Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Soccer Jam

Ozze
 Share

Recommended Posts

Moglyby byc 2 sokery ja nie widze przeszkod, ale skoro nie rozumiecie, ze bezsensem jest dawac jednego sokera za drugim, to nie moja wina...

Osobiscie dzisiaj widzialem, byl jeden soker jakos ludzie to przezyli po czym admin, zmienil sobie na drugiego sokera, po czym polowa ludzi wyszla.

Ozze dobrze mówi, wyjebać w pizdu, żeby te smarki jeszcze grały, to można by było przeżyć, ale im sprawia przyjemność zabijanie z kosy i przedłużanie gry w nieskończoność, odbijając sobie od ściany czy od przeciwnika, nie takiemu piłki nie zabierzesz ni nic. Zaorać to i posiać owies!

Trix został zmieniony, bo ludzie nie potrafil isie dostosowac, zeby nie biegac z pilka po trybunach.

Dlatego teraz jest pilka gdzie mozna biegac tylko i wylacznie po boisku, wszytko inne jest zablokowane.

Ewentualnie mozna by zrobic vote czy przywracamy trixa czy zostaje ten o jest aktualnie.

Ja jestem na wielkie NIE, zeby na serverze byly 2 sokery,

Nie rozumiem tej nagonki na SJ. Proszę o propozycję dobrego grywalnego SJ zaś resztę usunę... USUNĘ. Gra z modem Soccerjam ma być urozmaiceniem codziennego strzelania.

Poznaliście już mod INVIS? Jeżeli tak to wiecie na czym on polega i domyślacie się, że będzie on również grany na jednej- maksymalnie dwóch mapach dziennie. Zostanie on skonfigurowany na tyle, aby był dostępny 20 sekund po włączeniu mapy i bez prośby admina. Postaram się wgrać mapcycle nocny rozpoczynający się od 24:00 gdyż wtedy gra bardzo mało osób.

Teraz dla tych, którzy nie znają jeszcze nie znają w/w modu. Polega on na tym, że automatycznie plugin przerzuca jednego gracza do TERRO ,a resztę do ANTY. Ta osoba dostaje tylko i wyłącznie nóż i brak możliwości podniesienia jakiejkolwiek broni, ma 100HP i jest całkowicie niewidzialny, nie posiada cienia. Ułatwieniem dla CT jest plugin BF2 gdzie po najechaniu myszką widoczny jest napis. Jest to bardzo ciekawe i czasami trzeba się zastanowić jak podejść przeciwnika aby go zabić. Była już taka sytuacja gdzie niewidzialny zabijał 15-16 graczy, lecz to się rzadko zdarza. MOD cieszy się popularnością i grywalnością co już sprawdzaliśmy z innymi adaminami. ZERAZ... ZARAZ ale skoro jest 19 slotów i mod przerzuca ich wszystkich do jednej drużyny to czy nie brakuje respawnów? - Brakuje, dlatego wybrałem takie mapy aby sprawiały przyjemność dla graczy czyli "wall; fy_stoneworld". Sam zmodyfikiwałem im respawny dlatego nie będzie zabijania na respie.