Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Good Luck czy jakoś tak

Recommended Posts

Witam tu GoGuS lub jak kto woli +_+||GoGu$||+_+

Pisze te skargę na Admina Good luck ponieważ nie ogarnia AMX i za bardzo "szpanuje" adminem.

Mam kilka problemow dotyczących jego grania jako admin.

Po pierwsze ten człowiek jako admin powinien ogarniać serwer od FK-erów

czy też cheaterów. Ja jako gracz stały wiele razy zauważyłem że ten gracz nie banuje czy też w jakiś sposób nie próbuje ukarać graczy. On działa na zasadzie "a ty jesteś spoko wiec ci wybaczę" lub "jesteś moim kumplem czy tez bratem to cie nie zbanuje" W ogolę nie ogarnia serwera. No tam czasami się zdarzy ze przeżuci gracza z CT do TT bo nie ma mikra.

Po drugie wspominając z tym przeżucaniem to jak bylem w CT przeżucił mnie to TT mówiąc ze nie mam mikra, gdzie wcześniej mnie nie ostrzegając żebym powiedział coś przez mikro. I wbił na moje miejsce.

Po trzecie dziś grałem na serwerze i była mapa jail_minecraft_v3 czy jakoś tak. I wszedłem sobie do CT, gdzie wcześniej na poprzedniej mapie nie grałem w danej drużynie, Wzioł mnie wywalił i sam wbił na moje miejsce.

Po czwarte wzioł mnie zbanował ze powiedziałem mu, ze leci skarga za nadłużywanie admina i tak mnie ukarał :

*DEAD* +_+||GoGu$||+_+ : wziol mnie wywalil sam sie wwalił

*DEAD* +_+||GoGu$||+_+ : i taka sprawiedliwasc ze strony adminow

Zapraszam na najlepsze forum Wiejska chata.pl

INIGMA killed +_+||GoGu$||+_+ with m4a1

Placus : nie bij go

INIGMA killed Pejsik' with m4a1

*DEAD* +_+||GoGu$||+_+ : i nie ozywil skarga leci

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zbanowany przez GooD Luck !

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'Obraza Admina'

[AMXBANS] Czas: '5 minut'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBANS] Twoje IP: 'IP nie pokaże :)'

[AMXBANS] ===============================================

*DEAD* Sprite : GoGu$ siema Chopie

Odwiedz nas na forum Wiejska chata.pl

*DEAD* Sprite : ej ozyw

i gdzie tu obraza ????

Chłop sie zdenerwował i mnie zbanował bo pogroziłem mu ze skarga leci ??? Jako mnie GoGuSiA bardzo to wkurzyło , bo jestem trochę człowiekiem nerwowym jak to zapewne wiecie, napisałem tę skargę...

Podsumowując proszę Ciebie misiek jako że się znamy bardzo długo żebyś mu zabrał uprawnienia administratora bo to już jest przegięcie żeby graczy banować za powiedzenie mu ze skarga leci pffff...

I tak na przyszłość Apaluje do wszystkich żeby na przyszłość dokładnie sprawdzali kogo biorą na admiana i czy dany gracz ma odpowiednie umiejętności i czy jest odpowiedzialny za swoje czyny..

Z Góry sorka za tak długą skargę ale dziś jestem poddenerwowany.

Pozdrawiam Cala administracje : Miska, Kramarq'a,Placusia, driftera,Bazinge i innych.

Do zobaczenia na serwerze GoGuS ;)

I tak na przyszłość Apaluje do wszystkich żeby na przyszłość dokładnie sprawdzali kogo biorą na admiana i czy dany gracz ma odpowiednie umiejętności i czy jest odpowiedzialny za swoje czyny..

Ta jak mowi!

Najchetniej wszystkich z JB bym wyjebal.... Znam gogusia czesto go widzialem.

Wezcie polejcie tych "adminów" betonem, bo jak z dnia na dzien czytam te skargi na temat niedorozwinietych dzieci to juz... cos sie dzieje.

Moze jestem zbyt krotko na wiejskiej ale od pewnego czasu czuje w pewien sposob wstyd ze ten serwer jest polaczony z wch...

hmm....jak narazie idzie bez przeklenstw :D Nice Job !

to nie jest mozliwe poniewaz misiek sam wybiera adminow, nie spolecznosc wch.

Ty bracie weź sobie nie pozwalaj czopie mały :-D xD

Ziomex nawet jak mama daje tacie cmoka w polik to sobie fapie -.- :-D

on wtedy myje kamienie a chuja wsadza miedzy drzwi a futryne :D

Najlepiej wyjabać wszystkich adminów bez podani i się jakoś ułoży . Dzisiaj też miałem styczność z nie ogarem tego Good czy jako mu tam daje mi bana że nie wykonuję życzeń na KD czyli życzienie przesunieta na next dzień a ten "ciul" daje bany ja pierdole -,- ogarr

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.