Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na...Misiek

Recommended Posts

Witam. Nie wiedziałem w jakim temacie to napisać, więc napisałem tutaj. Otoż wczoraj, o godzinie 22:44 wysłałem sms aby zakupić vipa na serwerze JB wiejska chata. Jeszcze wtedy pisało, aby wysłać sms o treści AP.X600 na nr. 76068

Wysłałem sms`a, kod dałem miśkowi na pw, O godzinie 23:36 dostałem od miśka odpowiedź:

Zły kod nie na ten numer wysłałeś dobrze zobacz co pisze tam gdzie vip

Post z treścią i nr. na który wysłać esa został zmieniony o tej samej godzinie.

Dzisiaj jeszcze, gdy powiedziałem o tym miśkowi na serwie, ten zaczął mnie wyzywać od: "Małych cweli", "Brzydkich Chuji" itp.

Świadkiem całego zajścia był Bazinga, oraz gracze obecni w tamtej chwili na serwerze.

I Co? Wysłałem sms za 7.38 zł i nic z tego niemam. Chyba coś tu jest nie tak. Proszę o rozpatrzenie sprawy.

Powiem tak Kramar to chuj a ziomek to jego murzyn więc tak jak wicie zminiłem hosting na pukawke i tam jest nowy numer i nowa treść na esa dal vipa w informacjach nie zmieniłem tego bo zapomniałem bo miałem tyle na głowie że to chuj

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.