Purple Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 nick: ()$ka demko : http://www.sendspace.com/file/26bxcg IP : http://www.sendspace.com/file/1sxrkt czit: ab wÂłasne uwagi : podszywanie siĂŞ pod admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 PrzecieÂż siĂŞ nie podszywa :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 JeÂ?li popatrzeĂ? na niki to nie ale widaĂ? Âże chciaÂł Âżeby kaÂżdy myÂ?laÂł Âże to prawdziwy o$ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Pewnie, ¿e nie : jakbym chcia³, ¿êby mnie brano za osielskiego da³bym nick "o$ka" :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 sprĂłbuj daĂ? 0$ka tak jak ja mam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jo juz probowol ale mje kikuje :/ Bo oska mi kiedys kozol grac na jebo nicku zeby wszyscy mysleli ze jest dobry H@H@H@H@H@ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 WyszÂło na jaw, oj osiek osiek... :roll: Na moim za to moÂżesz, nie mam admina :oops: :oops: :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 no a Ursek wkoĂ?cu po paru latach se steama zakupiÂł haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Jo juz probowol ale mje kikuje :/ Bo oska mi kiedys kozol grac na jebo nicku zeby wszyscy mysleli ze jest dobry H@H@H@H@H@ xD tak i wtedy pierwszy raz w zyciu bylem lepszy od Ciebie hahaha kloÂłsed ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts