Fazi' Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 (edited) Imie: Adam Wiek: 14 Nick w cs'e: Fazi' Nick STEAM: nie posiadam Ile grasz na serwerach wch? : dużo Średnio godzin? : OMG co za pytania xD Nwm dokładnie Zajęcia: Whats ? xD Zajmuję się budownictwem i graniem w cs'a :-D Miałem admina? : Tak i to pełno razy Gdzie? : cs-gra JB,cspukawka GunXpMod, FFA, 4fun, ,WCH JB itd. Umiejętności : AMX 8/10 Co mogę zaproponować? : Milszą atmosfere na serwie i ogar. Dlaczego ja? : Bo nadaję się na admina znam komendy. I pomogę Miskowi ogarniać, złozył bym podanie na opiekuna ale pewnie kązdy będzie na Nie, a zależy mi na tym serwie, żeby coś z niego wkońcu wyrosło :-) Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak Linki do 10 reklam: http://cs-gra.pl/-vt73032.htm#192373 Zobacz temat - wiejska-chata.pl - FreedoM Strike CS 1.6 CS-Wloclawek.eu - Sieć Serwerów Counter-Strike :: Zobacz temat - wiejska-chata.pl cs-baraki :: Zobacz temat - wiejska-chata.pl Cs-Reklamodawca.pl :: Zobacz temat - wiejska-chata.pl HeadShot.czo.pl :: wiejska-chata.pl wiejska-chata.pl cs-szambo.pl :: Zobacz temat - wiejska-chata. Edited December 24, 2012 by Zinbo Czerwony kolor jest dla admina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Jak dal mnie na Tak ogarnija chłopka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Średnio godzin? : OMG co za pytania Nwm dokładnie Rozumiem ze przed komputerem tracisz wiekszosc dziecinstwa skoro tracisz poczucie czasu... Zajęcia: Whats ? Zajmuję się budownictwem Taa... Ukladanie domków z gruzu Miałem admina? : Tak i to pełno razy nozesz kurwa... Co mogę zaproponować? : Milszą atmosfere na serwie i ogar. Miłą*. Smiem wątpic, a duzo sie na twoj temat naczytalem... Dlaczego ja? : Bo nadaję się na admina znam komendy. Smiem watpic x2 Skoro znasz komendy to czemu nie ma znajomosc amx`a w 100% ? I pomogę Miskowi ogarniać, złozył bym podanie na opiekuna ale pewnie kązdy będzie na Nie, a zależy mi na tym serwie, żeby coś z niego wkońcu wyrosło Urosło*. Nie chce juz tego komentowac bo to jest wrecz absurdalne to co mowisz.... (przynajmniej w wiekszosci) Podsumuwując: Niezbyt mnie przekonujesz co do pelnienia tej funkcji. Steam wymagany kurwa! Ortografia tez kurwa! Narazie neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Jeśli mnie moja matematyka nie myli i oczy nie zawodzą to widze tam 8 reklam . Chyba , że źle widze xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Zdjąłeś mu admina a teraz jesteś na tak;) Weź to lepiej zamknij na NIE:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Zdjąłeś mu admina a teraz jesteś na tak Jak on bana nie miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 NIE KURWA, dość już 14 LETNICH JEBANYCH BACHOROW od czegos wkonsu są te wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Wiek: 14 Zajęcia: Whats ? Zajmuję się budownictwem i graniem w cs'a Chyba klockami lego ❤ Efffelina <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Na NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts