TheXander Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Imie:Mateusz Wiek:15 Nick w cs'e:Xander Nick STEAM:Nie mam nie stety ale prawdo podobnie będę kupywał po świętach Ile grasz na serwerach wch? :Gram na serwerze od powstania Średnio godzin? :1-5 zależy od wolnego czasu Zajęcia: Szkoła dziewczyny, Piłka nożna Miałem admina? :Tak Gdzie? :cs-gra , tutaj na JB kiedyś miałem i teraz i na HS-serwer Umiejętności :5/10 Co mogę zaproponować? :Ponieważ używam polskiego języka, jestem miły, niektórzy mnie kojarzą i jestem lubiany. Opiekun to osoba, która jest odpowiedzialna za porządek, jak i dba o przyszłość forum. Ja taką osobą będę. Nie posiadam warnów, znam także bardzo dobrze regulamin. Dlaczego ja? :Odpowiedz jest też up ale pomogę w czasie wolnym będe dbał o forum Czy będę dawał Składkę na admina?:Oczywiście Linki do 10 reklam: Reklamy zrobię na 100000000000000% ale niestety muszę teraz kończyć Bazinga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Ile grasz na serwerach wch? :Gram na serwerze od powstania hahahaha, chyba kpisz, ja gram 1,5 roku i to je wchuj mało Linki do 10 reklam: Reklamy zrobię na 100000000000000% ale niestety muszę teraz kończyć Spierdalaj To jakas kpina, najlepiej zamknijcie od razu, chyba że Tytan bedzie chciał poedytowac posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Pf na opiekuna to steam i ciekawe jak ty panel ftp ogarniesz jak amx nie ogarniasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 OMG. Mowisz ze musisz konczyc a caly czas sie idioto lampisz na ten temat.... zalosny jestes.... Jestem na nie. dziekuje dobranoc bo jak patrze na takich typow to rece opadaja i sie zastanawiam - Do czego dazy ewolucja? Wogole masz jakies doswiadczenie w pisaniu pluginów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 ja gram 1,5 roku Ciekawe ;d ja nawet tyle tutaj nie gram , a z tego co wiem to ty byłeś jeszcze później ode mnie ... Linki do 10 reklam: Reklamy zrobię na 100000000000000% ale niestety muszę teraz kończyć Z tym to rzeczywiście trochę przesadziłeś . Ponieważ używam polskiego języka A myślałem , że to fiński ... Dlaczego ja? :Odpowiedz jest też up ale pomogę w czasie wolnym będe dbał o forum Wytłumacz mi w jaki sposób będziesz dbał o forum . Niee pytaj gimbusie zapytaj się sam siebie czy umiesz pisać pluginy ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 [...] jestem miły, niektórzy mnie kojarzą i jestem lubiany. nie jestes mily 0.o , ale cb lubie niec sie nie zmieni.... ale na tak ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts