Misiek` Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Witam, Szukam osoby takiej co by mi pomogła przekierować serwer na hosting pukawka proszę o pomocy Pozdrawiam Misiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Ale jak chcesz to zrobić 2 serwery będziesz utrzymywał i że z tego serwa będzie na ten serwer na pukawce przekierowywalo? O to Ci chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 szukasz pluginu ,który przekierowuje. W amxx.cfg dopisujesz odpowiednie komendy ,a w nich zawierasz oczywiście IP i jeżeli będzie hasło to i hasło. Ten plugin oczywiście dopisujesz do pliku plugins.ini restartujesz serwer i powinno działać. Nie mam czasu Ci tego szukać. Pukawka jest dobrym hostingiem i stabilnym nie to co Twój aktualny i postawiony we Francji. Obyś dał radę wszystkich graczy przerzucić to wtedy będę za tym aby ten serwer dalej trzymać. Skoro już jestem przy JB to chciałbym coś jeszcze napisać. Jak dobrze wiesz serwer JB jest przepchany adminami, jest to serwer W-CH i jako Technik chciałbym mieć do niego dostęp w razie potrzeby zrestartowania czy zmiany mapy albo ewentualnie coś naprać (choć się za wiele na JB nie znam to w sprawie pluginów nie pomogę) więc hasło do FTP byłoby wskazane. Ale to w późniejszym czasie, chodzi mi teraz głównie o sprawę administracji, proszę Cię Misiek abyś zaczął w końcu szukać bardzo odpowiedzialnych ludzi na to stanowisko. Jeżeli ja tam wejdę (czy ktokolwiek inny) nie chcę słyszeć pisków już przy ładowaniu mapy, to nie jest przedszkole ,a PEGI tej gry to 16+. Sam w sobie mod jest charakterystyczny dla młodych graczy ale trzeba tam dobrej ręki aby to ogarnąć, przecież są takie serwery i sam na takich grałem gdzie w CT (jako prowadzący) byli tylko ludzie po mutacji. Każdy admin na serwerze JB powinien być zarejestrowany na forum i jeżeli tego nie zrobi w przeciągu 2 tygodni powinien się pożegnać z tą funkcją. Niech zapamięta, że admina na W-CH dostaną osoby, które są charakterystyczne, ogarnięte. Nie chcę abyś zaraz zrobił jakąś restrykcję graczy, tylko w sposób stopniowy wraz z przeprowadzką opanował tą sytuację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Lepiej daj w nazwie serwera zmiana IP bo tak to nic nie da jak każdy wejdzie na serwer a i tak nowego ip nie zapisze ✪ Vadal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewentualnie Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 A nie chodzi tutaj o Alias. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts