Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Hymn dla serwerowni wiejska-chata

Recommended Posts

Siema kurwa mac znalazlem cos ciekawego w necie na youtube i proponuje zeby to kurwa byl hymn serwerowni i pierdole czy ktos mnie wysmieje mam wyjebane macie tu kurwa link podaje kurwa mac

http://www.youtube.com/watch?v=eV7NhKEz0eA pierwszy laureat do wiejskiego oskara

teledysk tamtego xD

nastepny kurwa laureat do oskara kurwa mac

nastepne gowno do oskara

A naprzyklad jak jakis nowy przezucacz gnoju wejdzie na serwer to przywitanie bylo by takie

http://www.youtube.com/watch?v=7C42Zgwh5_M SLUCHAC TEGO GOWNA

Jak kurwa laskawie zastanowicie sie do chuja to kurwa napisac mi prosze co sadzicie o tych popierdolonych linkach ja pierdole.

kurwa mac

to kurwa byl

i pierdole

mam wyjebane macie tu kurwa link podaje kurwa mac

nastepny kurwa laureat

oskara kurwa mac

nastepne gowno

Jak kurwa laskawie

do chuja to kurwa napisac mi

tych popierdolonych linkach ja pierdole.

Tak, jesteś zajeeebisty bo klniesz.

kramarq zapomnialem ciebie geje lepia w swieta i masz podniete bo ci minete robia 24/7 bo oczywiscie jestes pierdolona dziwka co daje dupy graczom takich jak '' Niepytaj'' i ''CyCu'' a oni strzelaja ci minete hahahahaha wzamian hahahahaha

biznes sie kreci dla kramarq'a dziwka i lamus w jednym ;d a jego pieski to lapia jak kurwa jakas kosc :D

na matke ci nie bede wjezdzal po chuj jak moge bezposrednio tobie cisnac a pozatym po chuj mi ban na tydzien na forum

wiem ze lubisz takie klimaty cycu wkoncu FIUTARZ to porzadna praca dla kurewek hahahaha takich jak ty :-)

na twoim miejscu zmienil bym nick na FIUT xD bardziej ci pasuje hahaha

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.