Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Kacper

Nick w cs'e: Tak^^ (Teraz iniGJunior)

Nick STEAM: peer69 (nie posiadam oplaconego konta counter strike, moge zalatwic sobie dostep do steam podczas gry lecz nie bede mial Steam ID)

Ile grasz na serwerach wch? : ok. 2 tygodni.

Średnio godzin? : ok. 4h dziennie

Zajęcia: Jedyny wolny czas poświęcam imprezowaniu oraz wszelakim grą.

Miałem admina? : Tak, wiele razy.

Gdzie? : Serwery te nadal istnieją, nie chcę robić reklamy.

Umiejętności : Na wysokim poziomie umiejętność posługiwania sie amx oraz komendami dodatkowymi.

Co mogę zaproponować? : Częsty pobyt na serwerze, z czym się wiąże częsta obećność admina.

Dlaczego ja? : Gram naprawdę dużo, wdaję się w mało konwliktów.

Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak

Linki do 10 reklam: Rozmawiałem na ten temat z Miskiem, reklamy zaczne robić od jutra ponieważ tymczasowo jestem u kuzyna. Ma bardzo słabego neta czyli 10 reklam robiłbym z 2godziny.

@EDIT: Ktoś właśnie ukradł steam, mam tego dosyć.. 100zł poszło się je*ać.... Już nie będę kupywał steam ponieważ do moje 3konto które straciłem. Informacje o koncie steam są już nieaktualne

Linki do 10 reklam: Rozmawiałem na ten temat z Miskiem, reklamy zaczne robić od jutra ponieważ tymczasowo jestem u kuzyna. Ma bardzo słabego neta czyli 10 reklam robiłbym z 2godziny.

@EDIT: Ktoś właśnie ukradł steam, mam tego dosyć.. 100zł poszło się je*ać.... Już nie będę kupywał steam ponieważ do moje 3konto które straciłem. Informacje o koncie steam są już nieaktualne

kolejny kurwa który mysli, że nas okłamie

Ile grasz na serwerach wch? : ok. 2 tygodni.

Nie

Ja mam konto dluzej od ciebie (steam) i mam tam wiele gier wiec nie rozumiem jak ktos ci moze konto zajebac... a ze maila masz chujowego to nie moja wina. Haslo qwerty12345 zapewne... Pozdrawiam i zal dupe sciska jak czytam ze nie zrobia reklam bo sa ... albo maja slabego neta albo chuj wie co jeszcze. Na Nie. Dziekuje i do widzenia, a ze dopiero za rok masz 16 to mnie nie obchodzi twoja data urodzin. Kurwa!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.