Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wybronienie Faziego

Recommended Posts

Więc Placus napisał skargę na Faziego, niepodał dlaczego Fazi go Slaynął. A dlaczego go slaynął? Bo go prosiłem.. Graliśmy w Quiz RPK został ostatnim więzniem. Źle wykonął moje polecenie więc go zabiłem. W next rundzie (Był Free Day) kochany pan admin Placus slaynął mnie bo "Bez podstawnie zabiłem RPK". Gracze pisali mu (w tym 2adminów), że mogłem go zabić bo mu odliczałem. Więc poprosiłem Faziego żeby slaynął Placusia żeby mu oddać, dlaczego? Bo slaynął mnie bez powodu. Jedyną osobą winną jest Placus. Proszę Miska żeby oddał Faziemu admina bo jest jednym z niewielu osób które posiadają admina, a ogarniają. Admina powinien stracić Plasuś. Ponieważ 3 razy się odradzał. Ja adminem nie jestem, niemam takiej możliwości do odrodzenia więc całą runde byłem martwy. A cwaniaczek Placek mógł się odrodzić i skorzystał z tego 3razy. Tak jak już mowiłem wyżej. Proszę o oddanie Faziemu admina. Bo jeśli ktoś powinien stracić admina, to jest to Placuś.

Mam nadzieję że Misiek to przeczyta i wyciągne konsekwencje w stronę Placucha który celowo zataił dlaczego Fazi go slaynął. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

Tez sobie wczoraj wbilem na jb, gdzie byl przewielebny wyzej wspomniany gracz Placus, co nie zna zasad. A bylo to tak....

Po otwarciu cel, prowadzacy powiedzial, ze idziemy "na pagorek, ktory jest przed celemi", w tym nie upomnial sie nic o tym, ze jaknajkrotsza i naszybsza droga. Ja zaczolem banyhop'owac w strone gr. Ten nieogar zaczol odliczac od 5. Nie wbiem do gr, zostały mi 2 sec, jak ct mnie zabilo. A ten debil co zasad nie zna pisal mi, ze to nie byl FK i, ze dobrze zrobil... :stop: Moim zdaniem powinienes misiek zabrac mu adma, bo on nawet nie ogarnia co to jest fk. :hmmm:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.