Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

skarga na fazi :)

Recommended Posts

Witam

Zkladam tą skarge dlatego iż widzialem pare glupich zachowan faziego. A wiec tak, Tak^^ mial mnie dednac w next rundzie( nie wazne z jakiego powodu) a w next rundzie byl WG. I zamiast przeczekac zabawe i dednac mnie po zabawie to glupie zachowanie faziego ,

Placus died

!G[iNFO]Jezeli chcesz otworzyc sklep wpisz /Shop

ADMIN Fazi': zgladzil Placus <-------- T U T A J

* You cannot use the magic marker when you are dead.

Zapraszam na najlepsze forum Wiejska chata.pl

Placus died

* You cannot use the magic marker when you are dead.

"mp_timelimit" changed to "0"

Placus : dobra ide na forum :)

Odwiedz nas na forum Wiejska chata.pl

Placus : zaraz ja cie zgladze

Masterczulki :D killed Pejsik' with awp

Witam

Chcialem zglosic, ze Fazi nad uzywa admina, poniewaz Placusa zgladzil na zabawie a nie po. I jeszcze zauwazylem, ze jak SzalonyGoGo byl w ct to Fazi sie pytal czy ma mikro. Duzo osob napisalo ze ma a Fazi go wywalil. I to by bylo na tyle.

kurwa zamiast siadac przed komputer pisowni sie kurwa nauczcie jebane nieuki, gimbusy pierdolone potem ktos to czyta i mysli ze same kurwiszcze tutaj siedza... Wesolych swiat tepe kurwy, pierdolone konfitury mam szczera nadzieje ze zginiecie w tej gimbazie.

ELO smiecie.

Hmm. Wiesz czemu cie dedałem ? Bo nadużywałeś adma odradzając się. Jak slaynoles Tak^^ on nie mógł się odrodzić i całą runde był ded. Więc oddałem ci za niego, żebyś tak jak on był całą runde ded. A co do szalonego pisałem mu, żeby coś powiedział przez mikro !, a on nic więc go wywaliłem. Ty też powinieneś dostać punkt karny za nadużycie adma poprzez odradzanie się bo te kille były w jednej rundzie. Niech Tak^^ się wypowie i zobaczymy. To tyle myślę, że odzyskam adma ponieważ ja tu nie zawiniłęm ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.