Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie:Mateusz

Nick w cs'e:Xander

Nick STEAM:Nie mam nie stety ale prawdo podobnie będę kupywał po świętach

Ile grasz na serwerach wch? :Gram na serwerze od powstania

Średnio godzin? :1-5 zależy od wolnego czasu

Zajęcia: Szkoła dziewczyny, Piłka nożna

Miałem admina? :Tak

Gdzie? :cs-gra , tutaj na JB kiedyś miałem i teraz i na HS-serwer

Umiejętności :5/10

Co mogę zaproponować? :Ponieważ używam polskiego języka, jestem miły, niektórzy mnie kojarzą i jestem lubiany. Opiekun to osoba, która jest odpowiedzialna za porządek, jak i dba o przyszłość forum. Ja taką osobą będę. Nie posiadam warnów, znam także bardzo dobrze regulamin.

Dlaczego ja? :Odpowiedz jest też up ale pomogę w czasie wolnym będe dbał o forum

Czy będę dawał Składkę na admina?:Oczywiście

Linki do 10 reklam: Reklamy zrobię na 100000000000000% ale niestety muszę teraz kończyć

Ile grasz na serwerach wch? :Gram na serwerze od powstania

hahahaha, chyba kpisz, ja gram 1,5 roku i to je wchuj mało

Linki do 10 reklam: Reklamy zrobię na 100000000000000% ale niestety muszę teraz kończyć

Spierdalaj :)

To jakas kpina, najlepiej zamknijcie od razu, chyba że Tytan bedzie chciał poedytowac posty

OMG. Mowisz ze musisz konczyc a caly czas sie idioto lampisz na ten temat.... zalosny jestes....

Jestem na nie. dziekuje dobranoc bo jak patrze na takich typow to rece opadaja i sie zastanawiam - Do czego dazy ewolucja?

Wogole masz jakies doswiadczenie w pisaniu pluginów?

ja gram 1,5 roku

Ciekawe ;d ja nawet tyle tutaj nie gram , a z tego co wiem to ty byłeś jeszcze później ode mnie ...

Z tym to rzeczywiście trochę przesadziłeś .

Ponieważ używam polskiego języka

A myślałem , że to fiński ...

Dlaczego ja? :Odpowiedz jest też up ale pomogę w czasie wolnym będe dbał o forum

Wytłumacz mi w jaki sposób będziesz dbał o forum .

Niee pytaj gimbusie zapytaj się sam siebie czy umiesz pisać pluginy ;d

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.