PaintBall mod <3333 bym was jechał jak chciał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 eee może jeszcze pokemoda? każdy mod = dzieci poza zm <o za trudny> i kz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 DMG o cho chodzi? "zawiść" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba chce posiadać to, co ma inny, albo życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony. Emocja ta może być złośliwa, a nawet przewrotna, kiedy aktor uważa, że pewnych atrybutów, dóbr, które on ma, nikt inny mieć nie powinien. Zawiść jest destruktywna dla stanu ducha. ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Dobra koniec żartów wypowiadać się;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 A nie lepiej zwyczajnie przedyskutowac warunki wspolpracy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Ozze były już umówione;) Widzisz jak jest;P Jak nie to Wejdz na JB i zobacz;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Nie idz tam bo ogupiejesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Mememeememe12u387 bym sie za chuja nie zorietowal ze tam cos pisze gdyby nie... Emocja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Nie spamować tylko sie wypowiadać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Skoro juz jest taki temat... Co do jb - generalnie nie mialem zadnych ALE zarowno co do serwera jak i prowadzacego go Miska. Sytuacja diametralnie zmienila sie ostatnio, kiedy na serwerze zaczelo grac wiecej ludzi, trudno tutaj mowic o plynnosci bo serwer prosperuje podobnie do naszego CODa. Jakkolwiek Misiek uniesiony fala samouwielbienia wbil pewnego wieczoru na serwer i troszke bluzgal po ziomexie, za to ze ten reklamuje NASZ serwer Zombie na serwerze JB. Zakladalem, ze skoro to jedna siec to takie spamowanie nie jest niczym nie na miejscu, szczegolnie uwzgledniajac fakt, ze na serwerze JB nie ma redirecta do zadnych naszych serwerow o czym dowiedzialem sie przez przypadek. Wiec od nas ludzie wbijaja na jb ale stamtad nie ma juz mozliwosci wbicia na inne nasze co wydaje sie dosyc nie fair, jako ze nakrecamy komus graczy, ktorzy redirectuja od nas na jb a z jb juz tej wymiany nie ma. Wydaje mi sie to wysoce nie w porzadku, przeciez niejednokrotnie rozkrecajac serwer - czy to 4ever czy CODa reklamowalismy serwer w podobny sposob - wlasnie wbijajac na inne NASZE serwery i zachecajac ludzi do zapoznania sie z nowym modem. Jesli chodzi o moja opinie - wgramy redirecta, amxbans wlasnie stawiam i skoro wszyscy maja byc szczesliwi to moze wypadaloby przystac na takim rozwiazaniu. Wszak ludzie grajacy wewnatrz naszej sieci nie gina i wroca wczesniej czy pozniej na jb jak znudzi sie im np. zombi i w druga strone. Wypadaloby jeszcze wysluchac miska co ma do powiedzenia. Nie widze takze problemu, by nawet adminowal u nas na ZM skoro czasem wpadnie pograc, proponowal konstruktywne zmiany, przygotowal vipa itd. I wreszcie na koniec dodam - ida kurwa swieta, wiec szanujmy sie wszyscy... ❤ DMG and Ozze 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Dodam do wypowiedzi rekina tyle aby usunąć wszystkich adminów zostawić tylko tych którzy najlepiej sie sprawowali jeżeli serwer ma zostać.. Misiek wklej tu wszystkich adminów ktorych masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 ZIOMEX, pies ogrodnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Powiem tak ogarnijcie dajkie jakiś nadzór nad Miśkiem i tym serwerem i niech napisze tu ile jest tych adminów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 DMG nie wiem o co Ci chodzi ja jestem za usunięciem JB i zdania nie zmienie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 zamiast przeklinac na was to powiem ze w niedzele mam urodziny najebcie sie za mnie bo ja mam taka depresje ze koniec swiata... z JB to niech rekin zrobi tam co trzeba i sprawa zalatwiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 Z tego co widać Misiek sobie olał ten temat;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Nie olałem Zimek powiem tak kurwa sam prowadzę JB i nie mam siły sam prowadzić już JB może by ktoś ruszył dupe i pomógł mi cos tylko misiek kurwa a chuj w dupe miek zró to misiek chujowo to zrobiłeś misiek opłąć serwer no kurwa ziomek a pamiętasz co ty zrobiłeś kiedys z JB rozjebałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts