Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycje na ZM

bruce
 Share

Recommended Posts

Witam. Moje propozycje odnosnie serwa Zombie Mod , a więc proponuje ;

-wprowadzić ciągły tryb long jump dla pierwszego zombie , rownież dla asasina

-zwiększyc hp pierwszego zombie i asasina

-usunąc klase snipera a wprowadzic surva z krową i nieskonczonym ammo,

-usunąc odpychanie zombie (jak sie w niego napieprza) ; dla mnie osobiscie szkoda slow

-wprowadzic kupno nieskonczonego ammo

-wprowadzic tryb plaga , czyli gracze są dzieleni na pol ( ludzie vs. zombie ) przy czym w teamie ludzi wystepuje jeden surv a w teamie zombie jeden asasin

-usunąc tryb zamrazanie + zabieranie hp zombie ( chodzi oto aby nie zabieralo hp gdy sie zamraza i jak sie strzela rownoczesnie)

-wprowadzic klasy zombie

-usunac zrespianie sie zombie

Dzieki. to tyle z mojej strony , zostawiam Was z tym przemysllcie to sobie.

nie wiem czy ozze lub rekin cos zmeiniali ale jak ja tam ustawialem to:

dokladnie kazde zombie mialo LJ

pierwsze zombie ma 2x wiecej hp od pozostalych, assasin ma mnoznik hp zalezny od ilosci graczy

-usunąc klase snipera a wprowadzic surva z krową i nieskonczonym ammo,

no niby ten sniper jest wkurzajacy ale survek posiada moc wkurwiania ludzi :D

dodam od siebie ze mi nemesisa brakuje rzadko sie pojawia :D

-usunąc odpychanie zombie (jak sie w niego napieprza) ; dla mnie osobiscie szkoda slow

teoretycznie da sie to zmienic w ustawieniach, ale jak zombie nie bedzie odpychac to human ma male szanse na jakikolwiek ruch.

dodam jeszcze zeby usunac ten badziew " gdy zamrozimy zombie to ono moze przyjmowac obrazenia"

mialem taki plan wgrac ten plugin ale nie dzialal amxx.pl i alliedmods a z innych gownien nie pobieram plugow.

-wprowadzic tryb plaga , czyli gracze są dzieleni na pol ( ludzie vs. zombie ) przy czym w teamie ludzi wystepuje jeden surv a w teamie

to chyba jest wylaczone o ile dobrze pamietam, ten tryb tez jest fajny ale zamiast niego wole assasina

-wprowadzic klasy zombie

czemu nie

jest to wgrane w ogole?

Niech jest tak jak jest. Mnie osobiscie ZM sie podoba - zarowno ludzie jak i zombie maja rowne szanse. Poza tym zombie sie respia wiec nawet dobrze ze mozna nawalac na frozen`ie

wlasnie chujowo zamrozisz chuja i on biedny szans nawet nie ma...

Myślę , że to jest jednak trochę potrzebne bo wtedy human nie ma szans .

Akurat wtedy zombie nie ma szans , wyobraź sobie , że jest jedne human w dobrej kampie , i strzela cały czas .

-wprowadzic klasy zombie

Nie jestem za tym .

Gdyby tego nie było to podczas rozgrywki jak zginoł gracz grając zombie zazwyczaj wychodzi z serwera .

To może może , nawet tak można zrobić.

Wtedy human jest zbyt wolny aby zabić nemesisa , jedynie można wgrać "Adrealine " na takie przypadki lub odpychanie assasina .

Przy okazji cześć i przepraszam , że mnie tyle nie było no , ale sprawy osobiste :P

grałem na servie o takich ustawieniach jakie wymienił bruce i było tam duzo graczy no i jak i zombi tak i human mieli jednakowe szanse tylko jednak humanem potrzebuje ammo pakuów wiadomo na poczatku hujowo bedzie ale po dluzszym graniu to nawet zombi niema szans ^.^ tylko trzeba ogarniac a nie jak zombie zuca na ostatniego humana hejka to kurwa mac odemnie ban perm :)

"Adrealine "

jest wgrana ;)

lasnie chujowo zamrozisz chuja i on biedny szans nawet nie ma...

Dokladnie, 2 zamrazajace i jak kto ogarnia to zombie jest bez szans.

A zamiast dorzucania klas zombie to moze zrobic tak zeby byl

- Sniper

-Assasin

I dorzucic klasyczne tryby z nemesisem i survivorem?

to i tak mowie ze jest to pojebane bedziemy stac w 1 miejsciu nonstop bo zaden server z wiejksiej chaty juz nie idzie do przodu, stoimy w miejscu a stojac w miejscu cofamy sie wiejska chata miala juz swoje 5 minut niekiedy zastanawiam sie czy to niejets strata czasu siedzenie na wiejskiej jak niema nikogo znajomego

axel Ty od dluzszego czasu tylko narzekasz. Pierdolisz ze siedzenie na wiejskiej to strata czasu bo nie ma nikogo znajomego - to idz na inna siec, na pewno tam bedzie w chuj znajomych. Nie znosze malkontentow i rzygac mi sie wraz z kazdym Twoim kolejnym postem. A teraz sie obraz i sobie pojdz - to byloby w Twoim stylu.

Co do serwera - zadnych zmian bo juz sie zaczyna kombinowanie. Na poczatku chcieliscie biohazarda, w ktorym nie ma zadnego trybu procz infekcji. Assasin i sniper zostaja jako urozmaicenie raz na 10 rozgrywek. Nieskonczone ammo? na pewno nie bedzie, zombi nie ma wtedy zadnych szans. Zamiast tego macie 'Swiateczny minigun' za 28k - mozecie naparzac ile chcecie o ile bedziecie mieli tyle ap zeby to kupic.

ave

rekin poszedł bym na inną siec ale chyba zostane bo widze jak cie to naprawde denerwóje ze mam swoje zdanie na temam wiejskiej tymbardziej duzo gadacie a huja robicie i niemow mi ze pierdole bo taka prawda na CS 1.6 zaczołes cos robic od niedawan bo siedziałem na TF moze i lepiej jak bys ty tam wrucił bo tu nic nie wnosisz nowego "tak jak ja ale to nie ja jestem zeby tu cos nowego robic" a co do propozycji wprowadziłes jakies jebane autokampy z granatnikiem i na huj to tu koles proponuje duzo przydatnych elementów do gry a ty mowisz stop nic nie wprowadzamy ma to jakis sens. 1 atutem jest to ze wiejska jest chyba twoja i misika ale juz sam niewiem kto jest włascicielem wiejskije i juz mnie to huj opchodzi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.