GoGuSeK Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Witam tu GoGuS lub jak kto woli +_+||GoGu$||+_+ Pisze te skargę na Admina Good luck ponieważ nie ogarnia AMX i za bardzo "szpanuje" adminem. Mam kilka problemow dotyczących jego grania jako admin. Po pierwsze ten człowiek jako admin powinien ogarniać serwer od FK-erów czy też cheaterów. Ja jako gracz stały wiele razy zauważyłem że ten gracz nie banuje czy też w jakiś sposób nie próbuje ukarać graczy. On działa na zasadzie "a ty jesteś spoko wiec ci wybaczę" lub "jesteś moim kumplem czy tez bratem to cie nie zbanuje" W ogolę nie ogarnia serwera. No tam czasami się zdarzy ze przeżuci gracza z CT do TT bo nie ma mikra. Po drugie wspominając z tym przeżucaniem to jak bylem w CT przeżucił mnie to TT mówiąc ze nie mam mikra, gdzie wcześniej mnie nie ostrzegając żebym powiedział coś przez mikro. I wbił na moje miejsce. Po trzecie dziś grałem na serwerze i była mapa jail_minecraft_v3 czy jakoś tak. I wszedłem sobie do CT, gdzie wcześniej na poprzedniej mapie nie grałem w danej drużynie, Wzioł mnie wywalił i sam wbił na moje miejsce. Po czwarte wzioł mnie zbanował ze powiedziałem mu, ze leci skarga za nadłużywanie admina i tak mnie ukarał : *DEAD* +_+||GoGu$||+_+ : wziol mnie wywalil sam sie wwalił *DEAD* +_+||GoGu$||+_+ : i taka sprawiedliwasc ze strony adminow Zapraszam na najlepsze forum Wiejska chata.pl INIGMA killed +_+||GoGu$||+_+ with m4a1 Placus : nie bij go INIGMA killed Pejsik' with m4a1 *DEAD* +_+||GoGu$||+_+ : i nie ozywil skarga leci [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez GooD Luck ! [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'Obraza Admina' [AMXBANS] Czas: '5 minut' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: 'IP nie pokaże ' [AMXBANS] =============================================== *DEAD* Sprite : GoGu$ siema Chopie Odwiedz nas na forum Wiejska chata.pl *DEAD* Sprite : ej ozyw i gdzie tu obraza ???? Chłop sie zdenerwował i mnie zbanował bo pogroziłem mu ze skarga leci ??? Jako mnie GoGuSiA bardzo to wkurzyło , bo jestem trochę człowiekiem nerwowym jak to zapewne wiecie, napisałem tę skargę... Podsumowując proszę Ciebie misiek jako że się znamy bardzo długo żebyś mu zabrał uprawnienia administratora bo to już jest przegięcie żeby graczy banować za powiedzenie mu ze skarga leci pffff... I tak na przyszłość Apaluje do wszystkich żeby na przyszłość dokładnie sprawdzali kogo biorą na admiana i czy dany gracz ma odpowiednie umiejętności i czy jest odpowiedzialny za swoje czyny.. Z Góry sorka za tak długą skargę ale dziś jestem poddenerwowany. Pozdrawiam Cala administracje : Miska, Kramarq'a,Placusia, driftera,Bazinge i innych. Do zobaczenia na serwerze GoGuS Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NeVeR* Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 A wiec tak. Widzialem dokladnie to co gogus mowi. Wbija na miejsce innych w ct mimo iz byl na poprzedniej mapie. Mysle ze Misiek powinienes mu odebrac Prawa administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Pozdrawiam Cala administracje : Miska, Kramarq'a,Placusia, driftera,Bazinge i innych. Jak liże adminom dupy . :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Lizodup Wasz kochany dRaGoN :* and ✪ Tytanowy Janusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGuSeK Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 Jak liże adminom dupy . :-D nie lize tylko kruwa pozdrowilem "administracje" umiesz czytac ?!?! administracji nie mozna pozdrowic tych ktocych lubie najbardziej ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 I tak na przyszłość Apaluje do wszystkich żeby na przyszłość dokładnie sprawdzali kogo biorą na admiana i czy dany gracz ma odpowiednie umiejętności i czy jest odpowiedzialny za swoje czyny.. Ta jak mowi! Najchetniej wszystkich z JB bym wyjebal.... Znam gogusia czesto go widzialem. Wezcie polejcie tych "adminów" betonem, bo jak z dnia na dzien czytam te skargi na temat niedorozwinietych dzieci to juz... cos sie dzieje. Moze jestem zbyt krotko na wiejskiej ale od pewnego czasu czuje w pewien sposob wstyd ze ten serwer jest polaczony z wch... hmm....jak narazie idzie bez przeklenstw Nice Job ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Tak jak było mówione głupie zachowanie, banowanie za obrazy itd admin zabierany. Więc wypierdalać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 GoGuSeK każdy widział co napisałam nie musisz kopiować dwa razy xD :-) ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGuSeK Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 PS: MAM nadzieje ze mnie wysluchacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 I szczerze zgadzam się z Nie Pytajem ten JB przynosi tylko wstyd W-CH Siostro Ty tak nie mów bo dzisiaj w nocy igraszki xD Nie pamietasz? xD Zaraz idziemy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGuSeK Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 ehh laga mialem xD jak to z moim kompem bywa x D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 : O Grubo !!! ziomex wbijaj na videłorozmowy na skype ino ustaw dobrze kamerke fap fap fap fap xhahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ehhh ❤ Efffelina <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Siostro Ty tak nie mów bo dzisiaj w nocy igraszki xD Nie pamietasz? xD Zaraz idziemy xD Ty bracie weź sobie nie pozwalaj czopie mały ;d xD Ziomex nawet jak mama daje tacie cmoka w polik to sobie fapie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 I tak na przyszłość Apaluje do wszystkich żeby na przyszłość dokładnie sprawdzali kogo biorą na admiana i czy dany gracz ma odpowiednie umiejętności i czy jest odpowiedzialny za swoje czyny.. to nie jest mozliwe poniewaz misiek sam wybiera adminow, nie spolecznosc wch. Ty bracie weź sobie nie pozwalaj czopie mały :-D xD Ziomex nawet jak mama daje tacie cmoka w polik to sobie fapie :-D on wtedy myje kamienie a chuja wsadza miedzy drzwi a futryne ❤ Efffelina <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ....wiedzialem ze grubo xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 on wtedy myje kamienie a chuja wsadza miedzy drzwi a futryne No wiesz musi go troche obić żeby był większy nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheXander Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Najlepiej wyjabać wszystkich adminów bez podani i się jakoś ułoży . Dzisiaj też miałem styczność z nie ogarem tego Good czy jako mu tam daje mi bana że nie wykonuję życzeń na KD czyli życzienie przesunieta na next dzień a ten "ciul" daje bany ja pierdole -,- ogarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ahahahahahahahahahahaah xD Ziomex siostra cie pojezdza zrob cos z tym (nie ze cie podpuszczam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Hahahha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Biorę Ewelinke na łózko xD 1,2,5 orgazmów;P xDDD Ale było ostro;P Tytan ty sie schowaj xD Chuju tępy;P Przyjacielu pierdolony xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Ziomex kurwa ty zdolny do orgazmu .... Buahahahah xD Ty nawet nie wiesz co z chujem zrobić jak Ci sie lać chce Piczo xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Ziomex cos szybko ci to poszlo :-) (nie ze zas cie podpuszczam) Ale drogie panie: Nie Offtopujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Ziomex by nawet psa nie zadowolił xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Dobra dosyć spamu xD Ozze prosil ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Kurwa , pierwsze słysze , że ty Adrian sie wabisz xD Hahahahha ^.^ Adrian ale Twoj chuj jest duży Chyba pod lupą ^.^ Wasz kochany dRaGoN :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts