lordwo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Proponuje dac plugin zeby gracz mogl sie rejestrowac na swoj nick zauwazylem ze duzo graczy skarży sie nastrate monet oni traca bo ktos wbija na ich nick i wydaje ja, taki plugin moge znalesc Opis Dzięki pluginowi można zarejestrować nick na stronie www, tak aby nikt kto nie zna hasła nie mógł na niego wejść. Rejestracja nicku nie jest wymagana, oznacza to , że gracz bez takowej może bez przeszkód grać na serwerze. Wymagane Moduly MySQL CVARY srn_sql_host "" // host bazy danych, srn_sql_user "" // użytkownik bazy danych, srn_sql_pass "" // hasło do bazy, srn_sql_db "" // nazwa bazy danych. inne informacje Uwaga! Aby gracz po rejestracji nicku mógł dostać się na serwer musi podać hasło w komendzie setinfo _pw "hasło". Ażeby plugin działał poprawnie należy w pliku config.php ustawić poprawne dane do bazy danych, a następnie wykonać jednorazowo plik sql.php, tak aby zostały utworzone tabele w bazie danych - bez tego plugin nie będzie działał. W pluginie użyte jest kodowanie haseł w systemie MD5, należy o tym pamiętać jeśli piszesz własny skrypt rejestracji nicków na www. http://www.grajkownia.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=3763 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 to najpierw znajdz a potem pisz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordwo Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 albo Simple Account Maker Plugin pozwala nam zalozyc haslo na nick z poziomu servera.Posiada wygodne menu(say /konto) do obslugi rezerwacji, alternatywa dla SRN Pavulona jesli ktos nie ma bazy SQL sam.amxx wrzucamy do plugins, oraz dopisujemy na koncu plugins.ini -> sam.amxx sam_amxx Logowanie - AMXX.pl: Support AMX Mod X sam.sma Logowanie - AMXX.pl: Support AMX Mod X Pobierz Plugin http://amxx.pl/kompilator/plugin/21503 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Najs Podoba mi sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 nie zaraz moge zmianic że, staty zapiszą się na steam id Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 najpierw wgraj binarki dla graczy nołstim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordwo Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 kiedy to zrobisz???? gracze caly czas pisze " lol czemu stracilem monety" "znowu stracilem monety" a ja co mam im napisac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 powiedz im zeby mniej przepijali. o ile mi wiadomo dmg robi cos z ZM wiec czasu, a glowna podszywka dostala perma za wielokrotne podszywanie sie pod adminow mimo upomnien Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 wyjdź na dwór 11 minut po północy Tyś posty piszesz. JEZU ---> tam piwo jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 jestem w domu naprawie a kto sie podszywał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 pisalem przez telefuna gupi ludziu, a na dworze pizdzi wiec i piwo by zamarzlo... z drugiej strony lepiej smakuje co nie onzacza faktu ze pizdzi.... kurwa co ja piszem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Hej kurrna Daro dogadajmy sie jakos ze nietylko ty bedziesz mial te mozliwosci do zj...... servera niema cie tygodniami server pada zawiesza sie i nic sie niedzieje zeby go naprawic popros kogos co sie natym zna bo powiem szczeze ze mnie to wkur.... jak wchodze na server i widze co sie dzieje. 1. jestem nosteam 2. niemam Admina 3. resety lvl dlugiej gry 4. nadal niechodzi ten plugin na cziterow lub bany na okreslony czas. 5. otym tez jusz pisalem zeby nieszlo podszywajac sie na nick kogos grac ban tu nic nieda tymbardziej ze sa zmienne IP. Zrubcie porzadek wreszcie bo znowu bedzie placz ze server Padl i nikt niegra Daro to twoja dzialka ty masz to w rekach wiec dzialaj a niepi...... ze zrobisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 jusz jusz jusz jusz jusz jusz by. DMG Zrubcie Zrubcie Zrubcie Zrubcie Zrubcie Zrubcie by.DMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Akurat KampeR to swój chłop i nie trzeba go poprawiać z jasnych powodów. Plugin zostanie wgrany na serwer COD w bliskim czasie albo przeze mnie albo przez Daro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Kamper ja bym sie obraziła . Z jego słów można wywnioskowac , że powiedział iż jesteś jego murzynem . ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 3 zasada wiejskiej chaty kamperowi nie wytyka się błędów ! ❤ DMG and ✪ Michal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Dobrze , wybaczcie mi ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts