Ozze Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 A wiec prosilbym o calkowite usuniecie jednego z sj`tow. Gdyz w liscie wyboru map jest co prawda tylko jeden ale przez konsole mozna sobie tez zmienic na sj_trix_zone i znow dzieje sie to ze przez 2 godziny leci pilka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Malouda*** Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 No chyba ty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 Moglyby byc 2 sokery ja nie widze przeszkod, ale skoro nie rozumiecie, ze bezsensem jest dawac jednego sokera za drugim, to nie moja wina... Osobiscie dzisiaj widzialem, byl jeden soker jakos ludzie to przezyli po czym admin, zmienil sobie na drugiego sokera, po czym polowa ludzi wyszla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Ozze dobrze mówi, wyjebać w pizdu, żeby te smarki jeszcze grały, to można by było przeżyć, ale im sprawia przyjemność zabijanie z kosy i przedłużanie gry w nieskończoność, odbijając sobie od ściany czy od przeciwnika, nie takiemu piłki nie zabierzesz ni nic. Zaorać to i posiać owies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Py Py Pyrcia Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 nie niene niene jak to tak? ja ostatnio w ogole nie widzialam zeby sj był grany! niech włączają admini tylko tego sj po zrobieniu vot'a :>> bo trix jest lepszy i wiekszy i wszytsko widac ❤ Efffelina <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 Trix został zmieniony, bo ludzie nie potrafil isie dostosowac, zeby nie biegac z pilka po trybunach. Dlatego teraz jest pilka gdzie mozna biegac tylko i wylacznie po boisku, wszytko inne jest zablokowane. Ewentualnie mozna by zrobic vote czy przywracamy trixa czy zostaje ten o jest aktualnie. Ja jestem na wielkie NIE, zeby na serverze byly 2 sokery, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Popieram ozze ew niech zostana 2 ale żeby czasy były inne tj 6 bramek lub 5 min pomiędzy nimi bo niekeidy sj potrafi 2 h napierdalać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 No chyba was pojebało... Sj ma zostac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 a jakby ustawić czas na sztywno nie zależnie od bramek tj na te 15-20 minut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 No chyba was pojebało... Sj ma zostac Bedzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Bedzie 1 No może byc. Ale sj_trix_zone . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Nie rozumiem tej nagonki na SJ. Proszę o propozycję dobrego grywalnego SJ zaś resztę usunę... USUNĘ. Gra z modem Soccerjam ma być urozmaiceniem codziennego strzelania. Poznaliście już mod INVIS? Jeżeli tak to wiecie na czym on polega i domyślacie się, że będzie on również grany na jednej- maksymalnie dwóch mapach dziennie. Zostanie on skonfigurowany na tyle, aby był dostępny 20 sekund po włączeniu mapy i bez prośby admina. Postaram się wgrać mapcycle nocny rozpoczynający się od 24:00 gdyż wtedy gra bardzo mało osób. Teraz dla tych, którzy nie znają jeszcze nie znają w/w modu. Polega on na tym, że automatycznie plugin przerzuca jednego gracza do TERRO ,a resztę do ANTY. Ta osoba dostaje tylko i wyłącznie nóż i brak możliwości podniesienia jakiejkolwiek broni, ma 100HP i jest całkowicie niewidzialny, nie posiada cienia. Ułatwieniem dla CT jest plugin BF2 gdzie po najechaniu myszką widoczny jest napis. Jest to bardzo ciekawe i czasami trzeba się zastanowić jak podejść przeciwnika aby go zabić. Była już taka sytuacja gdzie niewidzialny zabijał 15-16 graczy, lecz to się rzadko zdarza. MOD cieszy się popularnością i grywalnością co już sprawdzaliśmy z innymi adaminami. ZERAZ... ZARAZ ale skoro jest 19 slotów i mod przerzuca ich wszystkich do jednej drużyny to czy nie brakuje respawnów? - Brakuje, dlatego wybrałem takie mapy aby sprawiały przyjemność dla graczy czyli "wall; fy_stoneworld". Sam zmodyfikiwałem im respawny dlatego nie będzie zabijania na respie. ❤ Efffelina <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 invis jest super sj też przeżyjemy pod warunkiem że będzie jeden i admin nie będzie maił możliwości na changelevel jak już tylko głosowanie, nie chcę kablować alejeden z adminów uwielbia tę mape i jest skory to włącznia jej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Chyba wiem który Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 każdy wie ale nikt nie bedzie mówił bo "nie wypada" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 A no , taki to ten Naród Polski . xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Malouda*** Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Ja też wiem o kogo chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 najlepiej usunac flagi adminowi ktory to zmienił "mape" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Luda , spokojnie nie będę na Ciebie kablowała . :-D heheh xD Taki czołg :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Malouda*** Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Axel kiedy wbijasz na palm bicza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted December 28, 2012 Author Report Share Posted December 28, 2012 Sprawa załatwiona. Zamknijcie prosze, zeby obylo sie bez wiekszego spamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 dobra ozze bez spamu. Axel kiedy wbijasz na palm bicza? tak chyba po nowym roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts