Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Sprawa związana z JB

Wypierdalać z JB  

18 members have voted

1. 1. Wypierdalamy JB z WCH?

Recommended Posts

A więc witam;) Myślę że jest to ważny temat dlatego daje go w tym dziale. Jak sami widzicie niedawno około miesiąc temu pojawił się na naszej serwerowni JailBreak, który nie należy do WCH tylko do Miśka. Widać że serwer jest pełny ale inne rzeczy nie są tak OK. Ogólnie temat powstał po to aby prosić H@ i inne ważne osoby o usunięcie tego JB ponieważ:

1. Serwer jest prowadzony bardzo źle

2. Opiekun ma konkretnie wyjebane na zdanie ludzi nawet na zdanie H@

3. Rozdaje adminów za forse bez podania ponieważ nie opłaci serwera bez tego

4. Daje bany za obrażanie siebie,adminów a sam obraża innych

5. Robił ostatnio mi pretensje "Dlaczego reklamuje nasz serwer ZM na JB" Jesteśmy jedną serwerownią a on takie teksty było przy tym wielu ludzi;) Potem dostałem PERMA na JB;P

6. Średnia wieku serwera to może 13 lat grają tam takie dzieciaki które odstraszają starszych graczy (przykład temat z klanem lub obrażanie Kramarqa)

7. Według mnie serwer w ogóle nie pasuje do WCH.

Jeżeli mi się przypomni coś jeszcze to napisze;)

Proszę o wypowiedzi i o głosowanie;) I najbardziej liczy się zdanie tych ważnych a nie dzieci które się zbuntują oddadzą głos i więcej tu nie wbiją ;)

Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba chce posiadać to, co ma inny, albo życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony. Emocja ta może być złośliwa, a nawet przewrotna, kiedy aktor uważa, że pewnych atrybutów, dóbr, które on ma, nikt inny mieć nie powinien. Zawiść jest destruktywna dla stanu ducha.

Skoro juz jest taki temat...

Co do jb - generalnie nie mialem zadnych ALE zarowno co do serwera jak i prowadzacego go Miska.

Sytuacja diametralnie zmienila sie ostatnio, kiedy na serwerze zaczelo grac wiecej ludzi, trudno tutaj mowic o plynnosci bo serwer prosperuje podobnie do naszego CODa.

Jakkolwiek Misiek uniesiony fala samouwielbienia wbil pewnego wieczoru na serwer i troszke bluzgal po ziomexie, za to ze ten reklamuje NASZ serwer Zombie na serwerze JB. Zakladalem, ze skoro to jedna siec to takie spamowanie nie jest niczym nie na miejscu, szczegolnie uwzgledniajac fakt, ze na serwerze JB nie ma redirecta do zadnych naszych serwerow o czym dowiedzialem sie przez przypadek. Wiec od nas ludzie wbijaja na jb ale stamtad nie ma juz mozliwosci wbicia na inne nasze co wydaje sie dosyc nie fair, jako ze nakrecamy komus graczy, ktorzy redirectuja od nas na jb a z jb juz tej wymiany nie ma. Wydaje mi sie to wysoce nie w porzadku, przeciez niejednokrotnie rozkrecajac serwer - czy to 4ever czy CODa reklamowalismy serwer w podobny sposob - wlasnie wbijajac na inne NASZE serwery i zachecajac ludzi do zapoznania sie z nowym modem.

Jesli chodzi o moja opinie - wgramy redirecta, amxbans wlasnie stawiam i skoro wszyscy maja byc szczesliwi to moze wypadaloby przystac na takim rozwiazaniu. Wszak ludzie grajacy wewnatrz naszej sieci nie gina i wroca wczesniej czy pozniej na jb jak znudzi sie im np. zombi i w druga strone. Wypadaloby jeszcze wysluchac miska co ma do powiedzenia. Nie widze takze problemu, by nawet adminowal u nas na ZM skoro czasem wpadnie pograc, proponowal konstruktywne zmiany, przygotowal vipa itd.

I wreszcie na koniec dodam - ida kurwa swieta, wiec szanujmy sie wszyscy...

Nie olałem Zimek powiem tak kurwa sam prowadzę JB i nie mam siły sam prowadzić już JB może by ktoś ruszył dupe i pomógł mi cos tylko misiek kurwa a chuj w dupe miek zró to misiek chujowo to zrobiłeś misiek opłąć serwer no kurwa ziomek a pamiętasz co ty zrobiłeś kiedys z JB rozjebałeś