*NeVeR* Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Witam Zkladam tą skarge dlatego iż widzialem pare glupich zachowan faziego. A wiec tak, Tak^^ mial mnie dednac w next rundzie( nie wazne z jakiego powodu) a w next rundzie byl WG. I zamiast przeczekac zabawe i dednac mnie po zabawie to glupie zachowanie faziego , Placus died !G[iNFO]Jezeli chcesz otworzyc sklep wpisz /Shop ADMIN Fazi': zgladzil Placus <-------- T U T A J * You cannot use the magic marker when you are dead. Zapraszam na najlepsze forum Wiejska chata.pl Placus died ADMIN Fazi': zgladzil Placus <-------- T U T A J * You cannot use the magic marker when you are dead. "mp_timelimit" changed to "0" Placus : dobra ide na forum Odwiedz nas na forum Wiejska chata.pl Placus : zaraz ja cie zgladze Masterczulki killed Pejsik' with awp ADMIN Fazi': zgladzil Placus <-------- T U T A J Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPK123 Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Witam Chcialem zglosic, ze Fazi nad uzywa admina, poniewaz Placusa zgladzil na zabawie a nie po. I jeszcze zauwazylem, ze jak SzalonyGoGo byl w ct to Fazi sie pytal czy ma mikro. Duzo osob napisalo ze ma a Fazi go wywalil. I to by bylo na tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 admin zabrany tak się nie będę bawił kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Duzo osob napisalo ze ma a Fazi go wywalil. pisac to oni moga jak sie nie odezwal to jego sprawa, fazi mogl go wywalic admin zabrany tak się nie będę bawił kurwa ale tak bratu?? :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 kurwa zamiast siadac przed komputer pisowni sie kurwa nauczcie jebane nieuki, gimbusy pierdolone potem ktos to czyta i mysli ze same kurwiszcze tutaj siedza... Wesolych swiat tepe kurwy, pierdolone konfitury mam szczera nadzieje ze zginiecie w tej gimbazie. ELO smiecie. Club and melemele 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 to co UP p.s. WYpierdalać Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Wesolych swiat tepe kurwy, pierdolone konfitury z ciebie taki raper jak do dupy papier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazi' Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Hmm. Wiesz czemu cie dedałem ? Bo nadużywałeś adma odradzając się. Jak slaynoles Tak^^ on nie mógł się odrodzić i całą runde był ded. Więc oddałem ci za niego, żebyś tak jak on był całą runde ded. A co do szalonego pisałem mu, żeby coś powiedział przez mikro !, a on nic więc go wywaliłem. Ty też powinieneś dostać punkt karny za nadużycie adma poprzez odradzanie się bo te kille były w jednej rundzie. Niech Tak^^ się wypowie i zobaczymy. To tyle myślę, że odzyskam adma ponieważ ja tu nie zawiniłęm ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 [...] ded'ałem [...] ded [...] ded [...] dead kurwa dead!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 zawiniłęm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts