Drifter PL Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Siemanko pupilki Kramarq'a niewiecie co zaszlo pomiedzy mna a nim wiec nie wpychajcie nosa w nie swoje sprawy i nie broncie swojego wlasciciela jak byscie byli jego rzeczą. Ublizyl mi on wczesniej wiec ja ublizam jemu, tak jak napisalem wczesniej ''Bo sobie nie dam'', zamiast cieszyc sie ze swieta ida i sa juz blisko, to wy zaczynacie wojne ze mną. To sie tyczy miedzy innymi ZIOMEXA i tym ktorzy cisneli mi pod kazdym tematem o jaki to ja nie jestem. Ze jestem JP 100%. Tylko ze wasz szanowny kolega nie umie czytac ze zrozumieniem, podalem mu przyklad nazwy klanu a ten od razu mi ubliza z nieznanych przyczyn. Zamiast poprostu napisac nie podoba mi sie albo cos. Mowicie ze jestem 10 letnim dzieciakiem bo tylko wyzywac umiem haha. A czy wy szanowni forumowicze nie macie oczow? To wasz zajebisty gangsta ziomek nigga zaczął mi ublizać nazywajac mnie od dauna. A ja mu odpowiedzialem co mysle o nim. Tyle w temacie. P.S Nabieracie sie jak byscie byli jego pieskami xD jeszcze 2 miesiace czy miesiac temu strasznie go cisneliscie pod dzialem JB ze lipny admin z niego byl. haha Boshe. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Widzę ,że się nie zrozumieliśmy. ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 hmmm oprocz tego. Przypominam- to jest serverownia WIEJSKA - CHATA i chuj mnie obchodza jakies zjebane dewagacje na tematy rodem z gimbazy. Kulturalnie żegna sie UrseK ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts